-
Jo a to Bloodborne, Last Guardian, GoW a další PS4 exkluzivky jsem hrál asi na toustovači ty oslíku.
To, že máš hrozný vkus na hry, jsem věděl, ale že je to až tak špatné, že hraješ interaktivní filmy a říkáš tomu hra, to je dno.
-
60€ jsou dve stovky?😂
-
ta část je ale taktická, ne strategická 😂
-
samozřejmě že total war je RTS, pochopitelně mluvím o té části, kdy člověk velí konkrétním oddílům, né té tahové nad mapou
-
total war není RTS ty trumpeto😀
-
řekl člověk co nemá konzoli, tudiž názor nula nula nic hodnota
-
tak ono za to může i třeba obyčejný bany, když někomu kvůli drobnosti dáš ban, tak prostě ho to znechutí ta stránka a vedení stránky
-
slušný žebříček, tento rok gratuluji, sestavili jste to docela dobře... jistě jsou tam wtf věci jako obrodin a into the breach, ale co už... první dvě místa byla jasná, to bylo objektivní, zbytek už je v podstatě subjektivní... mám doma PC i obě hlavní konzole a tak jsem člověk s velkým přehledem a mohu říct, že rok 2018 byl vskutku vydařený... no mojích osobních top 8 je konečně zde
1. RDR2;;; 2. GoW;;;; 3. valkyria chronicles 4;;;; 4. spider man;;;; 5. AC odyssey;;;; 6. warhammer vermintide 2;;;; 7. KCD;;;; 8. Detroit BH;;;;
-
Bohužel se s žebříčky her roku ukazuje, že i tento rok jsem uděal dobře, že jsem nekoupil herní komp, protože opět ty kvalitní hry, které mne zajímají, vyšly v 99% na konzolích. Nemusel jsem pak tedy vrážet prachy do stroje, který bych nevyužil a nepřineslo by mi to oproti konzolím další hry navíc, kterými by se dala takováto koupě obhájit.
A bohužel ani příští rok nevypadá, že by jen na PC vyšlo něco pořádného, co by mě zajímalo a co by obhájilo kopi herního PC. No, třeba za dva či tři roky to dopadne - prachy na to připravné mám.
-
A klikaci konzolovy Lito prispechal z pekla nam omlatit tu stale dokola opakujici hovadinu ohledne pc. To si za ty roky co ty sracky porad meles dokola nemohl vymyslet uz neco noveho?
-
Na konzoli je aspoň při bazarových kopiích šance, že dotyčný zakoupí aspoň ty DLC a aspoň nějaké prachy přímo vývojáři dostanou. Tohle se ti na PC nestane.
-
Možná nějaké menší děti mají kromě radosti ze hry i radost z toho, že si hru můžou zahrát, zatímco spolužák, co nemá konzoli, nemůže. Podtrhuju _nějaké_, protože si myslím, že i těch bude naprosté minimum.
Já jsem si PS 4 Pro koupil teprve loni. Je to super krabice, na které a) hraješ hry, b) přehráváš DVD a BluRay, c) streamuješ filmy a hudbu, ať už z domácích zásob, nebo prostřednictvím Netflixu apod. Co se týče exkluzivních her, za sebe můžu říct, že The Last of Us a Horizon: Zero Dawn jsou jedny z nejlepších her, které jsem kdy hrál, a že jsem jich hrál fakt moc. Jestli nechceš za žádnou cenu koupit PS 4, tak si ji někde půjč a tyhle dvě hry si zahrej.
-
R* bohužel blbě implementovali checkerboard rendering v RDR 2, takže na velké 4K telce hra vypadá neostře. Patch byl slíben na kraji prosince, ale kde nic, tu nic. Naštěstí pro mě jsem hru dohrál ještě na 1080p telce a na ní hra vypadala fantasticky. O to větší pak bylo moje zklamání. Navíc hra - podle mě klamavě - inzeruje, že podporuje HDR, protože HDR je od začátku rozbité (vybledlé barvy) a podle všeho ho engine hry ani nepodporuje, takže ho přidali jen proto, aby hru mohli inzerovat jako podporující HDR. Jak by řekl Donald Trump: Bad!
-
Ok a jsou tak skvělé, že kvůli nim člověk utratí prachy za přístroj, v dnešní době pořád přinejmenším trojnásobek ceny za nově vydanou AAA hru? Je to samozřejmě subjektivní a přít se to nehodlám. Nicméně mám pocit, že mnozí nejsou ochotní připustit, jak velký podíl na celkovém vnímání těch her má právě jejich exkluzivita. (Beru z pohledu člověka, který má PC a o konzoli je ochotný uvažovat jedině kvůli exkluzivitám.)
-
to holt záleží na preferovaném žánru, ty máš rád takové ty pokémoní hry, na to ti asi víc vyhovuje Playstation, já mám raději CRPG, strategie, tahovky, FPS a na to je samozřejmě lepší PC, k tomu si občas zahraju na PS nějakou tu exkluzivitu, teď mám rozehrané GoW, jak jsem psal níž, docela se mi to líbí, ale trojka se mi líbila víc
mě osobně se hraje lépe z herního křesla u monitoru, na takové to "seriozní" hraní je to určitě lepší, než se válet někde v obýváku po gauči
-
A proč bych jako to dělal? Můj čas je drahý. Proč bych jako měl mít PC v obýváku(což je nebetyčná píčovina i kvůli desingu), a s gamepadem ovládat z gauče nefunkční balast Win10 pomocí gamepadu a přepínat x klientů, abych si mohl zahrát svoje hry. Ve finále tam ty hry tam ani nejsou, když tak kouknu na ty letošní žebříčky. Laptop může být doplněk pro konzoli v rámci indie her, jinak ve hraní na PC nevidím moc smysl, spíš je to předražená hračka pro zastydlé puboše. Nic víc nic mín.
-
A co bazar na konzolich nebo pujcovani her?
Placas nesmysly, i na pc sou velice slusny zisky, piratstvi je v dobe kdy hry stoji dve stovky uz vykrik do tmy.
-
jako, že musíš kliknout 2x na jinou ikonku? to snad neni zas tak strašný problém, na PS si tu Forzu nezahraješ vůbec, bůhví jestli vyjde plnohodnotn´é Gran Turismo pro tuto generaci
PS4 je dobrá hračka, ale k univerzálnosti i výkonu PC má daleko, já to beru spíš jako takový doplňek k hlavnímu hraní na PC, ale pokud si mohu vybrat a hra vyjde jako multiplatform, volím právě většinou sp´íš PC verzi
-
to ovšem na tom, že jsi napsal nesmysl nic nemění, že? 🙂
-
To můžu potvrdit druhý díl je někde úplně jinde, hlavně linky na hlavní postavy jsou super