Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Say10
    Ano prosím *4*
  • kapesníček?
  • Say10
    Upřímně tvůj názor je trochu z cesty. Podle tebe tvrdím, že aby někdo mohl hru hodnotit, tak musí být v ní totální God a to jak v PvE/Singl, tak v PvP a být v tom number1 a světový eso. Když to tedy přesunu na Dark Souls, tak by tedy musel porazit všechny bosse (nejlépe na first try) a smazat každého v PvP.

Ale to já vůbec netvrdím. Podle mě, aby někdo mohl hru objektivně hodnotit, tak by jí měl minimálně dohrát a nejlépe aspoň zkusit i bonusové věci, ale že by musel být nejlepší z nejlepší, tak to jsem nikdy neřekl.

A hlavně pokud se vybírá nějaká Best of..., tak by zúčastnění měli mít zkušenosti se všemi nominovanými a ne, že 1 to asi dohrál, 1 to zkusil na pár minut, 1 si to jen nainstaloval a zbylí 2 jen vědí, že něco takového vyšlo.

Vždyť to je jak vybírat TOP filmy 2017, když jsi z 5 nominovaných viděl jen 2. Ale trolluj si dál nebo to aspoň zkoušej, protože zatím nejsi troll, ale jen hloupej člověk, sorry.
  • Say10
    Já nevím jak ty chlapče, ale já tu nevidím nikoho brečet, že DLC k DS3 mělo vyhrát. Tady se akorát diskutovalo o tom, jak jsou tyhle Best of.. neobjektivně hodnocené vůči většině her a DLC k DS3 bylo použito pouze jako příklad. Ale, že by někdo plakal nebo tvrdil, že Ringed City mělo vyhrát, tak to asi vidíš špatně. *3*
  • a) žádnou diskuzi sem neviděl, jen toxické rádobyelitní nesmysly fanboyů...
    b) opět ten mimoňský argument "vidím ti do hlavy, nehrál si to" - jeden z těch nejzoufalejších...

Teď si dej pořádný náklik. To je jediné, co ti jde...
  • á, brekot pokračuje, "moje oblíbebná hra nevyhrála, buu, všichni sou tak zlí" to už je opravdu smutný pohled
  • správně anonymní bratře, musíme bojovat proti zlotřilé komunitě, která si dovolita být tak drzá a diskutovat a o hře, která dokonce je nominovaná. Pojdmě střídat nicky mezi lol/lolo/aaa/ zila a x dalších a napadat hru, kterou jsme viděli z rychlíku, pak si ještě pobrečíme, že ten náš trollfest je v mínusu.

TVL takhle komunita má dost...
  • Dark Souls je naprosto jednoduchá hra, kde prakticky nejde umřít - stačí hrát v coopu nebo podle návodů - to jen parafrázuju místního naklikávacího soulsboye, kterej to tady kdysi tvrdil.

Mimochodem, zajímalo by mě, jestli světoví recenzenti porazili profesionální team v OW nebo profi korejce ve SC2, když už to teda recenzovali - to jen používám logiku místního rádobyelitního soulsboye...
  • pseudo troll ggg
  • Koukám, že soulsboy toxická squadra to tady opět zaplevelila a proklikala.
  • Say10
    Nezkoušel jsem, ale teda musí to být na dlouho s jeho počtem HP. Magie a luky/kuše nejsou pro mě. Zkoušel jsem to, nějaký int, hex a miracle buildy jsem i dohrál, ale nejradši mám str, dex nebo hybrid buildy.
  • na ranged se dá/ na meele je to oříšek....
  • to nevíš, ale ve videu mu nakládal no...
  • Ringed City je pro fandy, pro ty nejnáročnější fandy, pro kovaný fanoušky, co hru milují, když člověk napíše:

Dark Souls 3 jsem se všemi DLC dohrál, příběh to nemá prakticky žádnej, design nijak závratnej a 90% času tam biješ tupý moby. Nebreč tad že autoři nesdílejí ten typickej toxickej DS elitismus. "

tak si ani neuvědomuje, že vlastně sám sebe popřel, jelikož s takovým přístupem opravdu nemáš šanci Ringed City dohrát. Takže tohle neobstojí ani jako trolling. Příště lépe.
  • A nebo zase nějaká ROFL kategorie typu "Hra,o které jsme si zpočátku mysleli, že je nic moc, ale čím více jsme ji hráli, tím více se nám líbila" *3*
  • TheGGG
    to mluvíš o pseudo rpg ala divinity?
  • TheGGG
    tak a teď best FPS
  • Say10
    Tak příběh má zrovna Souls série poměrně bohatej a hlubokej. Jen ho každému necpe pod nos, jak ovci. Prostě pokud ti jde jen o gameplay, tak si hraj, ale pokud chceš lore, tak hledej šmudlo. Ale, že to nemá příběh, může říct opravdu jen troll a nebo inteligenčně slabší jedinec.
  • Say10
    Je mi jasné, že to takhle nejde, aby každý dohrál všechno. Ale takhle to je jak vybírat TOP zpěváky podle toho, že jsi od každého slyšel max. 2 písničky. Proto myslím, že by se do těchto Best of.. měli zapojit i čtenáři, aby to rozhodovalo více lidí, tím pádem by se našlo i víc lidí co nehráli jen jednu z vybraných her, ale třeba 3 z 5 nominovaných a to už je myslím uspokojivější.
  • Say10
    Tak to nevím. Ale jo nemusíš mít zabitého Midira, abys to mohl zhodnotit, ale dohráno a Midira aspoň vyzkoušeno, by měli mít pokud chtějí být objektivní. Protože, první část Ringed City je spíš pro nostalgiky, ale až po Demon Prince na člověka dýchne znovu ta frustrace :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit