Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Souhlas. P5 je technicky zastaralá. GGG bych si nevšímal, ten pseudovysokoškolák je v permanentím denial&salt módu.
  • Iosephus
    Opět se shoduji s redakcí a i pro mě (i když tu 10 si nazasloužilo) je Divinity II RPG roku. K Personě jen tolik, že jako správný PC master race nemohu titulu, který nevyšel na PC, přiznat RPG roku. Sorry jako, :) Ještě ten Elex se alespoň hrál jako RPG, ale kombinace fantasy prvků a sci-fi asi opravdu funguje jen ve STAR WARS.

Ale stejně si musím povzdychnout nad tím, jaký byl minulý rok na pořádná RPG chudý. Snad se s Kingdom Come, Bannerlordem a PC portem FF XV ukáže tento rok lepší.
  • musím ale říct, že pro mě je hlavním problémem P5 právě ten odpudivý vizuál, kdybys to narouboval na nějaký míň pokémoní engine ve stylu západních rpg, mohlo by to být zajímavé
  • teď už mám vážné podezření, že jsi nehrál ani tu Personu
  • TheGGG
    divinity je hnusná i v 8k, stejně jako všechny hry tohoto žánru... persona samozřejmě vypadá na ps3 a ps 4 kompletně jinak, ale že ty jsi personu 5 nehrál, není můj problém. Nadabovaná je samozřejmě normálně a navíc s luxusním procítěným japonským dabingem, ne trash ala divinity, kde snad sebrali i lidi z ulice... fyzika je pak na mnohem vyšší úrovni, stejně jako příběh i japonská preciznost
  • i kdybys mě natahoval na skřipec a propichoval kůži hřeby, pořád pro mě v roce 1997 bylo lepší rpg Fallout než Final Fantasy VII a to jsem ve FF strávil pěkných pár set hodin, ale Fallout je zkrátka lepší hra

aneb

CRPG>JRPG forever
  • však se neobtěžuj, za mě dávno vyřešený, japonci rpg prostě neuměj *7*
  • Kozy
    Kvůl těmhle příspěvkům sem ještě chodím.
    Výborný.
  • Na tebe nemá smysl reagovat. Běž si promluvit s květináčem.
  • kdepak, Divinity má full dabing, Persona jen sem tam, jinak žvatlání, fyzika v soubojích v Divinity samozřejmě je, zahraj si to, oba víme, že Persona 5 je PS3 hra a má PS3 textury, lowres a rozplizlý, Divinity2 ve 4k je nádhera, za mě jasný
  • chceš říct, že to malý tým ze střední evropy v detailech a propracovanosti nandá mocným japoncům? ostatně, obě hry simulují reálná místa (Rataje vs Tokyo) ale už teď tuším, kdo bude vítěz. Good job Vávra, good job indeed! *4*
  • TheGGG
    persona má dabing taky, fyziku divinity nemá a to o texturách je bs... takže jrpg>pseudo rpg
  • KCD se snaží o realismus v openworldu a nemají na to budget ani čas, což se na výsledným dojmu nevyhnutelně musí projevit. Příště už lidi nebudou mít přehnaný očekávání a Warhorse to udělají mnohem líp. Nemusíš se kvůli tomu rozbrečet. Srovnávat to s hrou stylizovanou do anime, která se z velký části odehrává v něčím podvědomí je trapný.
  • pořád má dabing, fyziku a hires textury, facialky nemá Persona ani Divinity

takže Divinity2 - Persona 5 - 3:0
  • TheGGG
    a co potom divinity? Vždyť to ani animace nemá a škaredé to je až běda *1* *1*
  • Divinity, Persona, Xenoblade, Elex, Torment. Jinak snad nevyšlo ani nic, co by stálo za řeč, pokud se teda nebavíme i o akčních rpg.
  • vždyť se to probírá u každé diskuse ke Kingdom Come, jak jim nesedí faciálky a místy drhnou animace či dabing, buďme fér a měřme Personu stejným metrem *5*
  • Ten dabing je o ničem a kdybych to neměl s japonským voice overem, radši bych si ho vypnul. Jinak píšeš nerelevantní nesmysly.
  • slyšel jsem, že Persona 5 prý nemá full dabing ani facial animace, motion capture, open world, fyziku, kolize, pořádný překlad ani hires textury.. tak co tu vůbec řešíme?
  • Za mě to je Elex. Není to dokonalá hra, ale je to snad jediné poctivé crpg které loni vyšlo. Neříkám, že jrpg jsou špatná, ale je to přeci jen trochu specifický zážitek a přijde mi, že jich vychází ročně tisíckrát víc, než těch klasických.
    Divinity 2 jsem ještě nehrál. První díl byl fajn, dost mě to tenkrát chytlo, ale jeden den jsem to nezapnul a od té doby jsem se k tomu nevrátil. A neříkám, že mi to úplně vadilo, nicméně bych dost ocenil, kdyby se to bralo víc vážně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší