Přejít na výpis diskuzí
Best of 2017: Vašek Pecháček a jeho nej hry minulého roku
4.2.2018 | Václav Pecháček
56 příspěvků
-
Hele, já jsem si náhodou u tohohle článku na Andreje vzpomněl. Mně se Pecháčkův článek líbí, protože má zajímavý nápad a je mi to milejší, než číst deset stejných žebříčků deseti lidí. Jen tak dál!
-
Jenom mi dělá starosti, kde je Zelda... vyhrála na games hru roku, tak si říkám, je možné, že ji některý redaktor nemá ani v top ten? Co je to pak teda za hru roku? Nebo někdo hlasoval pro nejlepší hru, kterou nehrál? Nebo jak to je?
-
Víš, ona sama redakce většinu her nehrála, teď vlastně Pecháček očekává, ze všichni čtenáři hráli přesně, to co on. Ne, tohle není originální, tohle je hloupé.
-
vedomostni kviz misto normalniho clanku? dekuji nechci. venca chce bejt zas kreativni a originalni za kazdou cenu co?
-
mě to bavilo, alespoň trochu originality
-
ty jsi u cringe counteru dávno strhnul ručičku, anonymku *1*
-
Na Vaškův seznam jsem se docela tesil, protoze mame celkem podobny herni vkus. Ale tohle se vazne neda docist.
-
Hřebíček na hlavičku:)
-
Nejhorší je, ze ten článek někteří považuji za chytre napsaný.
-
Už se zamotáváš.
-
8. Ken Follett's The Pillars of the Earth - asi?
-
Tak já jsem taky všechny hry nepoznal, takhle jsem to nemyslel.
-
Zlatej Andrej Anastasov.
-
Výborně napsáno, víc takových článků! Ačkoli u několika bodů tápu, možná jsem s oněmi tituly neměl tu čest, i přesto tahle forma článku řekne o vkusu recenzenta daleko více, než strohý výpis několika titulů.
-
To si to mam precist a zkusit co tim autor mysli? Ne diky..zas tolik me to nezajima.
-
byl to první výsledek, tudiž může být průměrný... nikdo neříká, že 500/1000 je průměrný výsledek. Další průměr se bude odvíjet od výkonů ostatních členů redakce
-
214/1000 rozhodně neodpovídá průměrnému výkonu *1*
-
Staci ty hry neznat.
-
.
-
Po spíše průměrném výkonu pana Homoli zde máme od borce Pecháčka výrazně kvalitnější výkon... jednalo se přímo o nádherný počin a cringe counter se zastavil na krásných 542/1000... tímto se borec Homola přesouvá na druhé místo s krásným CC ukazatelem 214/1000. Zatím jsme však měli pouze dva borce a je zde mnoho prostou pro ještě lepší výkony.