Přejít na výpis diskuzí
Best of 2017: nejlepší DLC / datadisk
15.1.2018 | Redakce Games.cz
66 příspěvků
-
Po zahraní Frozen wildlands si nejsem jistý jestli bych vybral The ringed city nebo právě Frozen wildlands.
Obě naprosto neskutečné DLC které dychájí atmosférou(u fromsoftware prakticky norma), případně dokáží vyrazit dech(neskutečnej cauldron ve frozen wildlands). Což je tak trochu paradoxní je že obě DLC jsou si dost podobná v obtížnosti. Nic co by veterání obou her nedali ale přesto je pár desítek hodin bude mučit(koukám se na tebe ty ohnivá potvoro z Frozen wildlands). -
No já osobně jsem proti tomu, aby jsme poblahopříli vývojářům, že roce (a nebo více) konečně je jejich hra v dobrém stavu, navzdory tomu, že tak už měla vypadat během dne vydání.
Tak dlouho dokud lidi budou kupovat a bránit nedodělané hry, tak dlouho vývojáři budou podobný bazmek vydávat... -
Tady je to asi o tom, kdo co loni hrál. Nicméně za mě Ringed City. Důstojné uzavření Dark Souls, které mi napravilo, zpočátku mírně rozpačitý, dojem z DS3.
-
bylo by od games hezke, kdyby nekde napsala seznam, jake kategorie best of vlastne bude volit, aby tim predesla zdejsim spekulacim o tom, jake kategorie nebudou a ktere jsou zbytecne misto nich. nejlepsi by asi bylo, kdyby sme mohli pocitat se vsemi zabehnutymi/y a k tomu si nasekejte libovolne novych kategorii. to by pak nejspis umlcelo vsechny, kteri to kritizuji. a kdyby ste to stihli vyhlasit vse behem jednoho mesice by taky bylo super...
p.s. nechcete uz vazne pridat vic druhu emotu? ta zakladni nabidka se tu drzi uz buhvi kolik let. -
Co pořád máte proti kategorii druhý dech? Mně se to líbí. Občas se prostě stane, že hře nevyjde vydání, ale po roce patchů se změní natolik, že je na místě tu práci vývojářů znovu připomenout. A nic na tom nemění ani to, že ta hra tak měla třeba vypadat už v den vydání.
-
Na jednu stranu redakce omezuje kategorie spojováním her z viceméně různých žánrů do jednoho (např. Prey, Zelda, Mario v jedné kategorii)
a pak na druhou stranu prakticky opakující se námět "Nejlepší DLC či datadisk" a ROFL kategorie "hra, která letos chytla druhý dech".
Dvakrát prakticky to samé, akurát že v jedné kategorii chválí konkrétní DLC, v druhé všechny DLC a updaty dohromady.
Myslím, že by většina lidí ocenila více (přesnějších) kategorií pro akční hry než pro DLC.