-
Ja som sa len pýtal.. Nebolo to rypanie alebo kritika xenoblade.. Určite je to skvelá hra ci už patrí do jedného alebo druhého žánru
-
a tak je to naprosto v pořádku
-
Redakce nejspíš považuje Nier (a mnoho dalších her) za samostatnou kategorii (Action RPG)
-
Rean? ty jsi tu nový, ještě jsem tu tvůj nick neviděl. A co že nejsi v práci? *5*
-
Nier: Automata za mě. Ty sequely jsou dost otravné, všeho více, Nier je svěží.
-
tak alespoň pracují, někteří jako ty 20 hodin tráví trollovaním na games.cz, občas tedy samozřejmě vyměníš nick...
-
Z toho výběru, co udělala redakce, je skutečně Divinity 2 asi nejlepší (na 2. místo bych dal Persona 5).
Jediný problém bych viděl v definici toho, co se pokládá za RPG hru.
Snad teď redakci napadne udělat i kategorii Akční RPG, aby se pokryla většina titulů. -
o co, že tam alespoň jedna Persona s chapadly bude, stejně jako podezřele přehnaně sexualizovaná dvanáctiletá školačka
prý jsou takoví fanatici do koček, protože je tam málo místa a průměrný japonec tráví 20 hodin denně v práci, takže pes zkrátka nepřipadá v úvahu, to docela chápu, ale o důvod víc proč jsem rád, že tam nežiju, alespoň ve hrách by si to mohli ale vynahradit -
bud rad, ze tam nieje chobotnica, o tom by vedeli japonci rozpravat :)
-
Minulý rok vyšiel Undertale na PS4. Hlasoval by som zaň. Lepšie nové JRPG by sa ťažko hľadalo. Ta hra je čistých 10/10.
-
btw co maj furt japonci s těma kočkama, cpou je snad do každý hry, za mě neni nad pořádnýho psa
-
to se má *5*
-
Vždyť s tim souhlasim. Jen konstatuju fakta. Zastával se jich ten na kterýho jsem reagoval. Nebackoval jsem to a koupim si to jedině až uvidim, že to není zabugovaný, bitvy nevypadají jako lidskej autodrom atd. Pořád jim ale přeju, ať to není propadák.
-
Hrál jsi hru, předpokládám ze pořad nemáš PC, co?
-
Lariani si to zaslouží, po vydání Dragon commandera málem skončili a teď jsou zase zpět. Mám jejich hry rád, vždy se snažili experimentovat s nějakými prvky a ne vždy se to povedlo. Já tenhle typ RPG nepromasy vítám.
-
Persona aaa hra? Co beres? Klidně je možné, ze měli menší rozpočet než Divinity, navíc nezebrali na KS
-
TheGGG: Nadáváš jim tady do japanofobů, když nemají rádi anime styl, ale sám hejtíš klasická izometrická RPG. Všechno je to o preferencích, tak se, prosím, přestaň vyjadřovat ve smyslu, že Ty jediný máš ultimátní pravdu. Souhlasím s Tebou, že to že má něco anime styl ještě neznamená, že je to srágora, ale přesně to se dá napsat o izometrických RPG. Samozřejmě máš právo na to, aby Tě něco nebavilo, ale stejně tak to právo mají všichni ostatní.
-
Jj má dvakrát více GOTY než Divinity
-
O tom pochybuju.
-
Je to samozřejmě věc názoru. Mně taky svět nenadchl (Fallout 4 se mi líbil víc) a mnohem radši bych tam měl skřety a paladiny... ale spousta věcí, co Piraně umí, tam pořád funguje. Baví mě zkoumat svět, rozvoj postavy je třeba promyslet (na ultra obtížnost) a u spousty questů člověk přemýšlí, jak je vyřešit. Nemá to takové možnosti jako Elder Scrolls ani Fallout 4, ani tak zajímavý svět a příběh, jako Gothic, ale je to velká, propracovaná RPG v otevřeném světě, které mám rád.