Přejít na výpis diskuzí
Best of 2017: nejlepší multiplayer
19.1.2018 | Redakce Games.cz
88 příspěvků
-
Nebylo nic lepšího, než parta kámošů a lan party do rána. To se mohlo hrát cokoliv a bylo to neskutečná zábava :)
-
Ještě aby měla. Ono těch mp stříleček na Nintendu moc není...
-
no jiste, kdyz se rekne multiplayer tak si clovek vybavi divinity 2 (sarkasmus). imho redakce dost prestrelila.
-
este 2x Divinity v niecom vyhra, a tebe praskne cievka v hlave(zadku) a bude... no nic, idem si dat pifka do krcmy *1*
-
Ne nutně, vždy záleží na hře.
-
Ani v této kategorii bych to nedal. PUBG je ve skoro všech ohledech průměrná hra, ale jako celek to funguje překvapivě úspěšně.
-
Tieto články sú len trolling nesmiete to brať vážne ;)
-
dobrá volba, pořádných coop kampaní neni nikdy dost
-
Taky si říkám když vidím kolik lidí hraje Dotu a CS.
-
Takže to chápu správně že je to PvE s tím že se navzájem s kamarády trollíte?
-
Díky, že jste zařadili Splatoon 2. V rámci stříleček nemá v multiplayeru konkurenci.
-
Problém s placenýma hrama, že po delší době prostě populace na serveru rychle umírá (kdo to má furt platit?) a multiplayer bez lidí je nuda.
WoW to třeba řeší datadisky, které nalákají lidi zpět (ale po 1-2 měsících hráči zase začnou rychle ubývat) -
To je smutné, že jsi se právě přiznal, že nemáš žádné přátelé, kteří by s tebou chtěli hrát.
Určitě jsi nikdy s nikým nehrál ve split screenu, když si to nedokážete představit.
Když je hra na to stavěná (vývojáři s tím počítali), tak pak se rozjedou neskutečně zábavná jatka. Jednou vám někdo vrazí kudlu do zad a vy mu to pak později vrátite (i s úrokama) a náramně se u toho bavíte *1* -
Ještě, že kvantita =/= kvalita...
-
to spíš Rising Storm 2: Nam
-
Wolf neni lepší střílečka?
-
jenze divinity jde hrat i pres GoG, DS3 tam urcite neni
-
LOL, treba o tomhle je skoro cela Magicka a je to kralovska zabava!
-
Já taky čekal PUBG ale tak snad má jasnou první pozici alespoň v kategorii nejlepší střílečka.
-
Nějak mi uniká co je tak zábavného hrát s parťákem, který mi bude podrážet nohy.