Přejít na výpis diskuzí
Best of E3 2012: nejlepší hry výstavy podle Games.cz
17.6.2012 | Redakce Games.cz
149 příspěvků
-
Hele to jste sem daly snad všechny hry s E3 ? :D
-
To HALO 4 fakt nepochopim. Engine je stejnej, hud stejny, zvuky hrozny, pocit ze strelby zadnej. Je to jeste vetsi tunel nez CoD a vsichni to chvali. Ui naprosto o nicem. Emzaci maj schoposti a nejsou schopni jich vubec vyuzit! Boze! *16*
-
-
Vždyť ty bys konzoli nikdy nevzal do ruky, tak jak můžeš takhle hodnotit HALO ?
-
-
To tady není na tomhle webu vůbec potřeba, viz Trol.diskuzni :)
-
-
-
Výběr mi připadá velmi dobrý, až na jednu hru...
HALO 4 - OMG, vždyť tady už tak dva roky vychází furt články, jak už to výjde a tehdy bude demo a nebude támto a blablabla... Že vás ten entuziasmus ještě nepřešel, divím se. *7* -
-
Tak na Xbox jsou jen tři možný zdroje nadšení - Halo, Gears, Forza, takže něčím se musí Xbros panderovat.
-
-
no jestli jsou toto tituly kvuli kterejm bych si mel koupit xbox......to Microsoft mohl slevnit konzoli klide na 1 euro a stejne bych si ji nekoupil *6*
-
-
Tak já osobně bych si X360 nekoupil. Nakonec to vidím spíš na PS3/WiiU, až bude vata.
-
-
Wii U se mi libi ale prijde mi docela blby kupovat stejne (mozna min) vykonou konzoli na jeden rok. Mozna dva nez prijde PS4 a novej xbox.
-
-
Tak já zase nehrál nic z konzolových exkluzivek této generace. Takže klidně bych se mohl s klidem prokousávat PS3 hrami i když by bylo venku třeba PS4.
-
-
Já radši koupil Xonar Essence ST, než topinkovač. *2* *2* *2*
-
-
-
-
-
The Best of E3? Radši to dáme všem velkejm hrám, jinak by nás příště nemuseli pozvat na chlebíčky.
-
víceméně souhlasím s redakcí - jen bych asi vyměnil novou Forzu za RETRO CITY RAMPAGE :-)
-
Přijde mi, že tam snad jiný hry nebyly :D
-
-
Problém je v tom "přijde mi". ;)
-
Jo moc těžký rozhodování asi neměli :)
-