Přejít na výpis diskuzí
Best of 2017: nejlepší multiplayer
19.1.2018 | Redakce Games.cz
88 příspěvků
-
Samozřejmě má...
-
a pseudo-rpg ala divinity 2 je mrtvý žánr...
-
Del0 , nikoho nezajímá tvůj názor
-
To je Forrest Derp. Místní magor.
-
Proč na každého reaguješ že je troll?
-
Za grind artifact power při releasu a podobný kktiny by si zasloužili spíš cenu za největší zoufalost. S každým rokem z toho dělají víc instancovanou asociální parodii na mmo čím dál víc přípomínající korejský grindfesty.
Cataclysm wow pro fanoušky rpg pohřbil a ostatní teď stříkají štěstím, že vykrádají starej content a Legion není mobilní hra jako byl garrison a celej Draenor předtím. Pěkně si vás vycvičili. S příštím datáčem tomu zasadí definitivní ránu minimálně novýma rasama přes kopírák a vy to zase budete opěvovat jako svěží změny. Fanoušci současných her od activision/blizzardu jsou sen všech publisherů. Loot boxy? Jupí. Víc vození za ručičku? Hurá. Víc toho, co jsme viděli už tisíckrát? Boží. Dal bych jim první místo za marketing. -
takže troll?
Proč reaguješ na Injustice s pojmem troll? Hru jsem nehrál, ale poslední Mortal Kombat má single jen proto, aby ses to naučil a mohl jít hrát mp. -
Del0?
Já neřekl, že Divinity 2 má nějakej ultra multiplayer, který by si zasloužil cenu. Pouze jsem konstatoval, že Injustice si taky nezaslouží 1. místo. -
Oh sry, to jsem nenapsal blbě.
Ještě je tu možnost připojit se k někomu online do jeho lobby, a tak hrát jeho kampaň. -
troll? Kdy hra typu iso rpg vyhrála mp hru roku single hra s coopem? Vlastně počkej. Injustice je mnohem více mp hra než Divinity...
-
takže to nemá co dělat v této anketě...
-
Troll?
Kdy hry typu Mortal Kombat vyhráli nějakou hru o multiplayer? Snad v dobách největší slávy, tehdy měli dokonce vlastní kategorii "nejlepší bojovka". -
Když nemáš nikoho v přátelích, kdo by si chtěl s tebou zahrát, tak singleplayer.
-
Taky by mě to dost zajímalo. Když nemám nikoho, kdo má Divinity 2, tak mi to někoho přidělí, kdo chce taky hrát s někým?
-
většinou to píši lidi, co jsou single a ještě zakomplexovaní, doufejme, že to není tvůj příběh, jinak asi máš hodně zkreslené představy o WoW komunitě.
-
1. smajlík na konci
2. Make love, not Warcraft -
jak se pozná, že ty máš život a já ne? Zkus to definovat...
-
Tak si užívej ti shnilou mrkev na tyči a netahej ji do diskuse lidí, kteří mají život ;-)
-
Nemluvě o tom, že jej stejně válcuje Fortnight, který má Battle royale mod zadarmo ...