Přejít na výpis diskuzí
Best of 2017: Aleš Smutný a jeho nej hry minulého roku
11.2.2018 | Aleš Smutný
54 příspěvků
-
Takže vlastně nevíš, jestli je to dobrý nebo ne. A jaké hry z podobných žánrů jsi hrál?
Ptám se proto, protože spousta lidí kritizuje něco, s čím nemají ani minimální zkušenost :) -
Proč bych měl hrát hry ze žánru, který mě absolutně nebaví a nezajímá zasazené do settingu který mi není vůbec blízký? Takový masochista nejsem. *3*
-
A hrál jsi je, jo?
-
Asi jsem četl jiný článek, otázkou je jestli si ho četl i ty nebo si jen přečetl seznam her. Obzvlášť tu část že kdyby měl svoje hry roku hodnotit objektivně tak Zelda nemá konkurenci.
-
Naopak mi tenhle výběr přijde daleko objektivnější. Jen to není ten nejhrubší mainstream pro "všechny".
-
A chcali saké.
-
Ale jo, až na tu Perzonu, Nior a Nieh bychom se docela shodli *3*
-
No vida, další žebříček, kde se Zelda nedostal ani do top 5... hra roku podle "redakce" games.cz... he he...
Jinak, dobrý výběr, kvalitní hry. -
Co je hezké že tu bude plno blábolů od multinick trollů co si to proklikaj ? ne to nemá Games zapotřebí startovat takovéhle denní diskuze.
-
Moc hezky napsané, díky za to :)
-
no, právě, už teď to mají těžké, představ si top five jen z Japonska, to by zdejší čtenáři nedali, včera byla top trojka jen z Japonska, škoda no. Už kvůli diskuzi by to bylo fajn :)
-
Dobrý výběr. Konečně NieR, Persona a samozřejmě Nioh potěšily.
-
Z toho by někteří zdejší diskutéři kakali maggi v kostkách :D
-
škoda Aleši, mohl jsi to udělat komplet japonský už kvůli zdejším čtenářům, myslím, že taková Yakuza místo Warhammeru by tam byla oprávněně, ale samozřejmě je to tvůj list, který respektuji :)