Přejít na výpis diskuzí
Best of 2017: nejlepší DLC / datadisk
15.1.2018 | Redakce Games.cz
66 příspěvků
-
Z redakce to zcela jistě nikdo nedostal, proto nemá co dělat v nominaci, na druhou stranu The Old Hunters se dočkali nominace, i když tu hra nemá ani recenze, takže muže být hure
-
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14*
-
Určitě ti tu všichni veri
-
Hrajes jeste bloodborne? Jakej mas nick? Potreboval bych pomoct s Romem v chalice dungu...
-
Dark Souls 3 jsem se všemi DLC dohrál, příběh to nemá prakticky žádnej, design nijak závratnej a 90% času tam biješ tupý moby. Nebreč tad že autoři nesdílejí ten typickej toxickej DS elitismus.
-
Takhle herní žurnalistika nefunguje, nemusíš hodnotit hru jenom pokud jsi jí dohrál na 100% to by mohli hodnotit jenom adventury a to ještě jenom ty s jedním koncem. Já taky poslední challenge v prvním DLC na Zeldu nedohrál abych mohl zhodnotit, že ač je základní hra skvělá tak v konkurenci ostatních tohle DLC nemá žádnou šanci.
-
Hele tvůj smutnej názor ti neberu, poukazuje jen na tvou inteligenci. Já jen říkám, že mi nepřijde v pořádku formát "Best of...", když výběr probíhá tak, že se sejde 5lidí, každej hrál jednu hru, tak jí nominuje a pak se vítěz vybírá stylem "OK, tak tentokrát vyhraje tvoje hra, protože moje hra vyhrála minulý Best of, tak teď je na tobě řada.". Vždyť klidně nějaká hra či DLC může být další div herního světa, ale protože jí zrovna nikdo z těch pěti lidí nehrál, tak se nedostane ani do nominace. Proto si myslím, že by tu měla probíhat spolupráce při výběru se čtenáři nebo minimálně ať redakce zvolí nominace a čtenáři ať určí výherce, protože 5 lidí opravdu nemůže objektivně hodnotit.
-
určitě někde existují i hráči DS, kteří nesmrdí elitismem na kilometr, tohle nebude jeden z nich *4*
-
a co na tom chces hodnotit? vzdyt ty souls hry jsou vsechny na jedno brdo, porad jenom bijes nejaky nebohy panacky bez ai
-
Upřímně by mě zajímalo na jakém základě bylo do této kategorie zařazeno a hodnoceno DLC pro DS3 Ringed City. Neberte to zle, protože pro mě je to jasný vítěz této kategorie, ale jak to mohla redakce objektivně hodnotit, když na 100% (zabití povinných i nepovinného bosse) to dohrál max. pan Dort a to je jedna osoba. A opravdu mohou být věci voleny na základě slova jedné osoby?
Například já před začátkem Ringed City měl ve všech souls hrách (včetně Bloodbornu) odehráno cca. 300-400h a i tak mi Darkeater Midir dal párkrát přes pytel a navodil pocit "F*ck it!", než jsem ho konečně sundal. Takže pochybuji, že krom pana Dorta, by někdo z redakce tohle DLC dohrál na 100%, aby mohli objektivně hodnotit. A to berme i fakt, že Demon Prince (pokud si vyberete špatné pořadí) i Slave Knight Gael jsou poměrně ostří hoši, takže bůh ví, jestli někdo další toto DLC vůbec dohrál nebo se aspoň dostal přes 1. bosse.
Jinak tímto nechci zpochybňovat finální výběr nebo ostatní nominovaná DLC, jen bych rád upozornil, že tu je něco asi špatně. -
dohral pan Dort a pak jim řekl jaký to bylo.... a těžký to rozhodně je, ale po všech předchozích souls hrách už je člověk trochu naučenej...
-
Ale ta kategorie tu není pro vývojáře a proto ani nepíšu nic o blahopřání. Ta kategorie je evidentně pro hráče, kteří si tu hru při vydání zařadili do kolonky "tak za to jim prachy teda nedám", ale situace se mezitím změnila a teď by pro ně ta hra už mohla být lákavá.
-
Souhlasím s druhým odstavcem. Perfektně to shrnuje praktiky některých výrobců AAA her.
-
Dodám ještě, že si nejsem jist, že někdo z redakce dohrál Ringed City, nechci je podcěnovat, ale už jsem viděl pár lidi z redakce Dark Souls hrát, Ringed City je pak asi to nejtěžší, co může série Dark Souls nabídnout.
-
nejlepší diskutující na games.cz a jsi v nominaci
-
*Wilds
-
Wildsl,ne Wildlands.
-
konečně dobrý výběr... i když dark souls 3 dlc nebo HZD by mě taky nevadili... btw: co se ještě chystá za kategorie...?
-
ale tomu sa dnes hovori Early Access, ci? *12* *16*
-
Zedla jak je fantastická, tak má mizerné DLC, to tam nemá co dělat, Ringed City, jen proto, že bez toho DLC není Dark Souls 3 kompletní a nefunguje bez něho na 100%.