Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

- Třeba mnoha hráči milovaný crossover cyberpunkového rpg s izometrickou tahovkou: Shadowrun (3 díly: Shadowrun Returns, Dragonfall, Hong Kong)

- Další izometrická RPG ve stylu Pathfinder: Kingmaker, Neverwinter Nights 2, atd.

- Pak je tu mix tahové strategie s real-time strategií ala série Total War (prostě to není klasická RTS).

- Pak samozřejmě klasické tahovky jako Europa Universalis, Crusader Kings, atd.

- Potom nekonečné onlinovky WoW, Eve Online, Guild Wars 2, Aion, atd.

- Pokud holduješ MOBA hrám, tak třeba Dota2 , LoL, atd. Obzvlášť při hraní s kamarády je to super žánr.
    - Kapitolou samo o sobě jsou nízkorozpočtové hry, ale tady člověk nemůže nic doporučit. Záleží na tobě, jestli tě daná věc bude bavit a nebo ne. Mě třeba naposledy hodně zabavil Hotline Miami, Cuphead (v co-op je to sranda), Frostpunk, Sunrider Mask of Arcadius, atd.

Určitě toho bylo víc, ale z hlavy je těžké si vzpomenout, přece jenom je to pěkná řádka let a člověk si už není úplně jistý.

• TSW považju za poslední výbornou hru jen na PC. Od té doby opravdu nevyšlo na PC nic, co by mě bavilo a co by nebyla multiplatformovka.

Ale už kvůli tobě teda doufám, že jsi nehrál nic, na co nebyla dělaná reklamní kampaň, abys teda nebyl ta ovce taky. A nebudu hrát každou blbou hipsterovatou indie pixelovatou rychlokvašku, kterou hraje 5 lidí, jen abych mohl říct, že nejsem ovlivněn reklamní kampaní.

A tak teda jmenuj ty kvalitní hry - naprostá většina bude mj. také na konzolích. A jelikož nehraju RTS, tak na PC je minimum her, které si na konzolích nezahraju a které by mě nějak zajímaly.

• Derp_1337

Já ti nic nevnucuji. Jenom říkám, že jestli jako poslední dobou hru považuješ The Secret World (z roku 2012), tak je něco špatně s tvým vkusem...

1.) zrovna Secret World není nějaká hra na kterou by většina lidí nějak zvlášť vzpomínala po 7 letech. Na tu hru vzpomíná snad jenom těch pár hardcore fanoušků, co u toho z jakéhosi nepochopitelného důvodu vydrželi rok a více. 😐

2.) Od té doby vyšla spousta vynikajících her.
    Jestli jsi je nehrál, tak by ses měl zamyslet nad tím, jestli nejsi nějaká ovce, která potřebuje vodit za ručičku a hraje jenom ty "AAA" hry, na které jsou milionové $ reklamní kampaně (typický příklad Call of Duty, atd.) ...
    No a pokud jsi všechny ty vynikající hry hrál a přesto tvrdíš, že tě nebavili, tak vskutku je něco špatně s tvým vkusem...

• A co bych měl podle tebe hrát, abych teda neměl ten zvláštní vkus? Jako sorry, ale prostě nebudu hrát každou blbou RTSku, ultrarealistické simulátory dvouhodinového plížení po lese, abych teda mohl být u Derpa považován za normálního hráče.

• Derp_1337

To není nekvalitou her, to je tím, že se nedokážeš zabavit něčím normálním a máš opravdu "zvláštní" vkus.

• Nekecej nesmysly, Pleskoslave. Zrovna GoW se určitě vyplatí Sony i když si koupíš z bazaru, protože si koupíš i konzoli a je šance, že u jedné hry nezůstaneš - tudíž nějaké ty prachy vývojářům přes Sony, který jim platí vývoj, půjdou.

• TheGGG

strategie je to pochopitelně v real time části... real time ve hře je a hra je obecně označovaná jako strategické, tedy logicky v obou částech hry... a btw: kde je ta taktická část?

• JakubT

A kde je tam ten real time? Strategie to je, v té tahové části, ano.

• Veskoslav
    Ano, takový GoW jedna z nejprodávanějších bazarovek má desítky DLC:-D
  • TheGGG

ani slovo o tactical game... ale na pagu mají toto "Total War is an award-winning PC strategy game series responsible for Total War: WARHAMMER and the free-to-play mobile game Total War Battles: Kingdom."

takže šupky smajlíky zase schovej ať to není takový trapas

• No právě, toť otázka - 2012  to byl The Secret World, u kterého jsem spousty hodin strávil a jako jedno z mála MMO mě opravdu nadchnulo. Od té doby mě na kompu opravdu nic nezaujalo, co by nebylo multiplatforma.

• Tomy

Na stránce Total War warhammeru je napsáno: "A fantasy strategy game of legendary proportions, Total War: WARHAMMER combines an addictive turn-based campaign of epic empire-building with explosive, colossal, real-time battles..." 😛

• Mart9

A kdy podle tebe na PC vlastně vyšlo něco pořádného naposled?

• TheGGG

vývojáři

• Derp_1337

trololol

Tyhlety kecy sis totálně vycucal z prstu.

Většina firem neposkytuje veřejnosti své zisky z mikrotransakcí (ani u PC a ani u konzolí), takže je prakticky nejde objektivně změřit a do statistik tržeb se nepočítají.

• radim.zaty

Ano. Já si PS4 pořídil, když těch exkluzivek bylo tolik, že už mělo smysl koupit další lapač prachu. PS4 mě stál míň, něž můj současný gamepad pro PC (XB Elite) a PS4 Pro pak výrazně míň, než stála má současná VGA :-) Akorát mám problém, kdy ty hry vlastně hrát :-) Rodina, práce, další koníčky. A to jsem ještě před Vánocemi okukoval Switch, ale nakonec jsem odolal :-)

• Tomy

Kdo to kde oficialne vyhlásil za RTS?😂 

• To už vyjde PS5 :-)

• TheGGG

už jsi tu několikrát prokázal chlapče, že konzole nemáš... a detroit je víc hra, jak celý moba žánr a další vaše p2w pc pseudo-hry, kde se kliká na jedno místo pořád dokola...

jako obvykle kolosální drtivé vítězství ps nad pc

PS: buy PS m8 and CtFO

PS2: hry nehraji kvůli gameplay, ale kvůli postavám, příběhu, dialogům, stylizaci, atmošce, hudbě, voice actingu atd. samotný gameplay je jen tak navíc

• TheGGG

vtipné, jak se ta hra i oficiálně v té části označuje jako RTS... opět ale diskuzní expert vymýšlí nové žánry

Pojem RTT používají jen lidi co jsou naštvaní, že RTS může být i hra, kde se nestaví základnička jako v nudném warcraftu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit