Přejít na výpis diskuzí
Best of 2017: Vašek Pecháček a jeho nej hry minulého roku
4.2.2018 | Václav Pecháček
56 příspěvků
-
Bohužel jsem to nedokázal dočíst. Velké zklamání *12*
-
HH dobrý, bude k tomu klíč?
-
Ok tak to je oříšek...
1) Sice střelba od boku, ale Horizon Zero Dawn?
3) Prey!
5) Steel Division Normandy 44, to je jasný...
6) Football Manager 2018?
7) Total War: Warhammer II *14*
Ve zbytku se nechytám. Btw skvěle pojato. *4*
EDIT: No úplně skvěle ne, potřebujeme číslování, kdo se v tom má vyznat? *1* -
-
1. Torment tides of numenera
2. battlefront ?
3. Prey
4. ?
5. Steel division
6. footbal manager
7.warhammer
8.??
9. Battlefront
10. Divinity -
-
jasne 2. je andromeda ...
-
-
a teraz ma tak napada tie futbaly budu 2 takze manager a ten odstavec predtym bude PES
-
-
je to tak *4*
-
-
Moje tipy: 1.? 2.Mass Effect andromeda 3.Prey 4.? 5.Battlefiel 1 6.PES 7.Football manager 8.Total war: Warhammer 2 9.Hellblade? 10.Star Wars Battlefront 2 11.Divinity origin sin 2
-
-
-
-
-
A na konci samozřejmě ještě Divinity
-
Jednička bude Torment: Tides of Numenera, ale ta čtyřka...že by Expeditions: Vikings?
-
2. je ME:Andromeda a 9. je SW: Battlefront 2 jako zklamání. 4. taky nevím.
-
-
Ježiš no jo, asi jsem Andromedu vytěsnil jako trauma. *1*
-
-
-
to čo je toto? nejaké mozgové cvičenie na nedeľný večer? vašek zjavne rád píše a celkom mu to ide. za mňa veľké plus. a nie len za tento článok, ale celkovo tému best of: členovia redakcie. je fajn nahliadnuť do vašich hláv a vedieť, komu sa čo páči a prečo. niečo v štýle poznaj svojho recenzenta.
-
tak prvoplanovy clanok som necital uz dlho...informacna hodnota nulova, prehladnost nulova...vsetko co ostalo je len marinovanie sa autora clanku vo vlastnom egu
-
-
Povedz mi, Maroš, čo si predstavuješ pod takým slovom „prvoplánový“?
-
-
vedomostni kviz misto normalniho clanku? dekuji nechci. venca chce bejt zas kreativni a originalni za kazdou cenu co?
-
Na tenhle článek jsem se po Adamově příšpěvku těšil. Ale nic jsem se z něho nedozvěděl a hodně mě zklamal a naštval. Další články podobného typu už prosím ne.
-
Po spíše průměrném výkonu pana Homoli zde máme od borce Pecháčka výrazně kvalitnější výkon... jednalo se přímo o nádherný počin a cringe counter se zastavil na krásných 542/1000... tímto se borec Homola přesouvá na druhé místo s krásným CC ukazatelem 214/1000. Zatím jsme však měli pouze dva borce a je zde mnoho prostou pro ještě lepší výkony.
-
-
ty jsi u cringe counteru dávno strhnul ručičku, anonymku *1*
-
214/1000 rozhodně neodpovídá průměrnému výkonu *1*
-
-
byl to první výsledek, tudiž může být průměrný... nikdo neříká, že 500/1000 je průměrný výsledek. Další průměr se bude odvíjet od výkonů ostatních členů redakce
-
-
Už se zamotáváš.
-
-
-
-
Výborně napsáno, víc takových článků! Ačkoli u několika bodů tápu, možná jsem s oněmi tituly neměl tu čest, i přesto tahle forma článku řekne o vkusu recenzenta daleko více, než strohý výpis několika titulů.
-
Jenom mi dělá starosti, kde je Zelda... vyhrála na games hru roku, tak si říkám, je možné, že ji některý redaktor nemá ani v top ten? Co je to pak teda za hru roku? Nebo někdo hlasoval pro nejlepší hru, kterou nehrál? Nebo jak to je?
-
-
To je asi jako bych se zeptal, jak mohl Zeman vyhrát prezidentský volby, když já ho nevolil.
-