Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak muze nekomu prijit Last of Us a Beyond jako "blbost" to fakt nepochopim. To je jak mysleni z nejakyho alternativniho vesmiru, ktery vubec nechapu :)
  • Beyond - PS3 only - pro většinu zdejšího osazenstva je to naprosto irelevantní.
  • Izmæl
    Nebo Quantic Dream či Naughty Dog, ale obojí mi přijde jako blbost. Asi měla redakce pocit, že tyto dva tituly už se vůbec nemusejí zmiňovat.
  • Veskoslav
    Mě to baví na takové akce jezdit. Nejezdím sám:)

Třeba loňský Comic - Con 2011 v San Diegu byl luxusní:-D
  • Kam se hrabe ten tvuj Resident na Planetside 2 *15* .
  • Umaroth
    Redakce se vyhla stánku SONY ? V článku není ani slovo o hrach jako BEYOND a The Last of US, což pro mě ještě s Forza Horizon (a ještě AC3 vypadal slibně, nebo spíše atmosféra americké revoluce je cool) je zlatý hřeb E3?
  • To jste snad dali každé hře na E3. *15*
  • A Ty bys tam snad chtěl jet osobně na takovou akci? To je podle mě zbytečné, všecko info je vždycky na netu a je pak jenom otázka jestli Ti ty davy lidí stojí za tu chvilku vyzkoušet si hratelnou verzi, popř. si nakrást dárkových tašek. *15*
  • Umaroth
    Vždyť ty bys konzoli nikdy nevzal do ruky, tak jak můžeš takhle hodnotit HALO ?
  • Tak tak, Planetside 2 a End of Nations. Absenci infa dokážu pochopit, absenci nálepky nikoliv, minimálně v prvním zmíněném. *10*
  • Erien
    To ti nezakazuju. Já se těším taky. :) Jen jsem myslel, že narážíš na to, že to nedostalo nálepku :).
  • Last of Us nebo dokonce Beyond nejsou ničím zajímavé. Minimálně kam se hrabou na kulervoucího Residenta 6. Jednoznačně nejlepší hra E3. *7*
  • ale vážně,co Last of us?
  • Kde je Last of Us? Kde je Beyond Two Souls? Tady někdo nemá rád PS3 *7*
  • zapomělo se na náš Carrier Command, ten bych vůbec nepodcenoval...
  • Letos ? Super ! To minula E3 byla nuda. Far Cry 3 a Tomb Raider naprosto spickove tituly na kere se moc tesim.
  • sleepless
    Sacrilegium bylo pritomno v podobe nekolika obrazku a product sheetu na flashce :) Bavil jsem se o hre s vydavatelem (TopWare), blize predstavovat ji budou az na GC v Nemecku. Do te doby ale stihneme o hre nejaky rozhovurek.
  • RakeW
    Jako co Black Ops 2???

Ok, teď vážně. Překvapení se nekoná, marně jsem čekal, že jsem nějakou pecku přehlédl, nestalo se. Na druhou stranu silácký kecy o tom, že to jsou "všechny hry E3" jsou samozřejmě mimo. Mimochodem, u konkurence měli výběr ještě širší, ale hlavně tam nastrkali úplně všechno, o čem v červnu padla zmínka, bez ohledu na E3. Předpokládám, že hry, které mě z jejich seznamu zaujaly nejvíc, aniž bych je předtím znal, zejména Sacrilegium a New Union, na E3 vlastně vůbec nebyly, protože jsem o nich jinak vůbec neslyšel.
  • sleepless
    Ano, spoustu z tech her jsme meli moznost si zahrat a take zahrali.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit