Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejhorší je, ze ten článek někteří považuji za chytre napsaný.
  • To si to mam precist a zkusit co tim autor mysli? Ne diky..zas tolik me to nezajima.
  • Zlatej Andrej Anastasov.
    • MickeyMutant
      Jo, Andrej, co za starejch zlatejch časů svou onanistickou veletvorbou snižoval IQ celé jedné generaci hráčů. Nekorunovaný král i šašek všech literárně-herních pablbů v jedné osobě. Naštěstí je vědecky dokázáno, že účinek podobných textů trvá jen velmi omezenou dobu, takže slintající trosce čtenáře s úsměvem uspokojeného idiota se inteligenční škála už po krátké chvíli stabilizovala na původních číslech, ať už byly jakékoliv.
      • Tak tady ti ty mínusy naopak přeju *3*
        • MickeyMutant
          V pořádku. Každej má jiný nároky. Přesto bych ti doporučil, aby ses po těch mnoha letech překrytých závojem nostalgie, začetl do jeho tehdejší tvorby. Třeba to dnes uvidíš krapet jinak. A pokud ne, tak si aspoň připomeneš něco, co tě znovu uspokojí a pobaví*3*
    • Hele, já jsem si náhodou u tohohle článku na Andreje vzpomněl. Mně se Pecháčkův článek líbí, protože má zajímavý nápad a je mi to milejší, než číst deset stejných žebříčků deseti lidí. Jen tak dál!
      • Já jsem si taky na Andreje vzpomněl. ALe trochu jinak, než ty teda.
      • Coffin.Corner
        Já si úplně představoval, jak Václav stojí pokorně u Andrejových dveří a prosí jej: "Mistře, chtěl bych také umět napsat článek, který přečte jeden z deseti čtenářů a rozumět mu bude jeden ze sta."
        Načež Andrej práskne dveřmi se slovy ať jde pryč, že už to nedělá. S bolestí v srdci se mu vybaví vzpomínka na jiného nadějného žáka, Pavla Dobrovského, který ze Score přešel na druhou stranu síly a při každé příležitosti nenechá na Andrejovi nit suchou... *1*
  • Seřazeno podle článku:
    1. Torment: Tides of Numenera
    2. Mass Effect: Andromeda
    3. Prey
    4. Kingdoms and Castles
    5. Steel Division Normandy 44
    6. Football Manager 2018
    7. Total War: Warhammer II
    8. ?
    9. Star Wars: Battlefront 2 a králem se stává 10. Divinity: Original Sin II
    • 8. Ken Follett's The Pillars of the Earth - asi?
    • houmrhoumr
      .
    • Na 8 mi trochu pasuje Civilizace, ale to je rok 2nula16!
    • díky, nechtělo se mi ty bláboly číst.
  • Na Vaškův seznam jsem se docela tesil, protoze mame celkem podobny herni vkus. Ale tohle se vazne neda docist.
    • mě to bavilo, alespoň trochu originality
      • Ja chapu, ze chtel napsat neco originalnejsiho nez prosty vycet 10 her, ke kterym by napsal, co se mu na nich libilo, ale tenhle autorsky experiment se fakt nepovedl.
      • Víš, ona sama redakce většinu her nehrála, teď vlastně Pecháček očekává, ze všichni čtenáři hráli přesně, to co on. Ne, tohle není originální, tohle je hloupé.
  • Co k článků říct?
    TL;DR
  • Jako přelouskal jsem to, ale bylo to těžký jako číst Mein Kampf. :)
  • MickeyMutant
    To vůbec není špatnej nápad - nechat lidi, aby jednou radši hádali hry, než aby se jako obvykle hádali o hrách.
    • Jo, nápad je to skvělý a i forma je fajn. Ale musím se teda přiznat, že i pro mě to je místy obtížné. Vašek si s tím mohl imho ještě trochu pohrát. Pro lidi, co nečtou games denně a hrají příležitostně, by nebylo od věci přidat sem tam hyperlink, ačkoliv záměr chápu.
      • vaclav.pechacek
        Obrázky jsou pojmenované podle těch her, takže když se na ně najede myší, mělo by se to ukázat - doufám, že to tak funguje pro všechny a nejen pro mě. Jinak jsem chtěl dát prostor nějakému tipování, což se velmi úspěšně stalo - vše bylo odhaleno:) Takže je asi čas tam frknout nějakou vysvětlivku.
        • I tak, kreativnímu přístupu tleskám!
      • MickeyMutant
        Článků se všemi možnými i nemožnými žebříčky už tady bylo poslední dobou tolik, až to hezký není. Vybrat si musel úplně každej, i sváteční návštěvník. Jeden trochu zakódovanej text navíc nikomu neublíží.
  • Tak z tohohle článku mám opravdu radost. Konečně někdo pojal tradiční typ článku Best of... pěkně po svém a výsledek je taková paráda. Sice jsem nepoznal všechny hry (popis obrázků pomohl), ale četlo se to skvěle. Já říkám jen houšť.
  • Ja o tom premyšlel a není to špatný. Koneckoncu je to Pechačkove best off, takže tak muže dat kus sebe a vyjadrit to po svem. Druha vec je, že celkove tohle vyhlašovaní nebylo imo letos zvládnuté moc dobre.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit