Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kubi-wan
    Když já je prostě... nemám moc rád.
  • smejki
    A co se stane, když jim do diskuse napíšeš: "Tady jsou recenze včas a můžu jim věřit." ?
  • SnakePlisken
    Přesně tak. Pak se někdo ozval, proč mu to mažou a smazali to natvrdo (bez zanechání zprávy o smazání). Ale podle mě to byl čistý trolling ze strany EG, jak jsem o tom psal i na svém blog. Prostě negativní reklama je taky reklama. :)
  • Veskoslav
    On je spíše problém u těchto her, že je to pouze na jednu platfomu a co si budeme nalhávat, opravdu není možné se zavděčit všem.
  • GlaDOS
    Na EG se stačí slušně ozvat, že videorecenze na Diablo 3 není videorecenze ale obyčejný gameplay a hned ti začnou mazat komenty jako kdybys byl největší troll či spammer diskuze *1*
  • som nevedel ze sa to ma riadit podla toho ake systemy mas k dispozicii ty
  • pb_historic
    Tak takový už je holt život, že ne všechno jde jak po másle. Ale zase by neměl by takový problém si herní konzoli obstarat, ne.
  • DangerousDave
    nehovor, fakt ?
  • Rayman a The Cave jsou vizuálně skvostnými uměleckými díly. Jsem rád za tenhle návrat malovaných her.
  • Izmæl
    Hrať to a pozerať sa na walkthrough sú dve úplne odlišné veci.
  • To je asi problem, protoze kdyz delaji hry prave na konzole, a maji je vyladene a designovane na konzole, tak prevest na PC je to takovej trochu opruz, nebo me by to tak pripadalo. Coz jasne neni zadnej profi pristup, ale jednoduse je to takovy tu hru uz mame, uz jsme ji na konzoli prodali, tak jeste tu pc verzi, ach jo, nuda, radsi bysme delali neco novyho. A to je problem asi toho odflaknuti PC verze, ze se s ni od zakladu uplne nepocita, jinak si zmrsenost pc verzi nedovedu vysvetlit, kdyz kolikrat nedokazi udelat ani takovou primitivni jednoduchost, jako to poradne prevest ovladani na mys a klavesnici.
  • SnakePlisken
    Jenže ne každý utratí plno peněz na PC, pak za Xbox a ještě k tomu za PS3. A to nepočítám, kolik peněz musíš utrácet za hry. Gratuluji k tvé spokojenosti, ale ne každý si může dovolit vlastnit všechny tyto přístroje.

btw: Uvažuješ o investici do Nintenda? :D
  • SnakePlisken
    Vidíš, tady tě na to slušně upozorní, na EG by ti to v lepším případě smazali nebo zakázali zobrazovat tvé komentáře ostatním uživatelům (čehož si člověk hned nevšimne, později mu až dojde, že na jeho komentáře nikdo nereaguje). :D
  • SnakePlisken
    A víš co je nejhorší? Hry teď vychází většinou přednostně na konzole a když už se ti poštěstí a tvou vytouženou hru vydají na PC, tak tu konverzi tak zprzní, že se ti chce brečet. Taky proti konzolím nic nemám, ale mohli by si dát záležet na zpracování PC verzí.
  • No jo, ale to pak clovek uz nemuze ani delat nic jineho, nez hrat, hrat a hrat. Coz ja mam taky pc, ps3, psp, ds, a ty hry se hromadi a hromadi a vubec je nemam cas hrat. PC + jedna z konzoli je v dnesni dobe ten nejlepsi zaklad :)
  • Přiznám se, že PC, x360 a PS3 by mi nestačily, protože na PSP, (3)DS, Wii (GC) a další podobné vychází (vyšlo) mnoho hodně zajímavých titulů, které se nikdy na velké konzole nedostanou.
  • DangerousDave
    ďalší film ... si pozriem radšej walkthrough, zážitok bude podobný a nič ma to nebude stáť.
  • kostejnesmrtelny
    To tady není na tomhle webu vůbec potřeba, viz Trol.diskuzni :)
  • Tak to je pak pochopitelny :)
  • Veskoslav
    Mám Xbox:) To mi stačí a co prostě není na platformy pc a Xbox, tak jde mimo mě:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit