Přejít na výpis diskuzí
Best of 2017: nejlepší DLC / datadisk
15.1.2018 | Redakce Games.cz
66 příspěvků
-
Hele já ti tvůj názor neberu, když si myslíš, že Midir je easy a vlastně není problém to s jeho zabitím dohrát. Třeba jsi herní God nebo jen blbě kecáš, já jen říkám, že podle mě, je Ringed City tuhý už od začátku a pokud někdo není úplně v DS kovaný, tak může mít problém toto DLC dohrát. Nemusí mít ani chuť, prostě ho to může sr*t, frustrovat a nebavit. Ale pak mi přijde blbost, aby na základě jednoho názoru bylo něco hodnoceno a poměřováno s jinými věcmi.
Jinak pokud mi nevěříš, že i zkušení DS hráči můžou mít s Ringed City problém ( s Midirem hlavně), tak si koukni na YT na Lobosjr nebo Agraela. Oba jsou zkušení hráči DS a i pro ně to bylo obtížné. -
Já neříkám, že musíš mít v DS3 300h aby jsi mohl dohrát DLC. Já jen základní DS3 hrál tolik při vydání, že jsem v době vydání Ringed City měl v základní hře už asi 200h. Hrál jsem to furt.
-
Sem tam si ho dám, ale už jsem ho chvilku nehrál. S DS1 jsem ho hrál prakticky furt, tak si dávám od souls chvilku pauzu :)
-
"jasné psány text" - to je madarsky?
-
Co když jsi proste jen hlupec, co nechápe jasné psány text, Ringed City je totiž dost hardcore i na hardcore fandy, proto je dost jiste, ze to nominovali bez zkusenost
-
Vcetne toho, ktery nedava smysl?
-
Nauč se chápat psany text...
-
"Pomoct s Romem"??? Ty rasisto!
-
Co to blabolis? Protoze tys mel problem porazit nejake bosse, tak usuzujes, ze ostatni taky a protoze to nekdo podle tebe nedohral na 100% (??), tak se divis, ze je to nominovany, i kdyz tebe samotneho je to vitez? Vetsi snuzku jsem tady snad necetl.
-
Vtipné :D ze ve stejný moment reaguje lol a aaa, tvl alespoň příště nenapadne mindracku
-
nebul zas
-
další? já narozdíl od tebe píšu pořád pod tím samým, taktéž nekradu lidem nicky a nenaklikávám si falešné hlasy, abych se zbavil mindráku že by mi jinak nikdo žádný nedal *5*
-
Dort možná Midira nedal...
-
Ještě nějaký Nick vytáhnes?
-
přesně, a proč si ty nicky teda furt měníš, trollíčku?
-
Na jednu stranu souhlasim, ale na druhou ti musim říct že jsem měl v DS3 jen cca 70h když jsem začal hrát Ringed City, takže nějaký že to muselo trvat dýl mi přijde zcestný.
-
Změna nicku nic nevyřeší, jdes poznat na hony daleko, určitě tvoje Žila muže ukázat např. Steam, ze jo...
-
já mu věřím, popsal to docela věrohodně
-
to říká ten pravej *15* *15* *15*
-
Tvl ty jses šílené zapsklej troll...