Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BohumilCisar

    Pro mě to nesmysl není, protože ani jedna z tebou jmenovaných her mě nezajímá, možná Last of Us bych zkousnul. Naopak na Xboxu je Forza, která mě zajímá, ta je sice i na PC, ale já herní PC nemám. 

  • BohumilCisar

    Pokud zadáš (nebo je zadaný misí) waypoint na mapě, ke kterému  to v navigaci ukazuje žlutou trasu, tak nemusíš nic mačkat a jede to plně automaticky. Pokud jsi v misi, kde je nějaký hromadný přesun a není zadaný waypoint, tak v cinematic kameře musíš mačkat / držet tlačítko pro chůzi / klus. 

  • Derp_1337

    Tak o těch p*rno stránkách nic nevím, já tu fotku mám z cosplay stránek o Nier Automata.

    Jinak klíčovým prvkem Ahegao je "sexy", čistě jenom "hloupý/divný obličej" nestačí. Uznávám, že když se nad tím zamyslím, tak vskutku ta fotka má dost velkou podobnost s Ahegao, ale pořád to není úplně ono, takže je to taková šedá hranice mezi nevinou fotkou a Ahegao.

  • 0011

    No když jsem dal vyhledat na chromu pomocí obrázku v googlu tak mě to odkázalo na pornostránky kde je vidět i zbytek fotek od téhle holky -  jinými slovy ano, je to ahegao já se ptal proč ho máš, jestli si to nevěděl je to taky vysvětlení.

    edit: ad tvůj větší výřez fotky - podmínkou ahegao není to co si  ty zřejmě myslíš že by se mělo dít mimo výřez fotky, jde jenom o výraz obličeje, doslova přeloženo to znamená "hloupý obličej" nevím proč se tohle rozmohlo do selfie, asi si někdo myslí, že to je sexy, mě to příjde jako další hloupý trend, který doufám brzo zmizí.

  • Derp_1337

    Ahegao? LOL

    Když si rozklikneš můj profil, tak uvidíš větší výřez z fotky a zjistíš, že to Ahegao není.

  • 0011

    Asi takhle - jestli to výjde na PC tak je nejpravděpodobnější scénář jako byl u GTA - nejdřív výjde remaster na Xbox xy a PS 5 a teprve potom co si nahrabou na PC. Btw proč to ahegao?

  • Majkl

    právě že i v cinematic kameře musíš celou dobu držet zmáčklý tlačítko, jinak nejede, nebo jsem něco přehlédnul?

  • Derp_1337

    "Kupovat drahou konzoli jen kvůli jedné hře"

    Drahou konzoli??? Já teda nevím, ale na Black Friday jsem viděl PS4 a Xbox One za 5900Kč, což je v porovnání s cenou PC prakticky zadarmo.



    Jinak k listu her na zahrání na PS4 bych přidal ještě Detroit Become Human, Heavy Rain a The Last of Us.

  • Derp_1337

    RDR2 určitě vyjde na PC do dvou let max. Opozdit vydání více nemá smysl, protože

    1.) hra by pak technicky zaostala za současnou generací her. Rockstar chce v první řadě vydělat co nejvíce peněz a ze zastaralé hry tolik prachů nevytřískají.

    2.) Postupem času povědomí o hře začne upadat (sejde z očí, sejde z mysli) a opětovné znovu-uvedení po mnoha letech by si vyžádalo další nákladnou marketingovou kampaň. Vydání do 2 let jim ušetří nějaké investice, protože stačí hráčské komunitě jenom lehce připomenou jméno hry.

  • NewKy

    To sis zrovna mohl koupit PS4 Pro a zahrát RDR2, God of War, Horizon Zero Dawn, Spidermana a další pecky. Kupovat drahou konzoli jen kvůli jedné hře je IMHO nesmysl.

  • jindra.veliky

    to bych tam dal misto kingdom come

  • Ilusiveman

    Nu Creed, byl širokej, ale hlubokej inteligencí těch objektů tak po kotníky, podle mě. Za mě tedy vůbec. Po směru herního světa. "Tourists Tour" dost dobrá, + teda herní možnost jit až ke dnu s enemáckou lodí a dosbírat si tam na dně loot.

    Spidey byl skvělej, ve "všech" smerěch posun 2,0, pohyb po zemi, plácání si s fanoušky a cosplayery.. nicmenéně new york ala prototype po 150...? ale musím uznat, že byl nádhernej. (:

  • Ilusiveman

    remaster už se tak nějak běžne tu dnes hodnotí, s přihlednutím na přidanou hodnotu, ale pravda, s umístěním do kategorie best of 2018, to je trochu ošemetnější pojetí. 😐

  • Ilusiveman

    ANO!

  • Ilusiveman

    RDR2 budiž, ale Subnautica co do "hloubky" světa, je 1.ka :D To bylo dobrý překvápko. Konečně plnohodnotnej, pěknej podmořskej survival. Sic by mu slušela hra ve ztracené dvojici možná víc a na jeho případně suplující AI, by mohl stát kus pomořského příběhu... ale já rád sbírám, mě to ohromilo i takto. (:

    za ten svět si tvůrce zaslouží daleko víc,tuto kategorii, než na akční hratelnosti založená plošinovka v hezkým kabátku, ale vy jste ti hipstři kategorii :D



  • TheGGG

    RDR 2 není koridor.... a na PC to bohužel do dvou let asi vyjde...

  • Presne...ty hlubiny nemely chybu, cim vetsi hloubka, tim tak zvlastne sklicujici pocit. Jak ja se tesim na ten datac.. 

  • BohumilCisar

    Tak to už je na tobě, já si myslím, že každý si může v RDR2 najít to svoje i když není fanoušek westernů (jako já). Já se třeba hodně ztotožnil s hlavním hrdinou a vztahem k přírodě a odporem k "civilizovanému" světu, navíc to není žádný metrosexuální nadčlověk, jak je dnes trendy, ale je to celkem normální padesátník s cynickým humorem. Celá hra je jako dost dobře a  inteligentně napsaný akční film s propracovanými charaktery (třeba něco jak Heat od Michaela Manna). Jinak ten W3 šel taky úplně mimo mě a taky občas nechápu, co na tom kdo vidí, ale někdo to tak může mít i s tím RDRkem... 

    Mě ta hra vyšla hodně draho, protože jsem si vlastně koupil XOX jen kvůli ni (a vlastně i kvůli prvnímu RDR, které mě ale tolik nebaví), ale rozhodně nelituju. 

  • Houdini

    Subnautica!

  • kkING

    Tady musi jednoznacne vyhrat nejaka budovatelska strategie😀, protoze nejlepsi svet je ten kde jsem nejlepsim panem JA

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit