Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dworkin

Lidi ty hry mají rádi, protože jsou to dobré hry a zabaví se u nich.

• Tak o té gramofonové desce by dost zdejších PC manů mohlo vyprávět že? :-)

• lito
    pleteš se, PC ti v současnost neumí ani spustit hry z jednoho dashboardu. Potřebuješ x klientů, x hesel, x userů. Vždyť už např. Forza ti nepojede jinde než na Win 10. Výhody PC jsou už dávno v tahu.
  • lito
    až na to, že výkon PC nikdy nedělá kvalitní hru. Vlastně loni nevyšla hra, která by nějak potřebovala výkon nových grafických karet. Takže argumentace 0.Já si naopak myslím, že základní platforma jsou konzole, protože primárně tam směřují vydavatelé hry, na PC je pak většinou portují. PC beru jako pracovní nástroj, rozhodně ne jako základní herní platformu. 
  • ne tak docela, když si k PC připojíš gamepad, umí 1:1 úplně všechno co ten Playstation, pak je to jen o těch exkluzivitách 

• většiny těch věcí si běžný hráč ani nevšimne, možná to vnímá tak nějak podvědomě, že z koně stoupá pára, ale hratelnost to opravdu neovlivní, spíš by se měl místo takových drobností Rockstar zaměřit na strukturu misí, které jsou linearní a šikanují hráče co trochu uhne z cesty, nebo zkusí vymyslet nějaký kreativní postup 

• souhlasím, já mám už třetí Playstation (PS2, PS3, PS4 Pro) a stejně u mě vede na hraní PC, co na PS naopak oceňuju je skladnost, hodím to do tašky, odvezu na chatu, šoupnu do projektoru a můžu přes l´éto pařit, s velkým PC casem by se mi asi tahat nechtělo 

• pirátství na PC už je dlouho pasé, to platilo možná tak před 10 lety, je třeba přestat opakovat to samé dokola jako gramofonová deska a najít nějaký jiný argument, toto už dávno neplatí, když je teď všechno online a hry stojí pár šupů, pirátit se zkrátka nevyplatí 

• Derp_1337

Je ale velký rozdíl mezi nevýrazným balastem a totálním odpadem, kteří tu trousili různí multiaccount trollové a hateři.

• Derp_1337

Pro lidi, co hráli Souls sérii, bude většina mainstream bojovek pouze takovou lehčí břečkou pro casual hráče...

• Pročetl jsem si tuto diskuzi a uznávám jakýkoliv názor zdejších diskutérů. Ostatně každý na něj má právo. Mám tedy jen jednu připomínku k těm, co se jim žebříček nelíbí, protože lowzole a páčky a blur a redakce na nic a jde to tu do kytek a prostě pořád dokola ty samé věci jako tisíckrát předtím: redakce nemůže za to, že většina nejlepších her tento rok vyšla exkluzivně na konzole, což ostatně nepochybně potvrdí i žebříčky po celém světě. Když už tak obviňujte Sony a její chytrou politiku exkluzivit, nebo PC piráty a jejich hloupou stahovací mánii.

• Velice hezky napsáno...

• Ale PS4 JE ta skutečná platforma na hraní :-)

• PanS

Právě proto to funguje. Lidi ty hry mají rádi, protože jim dělá dobře pocit, že oni si to můžou zahrát a ti ostatní ("PC master race") ne. 

• PanS

Tady jsou lidi schopní se tě snažit přesvědčit, že se jedná o plnohodnotnou adventuru 🙂

• PanS

Problém může být v tom, že komunita na to nemá jednotnej názor. Když jsem na tohle upozornil v září, tak se mě téměř všichni snažili přesvědčit, že ve skutečnosti se počty příspěvků příliš nezměnily a že je to vlastně takhle lepší s povinnou registrací, že je tu méně anonymních otravných příspěvků (to napsal Jack, vážení). Zvláštní jak diskuze (spíš hádky) o SJW tématech unikají podobné kritice i zdejší podivné cenzuře.

• PanS

Já se ptal, abych zjistil, jestli ti vadí jenom ten žebříček nebo i něco jinýho. S kritikou cenzury naprosto souhlasím, to šílený mazání i naprosto nezávadných příspěvků se vymklo kontrole. Myslím, že k odlivu reklamních sponzorů už došlo, jinak si neumím vysvětlit příčinu čím dal častějších clickbait nadpisů.

• Suze

Hry to jsou nepochybne kvalitní, nicmene se mi nelibi jak se nám podsouva názor, že ps4 je ta skutecna platforma pro hraní. Základní platforma bude vždycky PC, protoze má vyšší výkon a tyhle exkluzivity jsou jen nástroj jak vás prinutit si koupit neco, co vlastne ani nechcete.

Jen takove zamysleni. 

• radim.zaty

Když na to koukáš, tak je to těch 6/10, když to hraješ, tak takových 3/10 protože zjistíš, že to vlastně není ani hra :)

• radim.zaty

Ano, 1st party exkluzivky většinou české titulky mají, ale jinak je to spíše výjimka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit