Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    tak luxusní byl určitě nový Uncharted, dále Bloodborne a The Order. To jsou jasné TOP hry. Na FC4 se taky dost těším, nový padouch vypadá ještě zajímavěji než ten pošahanec z FC3. Jedno je jisté, E3 2014 byla plná luxusních gamesek. *14*
    • Ten avatar co máš to je Justin Bieber?
      • TheGGG
        Ne, Hulk Hogan poránu.
  • seprah
    Lords of the Fallen? Bloodborne? nic?
  • Za mě Batman Arkham Knight a Zaklínač 3...jinak jsem rád že brzo bude i nová Lara *4*
  • FC4 si zřejmě pořídím, z podzimní nabídky FPS na PC působí nejstravitelněji. Uvidí se co nám v nasledujících měsících tvůrci odhalí a zda bude hra pestřejší nebo upadne do ubíjejíciho stereotypu jako předchozí díl? Nesmyslů typu zabij žraloka nožem bych rád zůstal ušetřen. Také by někdo mohl vývojářům vysvětlit že v přirodě to nefunguje jako v zoo kde na padesáti metrem narazíte na několik druhů šelem atd atd. FC3 sem měl dohranou na cca. 70% a víc bych prostě nedal. Po přechodu na druhý ostrov sem se prakticky jen hnal za příběhem a jediné co mě zdrželo byla snaha sesbírat všechny trofejní zbraně, což zpětně hodnotím jako zbytečnou snahu.
  • Colby.Sawyer
    Pro mě je to jasně Assassins Creed Unity, Zaklínač 3, The Division ale co jsem tak viděl je tam více her co by si zasloužili "best of".
  • Tak na tohle se těším moc:-)
  • matt
    Výběr vcelku fajn. Ale za mě rozhodně chybí The Division a nový Rainbow Six, který mě velice mile překvapil..
  • Jediná hra, která za něco stojí je Zaklínač3 vše ostatní jsou jen "neustále se opakující podřadné hry" na rádoby nafouknuté bublině zvané E3
  • Kinet1c
    PoE, FC4, BAK, ACU, DAI a samozrejme W3 a este ten Division
  • Asi jsem extra optimisticky naladěn, ale těšil bych se na všechny jmenované hry - následující rok bude zřejmě herně bohatý a finančně žalostný:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit