Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kde je no mans sky ? :O
    • smejki
      Už to říkali. Na výstavě byl jenom trailer.
      • Aha no ale i přesto není definováno čím měla hra zaujmout a už ten samotný trailer ukázal hodně
  • kennyB
    Za mě Bloodborne a The Division.
    • Na bloodborne jsem uplne zapomel sakra! :(
  • Inquisitor
    Pillars of Eternity nesmí zklamat, jinak už ničemu neuvěřim. Jinak v týhle grafice bych chtěl vidět Inquisitora 2 :)
    • walltar
      Já sem nedávno rozehrál BG enhanced ... na to vylepšení grafiky už se hodně těším. Na těch starých Iso hrách už se podepsal zub času.
  • yay PoE! Inak oni tam chlapci z Atlusu fakt, ani za zavretymi dverami, neukazovali Personu 5? To je pre mna asi najvacsie prekvapenie. A co gameplay Bloodborne, dostali sa chlapci z games na tu predvadzacku? (To viem ze tam bolo z 8-4 Play podcastu).
  • Odulin
    Já se jako vždy těším na všechno. :)
  • Jesper666
    tak zrovna Far Cry 4 se u mě pohřbila, když se ke mně dostala zpráva, že ve hře nepůjde zastřelit slona...ne, že bych je chtěl střílet, ale taková nelogičnost...
    • deridon
      já bych do něj stejně nestřílel.. do lidí si střelím rád *16*
    • tak hlavně že půjde střílet Číňany
    • Za mě stánek, kde uzbecký komediant roztáčel hru zvanou "škořápky". Nepřekonatelné.
  • walltar
    Hmm tak pár zajímavých her se tam našlo ... Když nepočítám Elite, tak hlavně na Pillars of Eternity si už brousím zuby. Už by to mohli vydat. Takové klasické isometrické RPG s horama textu ... už se fakt těším.
    • ja mam redši mene textu ale aby to bylo vetvene, cili že te ruzne možnosti dialogu privedou k ruznym koncum jak to bylo ve falloutu 2
      • Ve Falloutu 2 bylo méně textu? *8*
  • Jack1947
    No, letos to nebude nic moc no. Nebudu pořád psát co mně zaujalo ale je toho sakra málo. Kde nic není ani smrt nebere. *9*
  • PoE & Elite ftw.
  • Troufám si tvrdit, že svět je dočista ztracenej. FC4 jako WTF?! Přebrat takhle moc bych opravdu nechtěl jako
    • No pokud je pro tebe Games.cz cely svet, tak jsi ztraceny spis ty ;-) Jsi nezdrave vztahovacny. Je to preci zebricek podle redakce, ne podle Spratka. Tak sem napis svuj zebricek a nepi*uj ;-)
    • A jaká střílečka je čistě realistická? :D Jestli chcete realistický hry, hrajte simulátory zvedacího vozíku... Každá střílečka je WTF, tak proč se pozastavovat zrovna nad Far Cry 4?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit