Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chidlink
    Bohužel jsem to nedokázal dočíst. Velké zklamání *12*
  • KronosDeret
    HH dobrý, bude k tomu klíč?
  • jamar28
    Ok tak to je oříšek...

1) Sice střelba od boku, ale Horizon Zero Dawn?
    3) Prey!
    5) Steel Division Normandy 44, to je jasný...
    6) Football Manager 2018?
    7) Total War: Warhammer II *14*

Ve zbytku se nechytám. Btw skvěle pojato. *4*
    EDIT: No úplně skvěle ne, potřebujeme číslování, kdo se v tom má vyznat? *1*
    • 1. Torment tides of numenera
      2. battlefront ?
      3. Prey
      4. ?
      5. Steel division
      6. footbal manager
      7.warhammer
      8.??
      9. Battlefront
      10. Divinity
      • jasne 2. je andromeda ...
        • a teraz ma tak napada tie futbaly budu 2 takze manager a ten odstavec predtym bude PES
          • homeles8
            je to tak *4*
            • Moje tipy: 1.? 2.Mass Effect andromeda 3.Prey 4.? 5.Battlefiel 1 6.PES 7.Football manager 8.Total war: Warhammer 2 9.Hellblade? 10.Star Wars Battlefront 2 11.Divinity origin sin 2
    • A na konci samozřejmě ještě Divinity
    • Jednička bude Torment: Tides of Numenera, ale ta čtyřka...že by Expeditions: Vikings?
    • homeles8
      2. je ME:Andromeda a 9. je SW: Battlefront 2 jako zklamání. 4. taky nevím.
      • jamar28
        Ježiš no jo, asi jsem Andromedu vytěsnil jako trauma. *1*
  • to čo je toto? nejaké mozgové cvičenie na nedeľný večer? vašek zjavne rád píše a celkom mu to ide. za mňa veľké plus. a nie len za tento článok, ale celkovo tému best of: členovia redakcie. je fajn nahliadnuť do vašich hláv a vedieť, komu sa čo páči a prečo. niečo v štýle poznaj svojho recenzenta.
  • tak prvoplanovy clanok som necital uz dlho...informacna hodnota nulova, prehladnost nulova...vsetko co ostalo je len marinovanie sa autora clanku vo vlastnom egu
    • MickeyMutant
      Povedz mi, Maroš, čo si predstavuješ pod takým slovom „prvoplánový“?
  • palacinka
    vedomostni kviz misto normalniho clanku? dekuji nechci. venca chce bejt zas kreativni a originalni za kazdou cenu co?
  • Na tenhle článek jsem se po Adamově příšpěvku těšil. Ale nic jsem se z něho nedozvěděl a hodně mě zklamal a naštval. Další články podobného typu už prosím ne.
  • TheGGG
    Po spíše průměrném výkonu pana Homoli zde máme od borce Pecháčka výrazně kvalitnější výkon... jednalo se přímo o nádherný počin a cringe counter se zastavil na krásných 542/1000... tímto se borec Homola přesouvá na druhé místo s krásným CC ukazatelem 214/1000. Zatím jsme však měli pouze dva borce a je zde mnoho prostou pro ještě lepší výkony.
    • ty jsi u cringe counteru dávno strhnul ručičku, anonymku *1*
    • 214/1000 rozhodně neodpovídá průměrnému výkonu *1*
      • TheGGG
        byl to první výsledek, tudiž může být průměrný... nikdo neříká, že 500/1000 je průměrný výsledek. Další průměr se bude odvíjet od výkonů ostatních členů redakce
        • Už se zamotáváš.
  • Výborně napsáno, víc takových článků! Ačkoli u několika bodů tápu, možná jsem s oněmi tituly neměl tu čest, i přesto tahle forma článku řekne o vkusu recenzenta daleko více, než strohý výpis několika titulů.
  • Jenom mi dělá starosti, kde je Zelda... vyhrála na games hru roku, tak si říkám, je možné, že ji některý redaktor nemá ani v top ten? Co je to pak teda za hru roku? Nebo někdo hlasoval pro nejlepší hru, kterou nehrál? Nebo jak to je?
    • To je asi jako bych se zeptal, jak mohl Zeman vyhrát prezidentský volby, když já ho nevolil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit