Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant
    V pořádku. Každej má jiný nároky. Přesto bych ti doporučil, aby ses po těch mnoha letech překrytých závojem nostalgie, začetl do jeho tehdejší tvorby. Třeba to dnes uvidíš krapet jinak. A pokud ne, tak si aspoň připomeneš něco, co tě znovu uspokojí a pobaví*3*
  • Tak z tohohle článku mám opravdu radost. Konečně někdo pojal tradiční typ článku Best of... pěkně po svém a výsledek je taková paráda. Sice jsem nepoznal všechny hry (popis obrázků pomohl), ale četlo se to skvěle. Já říkám jen houšť.
  • Tak tady ti ty mínusy naopak přeju *3*
  • I tak, kreativnímu přístupu tleskám!
  • Co k článků říct?
    TL;DR
  • vaclav.pechacek
    Obrázky jsou pojmenované podle těch her, takže když se na ně najede myší, mělo by se to ukázat - doufám, že to tak funguje pro všechny a nejen pro mě. Jinak jsem chtěl dát prostor nějakému tipování, což se velmi úspěšně stalo - vše bylo odhaleno:) Takže je asi čas tam frknout nějakou vysvětlivku.
  • Chidlink
    Bohužel jsem to nedokázal dočíst. Velké zklamání *12*
  • MickeyMutant
    Článků se všemi možnými i nemožnými žebříčky už tady bylo poslední dobou tolik, až to hezký není. Vybrat si musel úplně každej, i sváteční návštěvník. Jeden trochu zakódovanej text navíc nikomu neublíží.
  • Ja o tom premyšlel a není to špatný. Koneckoncu je to Pechačkove best off, takže tak muže dat kus sebe a vyjadrit to po svem. Druha vec je, že celkove tohle vyhlašovaní nebylo imo letos zvládnuté moc dobre.
  • Jo, nápad je to skvělý a i forma je fajn. Ale musím se teda přiznat, že i pro mě to je místy obtížné. Vašek si s tím mohl imho ještě trochu pohrát. Pro lidi, co nečtou games denně a hrají příležitostně, by nebylo od věci přidat sem tam hyperlink, ačkoliv záměr chápu.
  • Na tenhle článek jsem se po Adamově příšpěvku těšil. Ale nic jsem se z něho nedozvěděl a hodně mě zklamal a naštval. Další články podobného typu už prosím ne.
  • MickeyMutant
    Povedz mi, Maroš, čo si predstavuješ pod takým slovom „prvoplánový“?
  • MickeyMutant
    Jo, Andrej, co za starejch zlatejch časů svou onanistickou veletvorbou snižoval IQ celé jedné generaci hráčů. Nekorunovaný král i šašek všech literárně-herních pablbů v jedné osobě. Naštěstí je vědecky dokázáno, že účinek podobných textů trvá jen velmi omezenou dobu, takže slintající trosce čtenáře s úsměvem uspokojeného idiota se inteligenční škála už po krátké chvíli stabilizovala na původních číslech, ať už byly jakékoliv.
  • tak prvoplanovy clanok som necital uz dlho...informacna hodnota nulova, prehladnost nulova...vsetko co ostalo je len marinovanie sa autora clanku vo vlastnom egu
  • Já jsem si taky na Andreje vzpomněl. ALe trochu jinak, než ty teda.
  • MickeyMutant
    To vůbec není špatnej nápad - nechat lidi, aby jednou radši hádali hry, než aby se jako obvykle hádali o hrách.
  • Jako přelouskal jsem to, ale bylo to těžký jako číst Mein Kampf. :)
  • Coffin.Corner
    Já si úplně představoval, jak Václav stojí pokorně u Andrejových dveří a prosí jej: "Mistře, chtěl bych také umět napsat článek, který přečte jeden z deseti čtenářů a rozumět mu bude jeden ze sta."
    Načež Andrej práskne dveřmi se slovy ať jde pryč, že už to nedělá. S bolestí v srdci se mu vybaví vzpomínka na jiného nadějného žáka, Pavla Dobrovského, který ze Score přešel na druhou stranu síly a při každé příležitosti nenechá na Andrejovi nit suchou... *1*
  • To je asi jako bych se zeptal, jak mohl Zeman vyhrát prezidentský volby, když já ho nevolil.
  • Ja chapu, ze chtel napsat neco originalnejsiho nez prosty vycet 10 her, ke kterym by napsal, co se mu na nich libilo, ale tenhle autorsky experiment se fakt nepovedl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit