Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja to rikal, kdo to rikal, ja to rikal *1* *1* *1*
  • Kdes žil posledních 25 let? :D
  • Evoluce. Nikdy to tu nebylo v tak smoothgameplay podobe.
  • Divinity 2 je pro me jedna z nejlepších her poslednich 25 let. Zásadní dilo herního průmyslu.
  • Líbí se mi jak místní dynamic IP sonysoulsboy vyrovnává score. Post od lukyho +22/-23. Hah...
  • User score... HAHAHAHAHA. Dobrej vtip. Chytání se user score na meta = maximální zoufalost. Ohánění se počtem recenzí a snaha tím zvýšit průmer = maximální zoufalost. 1) Rozdíl v počtu není dost velký, aby to score nějak drasticky ovlivnilo. 2) Meta číslo není průměr. Některé recenze mají vyšší váhu, podle zdroje. Nikdo neví kolik a jaké. Skrytý failoidní algoritmus Metacriticu. Sony weby a velké magazíny (Guardian apod.) můžou klidně dávat u P5 víc do průměru, než jiné weby u Divinity, které není tolik jako indie hra recenzované ve velkých médiích. Řešit počet recenzí je v úrovni spekulace...
  • Wow, více her v jedné. To tu nikdy nebylo. Revoluce...
  • Hlavně náklik. :D Ten pocit, když víš, že nikoho nezajímá, co dostala P5 jinde. Hlavní je, že W3 má víc GOTY, než všechny Persony dohromady. Je vidět, že kvalita her jde dolů. :D
  • Ano, jsou to spíš akční hry, než RPG.
  • jen to user score je u Persony úplně jiná liga, jinak Persona 96 recenzí a lepší průměr než 69 recenzí u Divinity.
  • Není to těžké zkousnout, protože Divinity je taky braná za top, na meta má stejné score. Proto právě nechápu ten náklik... jo, mmnt, zrovna tady na games.cz P5 nikoho nezajímá, proto si chudák musí poupravit realitu. Navíc má zachvat, že zrovna tady vyhrála Divinity. Vysvětleno, jednoduše.
  • Vzhledem k tomu, že moc dobrých rpg nevyšlo a akční rpg sem asi nechtěli motat, se do top 5 nejspíš i tak vejde. Spíš tam podle mě nepatří South Park. Ty vikingy jsem nehrál, tak nevím.
  • Ve shrnutí má jako dva hlavní zápory moc textu a absenci dabingu...
  • Good joke? Souhlas. To sedí na technickou stránku té hry pěkně.
  • Torment je vlastne jenom gamebook.. Hodne ukecany a paradoxne, vzhledem k celemu svetu a lore, s ani ne nijak super pribehem.. Neurazi, nenadchne, na top rozhodne nema.
  • TheGGG
    špatný vtip, ale ostatně toto byl hodně mizerný rok, pokud jde o RPG, takže nebylo moc co vybírat. Musíme jen doufat, že zase vyjde nějaké skutečné RPG, z nádhernou grafikou, EPICKÝMI momenty, z pohledu první nebo třetí osoby, které se dá normálně hrát a nenudí. V tomto roce snad ten KDC, ale jinak bohužel to vypadá, že zase se nic velkého nechystá. Za mě tedy za 2017 Nioh, ten byl králem... persona taky nebyla špatná
  • doporučuji ti, nereagovat a ignorovat místního multinick-trolla...
  • chyba lávky, je to PS4 a PS3. Ale i kdyby, za to body dolů dávat nemůžou.
  • :D :D :D další dobrý vtip. Je fakt tak těžké zkousnout, že ta hra je obecně prostě braná za top?
  • :D :D good joke

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit