Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Killzone je zrovna docela trapny, takovy lepsi Call of Duty ;) Jestli myslis koupit PS3 jako konzoli (nemas X360), tak tech dobrejch her, ktery nejsou na PC je tam fakt uz hodne.
  • Izmæl
    Ups, nějak jsem to tady přehlédl. (:
  • ales.smutny
    http://video.tiscali.cz/beyond-two-souls-e3-2012-trailer-6314

Kchm kchm...;)
  • Veskoslav
    Jako kromě Killzone mě osobně nic nezaujalo, aby mě to donutilo si koupit PS3.
  • Veskoslav
    Operatin Raccon City. 5 mi přišla v pohodě.
  • Umaroth
    Hele já měl stejné dilema, dřív jsem byl zarytý Pcčkář, pak mi to ale nedalo a kvuli konzole-only hrám sem si koupil x360, rok jsem si spokojeně hrál na xku (na PC jsem skoro přestal hrát) a nastalo stejné dilema ovšem tentokráte kvuli ps3-only hrám, tak jsem si koupil i PS3, takže jsem asi nejspokojenější hráč. Žádná dobrá hra mi neunikne (mám všechny 3 platformy) a nemusím být naštvaný.... *5*
  • At si o Davidovi Cageovi rika kdo chce co chce, at si rika i o Heavy Rain, tohle kupuju hned co vyjde a to se mi stava tak u jedny hry do roka :)
  • Miserius
    Hmm.... Na to se fakt tesim, to bude zase zazitek po dohrani :) Jupí
  • kubi-wan
    Trochu mě u těch nových titulů s odpuštěnim se*e, že z nich spousta (a zrovna, který bych si rád zahrál) vychází klidně i na takový pitomosti, jako je WiiU, ale na PCčko se prostě ne a ne objevit *9*
    Neberte to jako zas ňákej hate konzolí, ale tohleto mi prostě vadí...
  • Izmæl
    Btw, tady je kdyžtak prodloužený sestřih Beyond. http://www.eurogamer.cz/videos/prodlouzeny-sestrih-z-beyond-two-souls V některých záběrech opravdu nerozeznatelné od filmu.
  • Izmæl
    Možná, že je to blbá otázka, ale který díl myslíš? Resident Evil 5 nebo Operation Raccon City? Jestli první zmiňovaný, nesouhlasím s tvrzením "akční odpad", ale jestli druhý zmíněný, tak to jednoznačně souhlas.
  • Sillent Hill se taky pekne s temi novymi dily domrvila, ale taky jsem mel radsi Silent Hill, ktery byl vice pribehovy a emotivni. Ale Resident Evil hlavne jednicka se mi vzdycky libilo, ze je to hra klasickyho razeni, parta lidi bloudi po strasidelnym baraku. Jako Alone in The Dark. Nevim proc, ale tohle mi dycky sedlo. Takovou hru by klidne mohli udelat znovu a moderni, i kdyz je to hrozny klise :)
  • Chci víc fotek Petra jak lepí.
  • Veskoslav
    Mě osobně nejvíce bavila Resident Evil 4. Ale osobně se přiznám, že raději sérii Silent Hill.
  • A zahrat si 1, 2, 3, na coz se chystam a tesim :)
  • Jo tak, tak to sem opravdu spatne pochopil. Sorry :)
  • Veskoslav
    Resident Evil? No pokud to dopadne jako poslední díl, což je akční odpad, tak se doporučují už této sérii vyhnout.
  • Veskoslav
    Beyond je pouze PS3:)Takže osobně pro mě nezajímavé Když už to není na PC, tak aspoň na Xbox. Ale když to není ani na to, tak to povětšinou obcházím obloukem.
  • Izmæl
    Blbost mi přijde, že by někdo neměl rád Quantic Dream či Naughty Dog a přesně takhle jsem to myslel. Asi jsi to špatně pochopil, nebo jsem to já napsal špatně. :)
  • No moc toho neni. Už asi tuším jakej bude ten konec světa *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit