Přejít na výpis diskuzí
Best of E3 2014 aneb nejlepší hry výstavy podle Games.cz
23.6.2014 | Redakce Games.cz
87 příspěvků
-
No, letos to nebude nic moc no. Nebudu pořád psát co mně zaujalo ale je toho sakra málo. Kde nic není ani smrt nebere. *9*
-
Asi jsem extra optimisticky naladěn, ale těšil bych se na všechny jmenované hry - následující rok bude zřejmě herně bohatý a finančně žalostný:)
-
PoE, FC4, BAK, ACU, DAI a samozrejme W3 a este ten Division
-
Výběr vcelku fajn. Ale za mě rozhodně chybí The Division a nový Rainbow Six, který mě velice mile překvapil..
-
Pro mě je to jasně Assassins Creed Unity, Zaklínač 3, The Division ale co jsem tak viděl je tam více her co by si zasloužili "best of".
-
FC4 si zřejmě pořídím, z podzimní nabídky FPS na PC působí nejstravitelněji. Uvidí se co nám v nasledujících měsících tvůrci odhalí a zda bude hra pestřejší nebo upadne do ubíjejíciho stereotypu jako předchozí díl? Nesmyslů typu zabij žraloka nožem bych rád zůstal ušetřen. Také by někdo mohl vývojářům vysvětlit že v přirodě to nefunguje jako v zoo kde na padesáti metrem narazíte na několik druhů šelem atd atd. FC3 sem měl dohranou na cca. 70% a víc bych prostě nedal. Po přechodu na druhý ostrov sem se prakticky jen hnal za příběhem a jediné co mě zdrželo byla snaha sesbírat všechny trofejní zbraně, což zpětně hodnotím jako zbytečnou snahu.
-
Far cry 4:Tak mě třeba to "geniální" ježdění na slonovi přišlo hrozný....a ničím jiným....možná krom "sympatického" záporňáka..mě to nenadchlo.
Zaklínač: *14* a pak to nomansky a taky Dragon age....DA2 jem nehrál pač na to byl Hate šílenej...podlehl jsem mase. třeba bude na summer sale za 2 éčka tak to zkusim
*1* -
Za mě Batman Arkham Knight a Zaklínač 3...jinak jsem rád že brzo bude i nová Lara *4*
-
Prečo tam neni Splatoon?? *8*
-
"herně geniální Far Cry 3"
no já nevim. teď jsem to koupil a akorát mi to každou chvíli leze krkem. Je to AssCreed bez města a parkouru, zato z džunglí a střílením. Třeba se to zlepší, až to budu hrát další 3 hodiny, ale přestávám doufat. -
-
zkus si stáhnout ziggys mod, provedené úpravy jsou docela fajn
-
Herne Genialni Far Cry 3 mi prisel opravdu hodne slabej.
-
Je to od Ubisoftu, tak dokud to jde spustit a alespoň nějak to běží, tak je to geniální.
-
hold nekdo potrebuje vest za ručičku, skus cod
-
Je to v podstate sandbox a tak plati, ze jaky si to udelas, takovy to mas. Ja jsem si to docela uzil.
-
-
Je to hra s otevrenym svetem ale sandbox to teda neni.
Chapu ze kdyz prezijes repetetivni hratelnost, AI protivniku a hlavne zvirat (to bylo tak debilni ze tam ty zvirata radsi meli byt jen jako kulisa a nijak se nepodilet na hratelnosti... a uz vubec ne hloupyma a nudnyma loveckyma misema), pribeh za kterej by se stydel i Uwe Boll, vseobecnou potrebu bejt kul tak krecovite az z toho slejzaj nehty na palcich u nohou a celkovou absenci logiky v prostredi i v chovani postav tak si to clovek asi opravdu uzije.
3/10 WNB -
-
Tak zrovna lov tygra s lukem je docela zazitek. Pribeh a mise jsem nijak zvlast neresil, pouzival jsem to prave jako sandbox. Ja jsem si uzil i FC2 i kdyz to jsem davkoval po kapkach, ten respawn nepratel na krizovatkach byl unavny, ale kdyz ten prekousnes, tak je to docela fajn hra. U FC3 jsem nic prekusovat nemusel, ten se jednoduse povedl a hratelnost mel vybornou.
-
-
Jak sis mohl užít FC2? Jedna z nejhorších FPS, co vyšlo nejenom v rámci FC série....A lov tygra s lukem zážitek? Asi hraješ špatný typ hry.
-
-
Naopak, FC2 je velmi podarena hra, jeji jedinou chybou je nesmyslny respawn jednotek u opevnenych krizovatek, to bylo velmi spatne designerske rozhodnuti u jinak pídarene hry. A to ostatni ve hre mí stalo za to tu chybu prekousnout.
-
-
-
-
-
Ta samá džungle byla ovšem promptně recyklovaná do AC4. Když už ji mají, bylo by samozřejmě plýtvání ji pořádně nevyužít, pak si člověk u AC4 pořád říká "sakra, tenhle strom/bednu už jsem někde viděl"
-