-
Naprostý souhlas, Divinity OS 2 je klenot, na který se bude dlouze vzpomínat..
-
Nier ačkní RPG, Nioh akční RPG, Xenoblade JRPG, Zelda adventura...
-
dodam recenzi z magazinu zamereneho na RPG:
http://www.rpgamer.com/games/torment/tton/reviews/ttonstrev1.html -
xenoblade,zelda,nioh tieto hry su brané skor ako akce adventury než RPG nie ?
-
Ještě nedávno před dohráním bych váhal mezi Divinity 2 a Xenoblade, po 200 hodinách u mě vyhrál Xenoblade ale ještě si to loadnu před koncem a nějakou dobu tam strávím. Takže ses konečně dokopal ke koupi switche?
-
Persona 5 ne. Nikdy bych se do tý slabý komixový nereálný grafiky nemohl vžít, takže za mě jako rpg určitě ne. Ta hra je pro mě zastaralá, minimálně technicky...
-
Torment v nominaci? WTF? Už to nehulte. Mám pocit, že redakce je čím dál více odstřižena od reality...
-
proto tady kvičíš, protože tě games.cz nezajímá *1*
-
Persona fanboy *click* *click* Dynamic IPman dorazil...
-
"argumentovat že nejsou zastaralé tím, že vznikají a prodávají se? WTF?"
Argumentovat že jsou zastaralé ničím? Resp. jen tím, že řeknu, že jsou zastaralé? Lolík. -
Fail. Doporučuju si nastudovat, co znamená objektivní. Žádná hra není objektjvně nejlepší. Ať je to IGN nebo to má víc cen, pořád je to subjektivní názor nějakých malého množství lidí z redakcí.
-
Nejdřív zkritizuješ izometrickou grafiku jako neimerzivní a potom vyzdvihneš Personu, která je daleko stylizovanější, má extrémně ujetou hudbu v soubojových sekvencích, který jsou celkově hrozně over the top a musíš je brát hodně s nadhledem?
Přestože je to pro mě za minulej rok taky top hra, rozhodně bych jí nenazval atmosferičtější než Divinity. Kritizuješ perspektivu vizuálu, ale měl bys kritizovat spíš svojí představivost a omezenost. -
tak běž diskutovat na ign, aspoň si zanotujete, tady jsi v čechách a na games, neasi
-
Za me urcite Persona 5. Totalni bomba, hra, ktera me rozsekala a nadchla.
-
Povedzte Kefalín, čo vy si predstavujete pod takým slovom zastaralé?
-
http://www.ign.com/wikis/best-of-2017-awards/Best_RPG
Asi trošku větší váha než Games.cz, To samé na Game Awards *6* -
koukal sem na trailer a to sou nějaký pokémoni co choděj do japonský školy nebo co *13*
-
argumentovat že nejsou zastaralé tím, že vznikají a prodávají se? WTF?
-
neni no, se stim smiř
-
Taky bych je dal do top 3 úplně s přehledem.