Přejít na výpis diskuzí
Best of 2017: Aleš Smutný a jeho nej hry minulého roku
11.2.2018 | Aleš Smutný
54 příspěvků
-
V tomto kontextu to zrejme znamena "spustil jsem Dark Souls nateseny jako male dite, ale nedostal jsem se ani pres prvniho bosse".
-
Tak hlavně že se tam Zelda "nedostal", komiku.
-
Definuj si pojem overhyped
-
Pekne napsane a dobre zvolene elementy *14*
-
Ta Persona bude asi fakt dobrá. Nevypadá to sice jako můj šálek kokainu, ale on si člověk sem tam musí taky odpočinout od americký generický produkce. A Nioh vypadal dobře už od oznámení. Takova lepší a daleko líp vypadající variace na Overhyped Souls nebo jak se ta repetitivni nuda jmenuje...
-
"Pětice dost různorodých her, které toho nemají tolik společného" aha,tak jo.Kdyz to rikas... *1*
A pak tam pustis same japonske hovinka,navic vsechno na jedno brdo...
Njn,kazdy ma rad neco jineho "ruznorodeho"
Ja uz ten potrefeny japonsky styl nemuzu citit.Zlaty Kojima,to jsou aspon hry,ne tyhle recyklace(A pak tu nekdo nadava na assassins)
Ciate muj,neobjektivni nazor. -
Na věku přece vždy nezáleží viz napr Rimbaud
-
Tak normalnimu jedinci je nejaky zebricek her zcela u zadele. Kazdy at si preci hraje, co ho bavi a uspokojuje nejvice a ne to co skoncilo v nejakem bezvyznamnem zebricku nahore.
Opravdu nejsem ovce a verim, ze vetsina hracu, ktera si precte nejaky zebricek a zacne hrat hry, ktere me nikdy nebavily a nedokazou me svoji naplni oslovit *3* -
Nejde o to, že by nedával na svůj názor, prostě v tomto článku vypíchl pár her, které ho za poslední rok nejvíc zaujaly, což != jestli ty hry byly nejlepší. Nevidím v tom problém.
-
Nesouhlasím. Nemusí to být přímo guilty pleasure, ale občas mě na spoustu hodin pohltí hra, která ve srovnání s jinou objektivně prostě neobstojí - ať už gameplayem, grafikou nebo příběhem. Přestože si ji subjektivně užiju víc, nemám problém s tím, aby se ta vypilovanější z nich umístila v nějakém obecném žebříčku na pomyslné vyšší příčce, pokud se mi taky hrála dobře.
-
Taky nechápu ale ono toho je víc co v herním redaktorství nechápu a nikdy už asi ani nepochopím *7*
-
ne, tomu se rika nestat si za svym nazorem
-
Podobnych ludi je v tunajsej komunite ... a vlastne aj v celom narode, kvantum...
-
Porovnavas neporovnatelne, Ales je sefredaktor s dlhorocnou praxou v pisani. Vaclav sa este len profiluje a hlada svoje miesto. Som zvedavy, aky talent si mal ty v jeho veku, ked tak smelo hodnotis a posudzujes. Ja rad citam oboch, obaja su dobri a tesim sa na to, ako sa bude Vaclav rozvyjat.
-
Ne tomu se říká mít profesionální názor a objektivitu při kolektivním rozhodování, s mainstreamem to nemá nic společnýho
-
tak to je teda pekna korouhvicka, kdyz hlasuje podle mainstreamovyho nazoru pro zeldu, misto aby dal na svuj vlastni
-
Tak doporučuju přečíst ještě jednou a tentokrát celý. Píše tam, že tohle je jeho osobní seznam věcí co ho loni nejvíc zaujali, ale kdyby měl hodnotit objektivně, což asi v redakci při vyhlašování hry roku dělali, tak by zvolil novou Zeldu, to je známka profesionality.
-
Aleš píše tak nějak přirozeně, oproti Pecháčkovi, který si pořád něco musí dokazovat je tohle daleko čitelnější a hlavně inteligetnější projev. To je článek, který může některé hráče třeba mitovovat si zahrát i hry mimo mainstream.
-
Ano, ano... to byla ta verze, kterou Aleš smazal.
-
Vím, že to nejsou moje hry roku, tím si můžeš být na 100% jistý, ostatně tohle je především o osobních preferencích, logicky, moje hry roku asi nebudou že žánru co mě nebaví