Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Malleth
    Spíš nenašli jejich stánek
  • Nikde tu nevidím Dust 514 ani God of War:Ascension a The Last of Us sem nedat velká chyba koukám že asi nikdo nevlastí PS3 v Games.cz :D
  • A kde je The Last of Us?!
  • Veskoslav
    Ne, ale skoro jsi se trefil. Spolužák měl Darth Vader, já měl akorát Jedi oblek (klasická tunika+ hnědá kápě, půjčené). Ale po pravdě jednou stačilo:-D Ale zážitek na dlouho.
  • Malleth
    Jen to ne
  • Mr.Lolendo
    Ono je to víceméně dneska jedno. Tak jako tak konzole půjdou do šrotu a nahradí je tablety a chytré telefony. Čily budoucí platformy budou PC, Tablet a Smartphone. K tomu vlastně na všem pojedou Windows 8.
  • nevím, co z toho Beyond máte, ze hry ukázali P.R.D. na třetí a animaci s Elen Page...podle toho já teda nejlepší hru nevybírám, ani podle toho hry nekupuju
  • "Lost of us"... Taky jsem z tebe ztracen
  • Malleth
    Na Beyond tu čpěli síru už v podcastu, takže to mě nepřekvapilo, že tu není. Last of Us se asi nelíbí protože ta holka je podobná Ellen Page, která v Beyondu hraje.
  • Umaroth
    Mě to také zarazilo !!! Já jako majtel Xboxu (ano vím že si s**u do bot) říkám, že nevím proč je kolem toho HALO takový poprask, hrál jsem 3 i Reach a jo je to technicky dobra hra, misty zabavna akce....ale takových her je....a příběh Halo mi přijde zmatený a hloupý. Prostě HALO je pořád stejná, sic kvalitní, ale obyč střílečka, která se stala oblíbenou dík prvnímu Xboxu, pořád to ovšem není nic nového pod sluncem a na zadek to snad nikoho posadit nemuze....To samé se dá říci o Most Wanted, ačkoliv tam ta kvalita není jistá....je to pořád to samé dokola. Innovativní, atmosferické hry jako The Last of Us či BeYond nic ??? Kluci co byly v LA asi nemaj rádi Sony no....
  • Umaroth
    exlusivky prodávají konzolu více než konzole sama sebe jako HW.
  • Umaroth
    Nejsem hráč z cílovky Nintenda...a propo ani mě to nemrzí myslím si že na 3 hlavnich platformach mi sucho nehrozní (hraju jako normální člověk cca 10-12 hodin týdně, né za den *5* )
  • Malleth
    Gde je Last of Us? Jedno z mála nových velkých IP, který vypadá že posune možnosti her zas o kus dál a nedostane ani nálepku? Narozdíl od dalšího Halo?
  • Jezdíš teda s princeznou Leiou? *15*
  • docela hezká holka na tom obrázku, nemate na ni mobil? vzal bych ji na tatovu jachtu
  • Luke
    Zásuvko, tohle je citlivý téma. Slyšel jsem, že fotky z vazebních věznic jsou teď za pět tisíc, takže se tak nějak podobně můžeme domluvit i ohledně lepícího Petra.
  • smejki
    chápeš, ne? musí se jít tomu štěstíčku trochu naproti *3*
  • http://clean.alltheragefaces.com/img/faces/png/sad-i-know-that-feel-bro.png
  • oktavius66
    Toto jsou pro ně nejlepší hry ? pfff , tak to at jdou někam, až na Crysis 3 a AC III a Rayman. Kde jsou ty tytuly které tak chválili : The Lost of Us, God of War: Ascension a jiné. Teda začínám mít pocit že začínají být krutě vybíravý.
  • USER47
    Jo, shadowban je džejdýho oblíbená hračka. Zabanovat někoho a ani nemít tolik slušnosti na oznámení/zdůvodnění banu, to opravdu člověk často nevidí.

Jednou mi dokonce smáznul celej účet na EG za něco, co jsem napsal do diskuze tady na tiscali:).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit