-
Izometricky hry v zadnym pripade zastaraly nejsou, coz dokazuje to, kolik jich v posledni dobe vznika a jak se prodavaj a tvrdit, ze nemaj tu spravnou atmosferu, to je jenom tvuj nazor a ja ti ho neberu.
Ja zase nemuzu pochopit, jak nekdo muze hrat tu japonskou ichtylarnu. -
redakci doporučují hrát i hry, které je třeba úplně moc nezajímají, pak zjistí, že poklad může být skrýtý i v tak od pohledu divné hry jako P5.
Subjektivně, objektivně tady je to prostě P5... -
Možná, ale je to jen PS4, takže za to možná body dolů.
-
Ty jsi asi nehrál Fallout 2 *3*
-
Divinity - nezbyva nez souhlasit, me to fakt strasne bavilo, a to se tady u tech izometrickych okoukanych veci neda moc casto rict.
-
Těšil jsem se strašně na Numeneru, ale nějak mě nechytla. Za to o Vikinzích jsem neměl ani páru a naprosto mě uchvátili. Připomínají mi Baldur's gate, jenomže na tahy :-)
-
*13* *13* *13*
-
stejne jak jsem psal kolegovi dolu, nemuze to vyhrat hra, kterou z redakce nikdo nehral...
-
Xenoblade Chronicles 2.
-
Persona 5 je pro mě jedna z nejlepších her za posledních 25 let. Zásadní dílo herního průmyslu. *13*
-
olejnik je externista, to vubec neni redakce, ten o goty vubec nerozhoduje..
-
áno, chceli *4*
-
ale hrál. Minimálně Olejník to fáral a ten člověk, co psal recenzi. A pamatuji si, jak se Honza v jednom retrogamesplayi rozplýval nad tím, jak je tam perfektně odladěný soubojový systém. No, podle mě jsou tam odladěné všechny vrstvy – jestli to lidé neznají, možná je na místě uvést, že pod Personou 5 se skrývá více her dohromady, ale je to organicky zapuštěné do sebe. Já osobně jsem nikdy takhle až umělecky nadesignovanou košatost nehrál.
-
Divinity môže byť skvelá hra po stránke príbehu,postáv pripadne tie suboje môžu byť zábavne ale...
ale je to stale len izometrická hra,čo sme sa zasekli v 90 rokoch? izometricka hra nech si je akakolvek dobra po stranke hratelnosti tak nikdy nebude mať tú spravnú atmosferu.. a atmosfera je v RPG velmi dôležitá... chceli by ste chodiť po svete tak že by ste sa stale na seba pozerali z hora a nikdy by ste nevideli horizont? bavil by vás taký život? za mna tento rok Persona 5 -
Gratulace vítězům! *5*
-
tady to nikdo nehrál, ve světě to vyhrává automaticky Persona 5
-
lol, Persona 5 je pro mne kromě hry roku rovněž vítězem několika dalších kategorií. První místo v RPG jsem zde čekal tak nějak automaticky...
-
Výborně, Larianům to přeju!
(a na Torment už potřetí nadávat nebudu) -
btw, za me to je zaslouzena vyhra :)
-
v pohodě, všude jinde to vyhrála Persona, Games.cz nikoho moc nezajímá...