-
- Třeba mnoha hráči milovaný crossover cyberpunkového rpg s izometrickou tahovkou: Shadowrun (3 díly: Shadowrun Returns, Dragonfall, Hong Kong)
- Další izometrická RPG ve stylu Pathfinder: Kingmaker, Neverwinter Nights 2, atd.
- Pak je tu mix tahové strategie s real-time strategií ala série Total War (prostě to není klasická RTS).
- Pak samozřejmě klasické tahovky jako Europa Universalis, Crusader Kings, atd.
- Potom nekonečné onlinovky WoW, Eve Online, Guild Wars 2, Aion, atd.
- Pokud holduješ MOBA hrám, tak třeba Dota2 , LoL, atd. Obzvlášť při hraní s kamarády je to super žánr.
- Kapitolou samo o sobě jsou nízkorozpočtové hry, ale tady člověk nemůže nic doporučit. Záleží na tobě, jestli tě daná věc bude bavit a nebo ne. Mě třeba naposledy hodně zabavil Hotline Miami, Cuphead (v co-op je to sranda), Frostpunk, Sunrider Mask of Arcadius, atd.Určitě toho bylo víc, ale z hlavy je těžké si vzpomenout, přece jenom je to pěkná řádka let a člověk si už není úplně jistý.
-
TSW považju za poslední výbornou hru jen na PC. Od té doby opravdu nevyšlo na PC nic, co by mě bavilo a co by nebyla multiplatformovka.
Ale už kvůli tobě teda doufám, že jsi nehrál nic, na co nebyla dělaná reklamní kampaň, abys teda nebyl ta ovce taky. A nebudu hrát každou blbou hipsterovatou indie pixelovatou rychlokvašku, kterou hraje 5 lidí, jen abych mohl říct, že nejsem ovlivněn reklamní kampaní.
A tak teda jmenuj ty kvalitní hry - naprostá většina bude mj. také na konzolích. A jelikož nehraju RTS, tak na PC je minimum her, které si na konzolích nezahraju a které by mě nějak zajímaly.
-
Já ti nic nevnucuji. Jenom říkám, že jestli jako poslední dobou hru považuješ The Secret World (z roku 2012), tak je něco špatně s tvým vkusem...
1.) zrovna Secret World není nějaká hra na kterou by většina lidí nějak zvlášť vzpomínala po 7 letech. Na tu hru vzpomíná snad jenom těch pár hardcore fanoušků, co u toho z jakéhosi nepochopitelného důvodu vydrželi rok a více. 😐
2.) Od té doby vyšla spousta vynikajících her.
Jestli jsi je nehrál, tak by ses měl zamyslet nad tím, jestli nejsi nějaká ovce, která potřebuje vodit za ručičku a hraje jenom ty "AAA" hry, na které jsou milionové $ reklamní kampaně (typický příklad Call of Duty, atd.) ...
No a pokud jsi všechny ty vynikající hry hrál a přesto tvrdíš, že tě nebavili, tak vskutku je něco špatně s tvým vkusem... -
A co bych měl podle tebe hrát, abych teda neměl ten zvláštní vkus? Jako sorry, ale prostě nebudu hrát každou blbou RTSku, ultrarealistické simulátory dvouhodinového plížení po lese, abych teda mohl být u Derpa považován za normálního hráče.
-
To není nekvalitou her, to je tím, že se nedokážeš zabavit něčím normálním a máš opravdu "zvláštní" vkus.
-
Nekecej nesmysly, Pleskoslave. Zrovna GoW se určitě vyplatí Sony i když si koupíš z bazaru, protože si koupíš i konzoli a je šance, že u jedné hry nezůstaneš - tudíž nějaké ty prachy vývojářům přes Sony, který jim platí vývoj, půjdou.
-
strategie je to pochopitelně v real time části... real time ve hře je a hra je obecně označovaná jako strategické, tedy logicky v obou částech hry... a btw: kde je ta taktická část?
-
A kde je tam ten real time? Strategie to je, v té tahové části, ano.
-
Ano, takový GoW jedna z nejprodávanějších bazarovek má desítky DLC:-D
-
ani slovo o tactical game... ale na pagu mají toto "Total War is an award-winning PC strategy game series responsible for Total War: WARHAMMER and the free-to-play mobile game Total War Battles: Kingdom."
takže šupky smajlíky zase schovej ať to není takový trapas
-
No právě, toť otázka - 2012 to byl The Secret World, u kterého jsem spousty hodin strávil a jako jedno z mála MMO mě opravdu nadchnulo. Od té doby mě na kompu opravdu nic nezaujalo, co by nebylo multiplatforma.
-
Na stránce Total War warhammeru je napsáno: "A fantasy strategy game of legendary proportions, Total War: WARHAMMER combines an addictive turn-based campaign of epic empire-building with explosive, colossal, real-time battles..." 😛
-
A kdy podle tebe na PC vlastně vyšlo něco pořádného naposled?
-
vývojáři
-
trololol
Tyhlety kecy sis totálně vycucal z prstu.
Většina firem neposkytuje veřejnosti své zisky z mikrotransakcí (ani u PC a ani u konzolí), takže je prakticky nejde objektivně změřit a do statistik tržeb se nepočítají.
-
Ano. Já si PS4 pořídil, když těch exkluzivek bylo tolik, že už mělo smysl koupit další lapač prachu. PS4 mě stál míň, něž můj současný gamepad pro PC (XB Elite) a PS4 Pro pak výrazně míň, než stála má současná VGA :-) Akorát mám problém, kdy ty hry vlastně hrát :-) Rodina, práce, další koníčky. A to jsem ještě před Vánocemi okukoval Switch, ale nakonec jsem odolal :-)
-
Kdo to kde oficialne vyhlásil za RTS?😂
-
To už vyjde PS5 :-)
-
už jsi tu několikrát prokázal chlapče, že konzole nemáš... a detroit je víc hra, jak celý moba žánr a další vaše p2w pc pseudo-hry, kde se kliká na jedno místo pořád dokola...
jako obvykle kolosální drtivé vítězství ps nad pc
PS: buy PS m8 and CtFO
PS2: hry nehraji kvůli gameplay, ale kvůli postavám, příběhu, dialogům, stylizaci, atmošce, hudbě, voice actingu atd. samotný gameplay je jen tak navíc
-
vtipné, jak se ta hra i oficiálně v té části označuje jako RTS... opět ale diskuzní expert vymýšlí nové žánry
Pojem RTT používají jen lidi co jsou naštvaní, že RTS může být i hra, kde se nestaví základnička jako v nudném warcraftu