Přejít na výpis diskuzí
Best of E3 2012: nejlepší hry výstavy podle Games.cz
17.6.2012 | Redakce Games.cz
149 příspěvků
-
Musím tě zklamat. Jsem "Ostravák" a i plebs jako já, nad NFS ohrnuje ušmudlaný nos.
-
Az na Beyond, koukam, coz je za danych okolnosti trapne... :)
-
NFS: Most Wanted? RLY?
-
A co ARMA 3? Ta není hodna ocenění? Je snad horší než všechny hry které jsou jmenovány?
Jestli ano tak to je zklamání.Jestli ne tak proč zde není a vůbec se jí nevěnoval žádný čas krom pár slov v podcastu.
Sice jsem asi zaujatý na české hry,ale tak jsem očekával že když tam jedou Češi tak se budou zajímat u dílo svých krajanů.Přece jsme mála,země a málo herních firem má takový úspěch jako Bohemia Interactive.ˇ
-Vůbec proč to má snad každé pokračovaný dalšího pokračování které bylo pokračováním předešlé hry.Navíc všechna pokračovaní byla stejná. -
Nejlepsi hry vystavy? Mi skoro pride, jestli to nejsou vsechny hry vystavy? Dyt sem jich skoro vic nezaregistroval :)
-
No to už bolo
-
těšim se na X-COM, Crysis 3, Tomb raidera, Quantum Conundrum, Assassin's Creed III, Watch Dogs a nejvíc asi na Dishonored a hele teď na to koukám nechybí vám tam Last of Us?
-
Cekal jsem ze zkritizovani Most Wanted bude v plusu a naopak HALO 4 v minusu. Dneska jste me mile prevapili *5*
-
Tomb Raider - 5. brezen 2012 tak to aby uz bolo *3*
-
kazdopadne...doufam ze se dockame i nejhorsich her E3?
Do takovyho clanku bych hrde zaradil
Resident Evil 6
NFS: Most Wanted
Dead Space 3
Halo 4
Black Ops 2
Medal of Honor: Warfighter *16* Takovejch domrvenejch serii. EDIT: a jeste ty Kinect chujoviny *16* -
Tak já zase nehrál nic z konzolových exkluzivek této generace. Takže klidně bych se mohl s klidem prokousávat PS3 hrami i když by bylo venku třeba PS4.
-
Wii U se mi libi ale prijde mi docela blby kupovat stejne (mozna min) vykonou konzoli na jeden rok. Mozna dva nez prijde PS4 a novej xbox.
-
To jste to dali v podstatě všem hrám co tam byli...
-
Já radši koupil Xonar Essence ST, než topinkovač. *2* *2* *2*
-
Když vidím v nadpisu článku E3 tak už mě to začíná silně nudit. Další článek o hovnu, ještě tam přidejte Far Cry 3, přejmenujte to na "Všechny hry výstavy" a máte další článek.
-
Máte tam drobnou chybičku, na Carrier Command pracuje pražská pobočka BIS, nikoliv brněnská. Ta dělá na Armě 3 a před tím pracovala na přídavcích k A2. *3*
-
Tak já osobně bych si X360 nekoupil. Nakonec to vidím spíš na PS3/WiiU, až bude vata.
-
rekni tvym rodicum, at ti zakazou internet. Ulevi se urcite vsem zucastnenym stranam...
-
no jestli jsou toto tituly kvuli kterejm bych si mel koupit xbox......to Microsoft mohl slevnit konzoli klide na 1 euro a stejne bych si ji nekoupil *6*
-
Tak na Xbox jsou jen tři možný zdroje nadšení - Halo, Gears, Forza, takže něčím se musí Xbros panderovat.