-
No jo, ono by se dalo debatovat o každým tomhle detailu zvlášť. Fakt je tak zásadní, aby měl Arthur zaprasený rameno od krve, když nese mrtvolu? Má tak velkej dopad, že ze střelnýho zranění crčí potůček krve? K čemu proboha je, že se šíp zaseklej do dřeva ještě chvíli pohupuje? Hratelnost přeci nemění maličkost, jako že z uhnanýho koně ve studeným vzduchu stoupá pára. A tak dále. Jenže spoj tuhle myriádu detailů dohromady a vzniká celek, co je schopnej člověka absolutně pohltit, to je to =).
-
jo no, když zastřelíš zvíře, tak se mrtvola nedespawnuje, ale pár dní tam hnije přičemž m´á asi 4 různé fáze rozkladu než zmizí, detaily maj vychytaný, to zas jo, i když diskutovat o přínosu simulace rozkladu mršiny na hratelnost klidně můžeme, podle mě dost mal´ý, ale i tak palec nahoru 😀
-
aha, to jsem už vůbec neřešil, ale máš pravdu, v češtině tam neni nic, nicméně titulky to m´a
-
jo, je to GTA z divokýho západu, ALE... ty questy tam.. ty side questy.. ty detaily - například kůň - "vrzání" kůže při nasedání, frkání koně (kdo jezdil na koni v reálu, dá za pravdu) atd atd.. nikdy mě nebavilo v GTAčku se šatit, tady mě to strašně baví - ale asi to bude i tim, že mám rád westerny - třeba takovej Tombstone (doporučuju v originálním znění). Z tý hry prostě smrdí prachy - ale v dobrym slova smyslu - side questy, co by jinde byly v hlavní příběhový linii tak tady nemusíte, ale můžete.. prostě za mě hra desetiletí :D ale každýmu sedí něco jinýho, nikomu to necpu :-)
-
V cestine ne.
-
navíc tam nejde sk´akat, chápu že camera angle a bla bla bla, ale sakra máme rok 2019, skákání by mělo být samozřejmost, když v minul´ých dílech Kratos skákal 5 metrů do v´ýšky
-
RDR2 má titulky 😉
natahovaný to je, ale to i God of War
-
sérii GTA mám přecijen o něco radši, za mě auta > koně 😀
-
Westernové GTA.
-
Red Dead zaslouženě první...taková hra tu nebude zase dalších x let (tajně doufám v podobnou kvalitu u Cyberpunku)
-
Ja sem ze vsech her loni hral jenom God of War a to je sakra dobra hra, byt vztah otce a syna me tolik neuzemil jako ostatni. Kratos me prijde hrozne umele a tezko uveritelne. Naopak Sindri a Brok sou skvely, i hlava :D
Vcera sem si pustil poprve delsi gameplay RDR 2 a moc me to nenadchlo, wanted system me prijde uplne spatne, cely je to natahovany, srazim kone na ulici a jdou po me policajti, wtf. To co je pro nekoho realismus je pro me uplna blbost a spatny herni rozhodnuti
Tim spis ze hra nema titulky me asi uplne mine.
Naopak Spidermana urcite zahraju, ten vypada perfektne.
Co se tyka Kindom Come, tam me zklamal pristup vyvojaru a celkove to v jakym stavu hra je, nekoupim.
Ke zdejsi redakci a jejimu vyberu se lze jen zasmat :D
-
počkej kolik tady bude komentů až to tu promažou :)
-
Jo, já KC:D miluju, ale je pravda že po chvilce je to fakt jednoduché na hraní, skoro walking sim..ať se ale propadnu jestli všechno ostatní není skvělý. když jsem to hrál poprve, cítil jsem se zase jako malej kluk, fantazie na plný obrátky, všechno šlapalo - pamatujete, když jste poprve zapli Mafii? Vávra "to" umí. Aby ta hra vypadal větší než třeba je, aby tam bylo to něco navíc, v KC:D je to krásná česká krajina a atmosféra, a lidi a humor, a hudba a všechno to esteticky, bezešvě zapadá do sebe. to je umění, ještě s omezenýma finančníma prostředkama (myslim vs velký AAA studia..). Absolutně nechápu jak se na českým redakčním webu dostane do top 10 debilní, ač třeba zábavná, mlátička s máriem, stopadesáta itinerace toho samého.
-
Ale právě že ten balast dělá komunitu. Bez komunity nejsou příznivci.
-
já naprosto souhlasím, za mě je to břečka pro casualy. sry.
-
Super Smash Bros Ultimate je takmer dokonala zabava. Najpv si to zahraj az potom sud.
-
za mě tedy
1. RDR2
2. Kingdom Come
3. Spidey
4. Pathifnder: Kingmaker
5. GoW
6. Subnautica
7. Vermintide 2
-
to právě vůbec nechápu, koukal jsem na ten Gamesplay co hraje Šárka s Lukášem a Detroit mi přišel tak na 6/10, 7/10 s hodně přimhouřenejma očima
-
hlavne ze jsou tam lejna jako detroit a pseudobojovka s mariem
-
jak bylo zmíněno, Kingdom Come bych letos dal do top 3, vám se ani nevešlo do tabulky? že by uražená ješitnost?😯