Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 0011
    Ano je to jakoby "singleplayer mmo" jako předchozí díly, ale souboje jsou taktické pokud nejdeš na slabší potvoru co tě nemá šanci zabít tak samozřejmě taktiku nepotřebuješ. Dále postavy nebojují po svém, ty nastartuješ kombo, nebo npc přikážeš ať ho nastartuje a pak průběh řídíš podle elementů, chain attack, při kterém se zastaví čas řídíš plně včetně toho jaké blades mají použít atd. ten souboj je mnohem složitější než se zdá z nějakých letsplayů a narozdíl od tahových jrpg záleží u jednotlivých typů útoků jestli stojíš k nepříteli z boku, ze strany nebo zezadu. Nevím co jsi viděl na youtube, ale dost podstatná část questů je typu trénuješ postavu, aby se z ní stala zpěvačka nebo že pomáháš parťákovi rozjet pekárnu atd.
  • A že grafika vypadá jak si sám napsal z PS2....no a co?? U Persony nejde o grafiku, ale o hratelnost, která je naprosto zábavná a o příběh a postavy, které jsou napsané hodně dobře. A řekněme si na rovinu, že jsem už hodně dlouhou dobu nehrál hru, ve které samotný příběh zabere na dohrání nějakých 70,80-100 hodin a zároveň aby pořád držel dobré tempo a nepřestal mě zajímat.
  • Sorry, ale to, že na to nemají prachy ani čas, je jejich problém. Mají dělat projekt, na kterej ty prachy a čas mají. A lidi mají přehnaný očekávání kvůli Vávrovi. Ten jim napovídal, co všechno tam bude a jak to bude super atd. Ve mě bohužel převládá skepse, asi tam bude spoustu vymazlených detailů, ale bude to zábavná hra?
  • Dabing tam je, jen není ve všech rozhovorech, což mě třeba upřímně vůbec nevadilo. A na to, jak dopadá anglický dabing v japonských RPGčkách, tak musím říct, že se v Personě zrovna povedl na výbornou.
  • Fail, Persona vyhrála i od ctenaru
  • Si tam přečti komentáře. Polovina s tím hodnocením stejně nesouhlasí. Takže zase jen rozhodnutí pár lidí co si asi hodili mincí a omylem to padlo na per*onu 5. Jinak si to nedokážu představit.
  • skaven
    mne je jedno co milujes, ano pozrel som si gameplay a taktiku som nevidel..4 ci kolko sposoby uderov, spolocnici si bojuju po svojom...ako keby som videl klasicku bitku v nejakom mmo.
    ale definuj si to ako chces, ja mam svoj nazor, ty svoj :)
  • Persona 5 se zasekla na PS2
  • 0011
    Další co to nehrál, víc než bojuješ zkoumáš svět a většina questů nemá jenom řešení běž tam a zabij tohle, hra má autoattack a souboje jsou o taktice ne o tom že zběsile mačkáš jedno tlačítko. Tyhlety názory na hry z "viděl jsem to na youtube" miluju nejvíc *7*
  • skaven
    je to klasicka akcna rpg
  • 0011
    Kým jako? Nevím proč k tomu pleteš 2 úplně jiné hry které mají společného akorát to že jsou z Japonska, ale herní weby po celém světě a lidi co to hráli Xenoblade Chronicles 2 berou jako RPG
  • skaven
    tak pozrel som si na youtubke tu Persona 5. proste wow. emo japoncik s batohom a modra magicka koala. fakt hra roka *7*
  • Gothic je pro mě definicí dokonalosti, Elex je podle mě omalovánka s příšerným příběhem a docela fajn questama, bez špetky atmosféry. přehrál jsem to jen z úcty k piraním..
  • Tak, pro mě rozhodně Elex (zatím v něm mám přes 90 hodin). Moc nechápu, že není ani v nominacích, ale tak už to na games.cz chodí. Hlavně, že jsou tam Vikingové.

Personu 5 jsem poctivě dohrál od začátku do konce, padlo na to celé moje léto, a neviděl jsem tam pro mě nic zajímavého, snad kromě grafiky a hudby. Příběh, souboje, postavy - pokud máte nahráno nějaká JRPG, tak sami uvidíte, že je to takový průměr.

PS: Dobrý tip: Až někdo bude vynášet Personu 5 do nebe, zeptejte se ho, jestli ji dohrál. Podle mojí zkušenosti hodně lidí, kteří hlasují pro P5 GOTY odpadlo (v lepším případě) někde kolem 5. paláce.
    PPS: Xenoblade 2, hm?
  • Bez pochyb Divinity Original Sin 2
  • Vzhladom na to ako pravidelne dopada dabing v japonskych RPG, je absencia dabingu v P5 skor plusom
  • Je hodně smutný, že exkluzivní AAA hra pod velkým publisherem Persona 5 vypadá jak z PS2 a nemá ani dabing.
    Pak přijde indie hra jako Divinity 2 a jako snad první ukazuje světu a všem klasickým RPG, že i tuna textu se dá nadabovat. Nemluvě o skvělém skloubení roleplaye a multiplayeru. Ta hra přinesla do rpg nové standardy. Za mě klobouk dolů.
  • TheGGG
    aha takže problém není v grafice, ale v tom, že japanofobové nesnášíte anime styl... lol tak to pak nemá cenu diskutovat. Západní styl? Myslíš trapné hyperklíšé jako divinity... tak to fakt ne? Personu 5 jsem hrál na PS4, vypadá skvěle, možná příště při sledování youtube videa pustě víc jak 144p,
  • Lol, nope. Kde si žil posledních 25 let?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší