Přejít na výpis diskuzí
Best of E3 2015 aneb nejlepší hry výstavy podle Games.cz
21.6.2015 | Redakce Games.cz
146 příspěvků
-
Kluci na něm nejspíš nebyli, i proto, že jsme dostali těsně před E3 do rukou hratelnou verzi a tam byla asi jen "k vidění". Teď bude i čas z toho napsat dojmy :)
-
Kteří neumí správně používat přirovnání? Chm.
-
"Fallout 4 - Konspirační teorie o downgradu grafiky už se pečou v troubě..."
To snad ne, proboha. Tohle naopak vypadá na jednu z mála her, kde je nějaký downgrade opravdu jen stěží představitelný. -
Bohužel je to hra od Konami, takže očekávám nejhorší.
-
No, a to se pak divim když sem něco pisu do diskuze ze me nikdo nechape, když tu mame takovyhle exoty:)
-
jaka kritika? vetsina lidi je spokojena, to jen tady par blbounu prudi:) Pamatuj, menšina je vždy nejvic slyset, Spokojeny člověk k tomu nemá většinou co rict.
-
Otázka na míru obtížnosti jsou zcela passé, protože plán Hidetaky Mijazakiho je odlišný od záměru předchůdců. A vývoj hry primárně pro PC, PS4 či Xbox One s tím nemá co do činění. Dark Souls III bude hra pro veterány série, ale i pro nováčky bez bázně a hany, protože zejména absence respektu je podstatná, abyste si Dark Souls užili.
Co to je? Jsem sám kdo nedokáže dekryptovat poselství? Jaká absence respektu? Jací předchůdci Hidetaky? Proč je otázka pas(s)é? WTF? -
Koukám, že kritika F4 nedá redakci spát — to je roztomilé. Ale trochu působí, jako bych četl internetovou diskuzi a ne článek.
-
Japonske hry bohužel na Games nikoho nezajimaji, ono jich na E3 bylo vic.
-
Kde je Metal Gear Solid: Phantom Pain???? Ta hra vypadá naprosto úžasně! Vyděli jste to 40 min demo? Open world, úpravy zbraní, buddy systém, stavba Mother Base, kompetitivní MP, napadání základen...ta hra bude legendární.
-
Star wars battlefrone = veľmi malé mapy a hrozné ovládanie pri lietaní (ani sa nečudujem že nerobia space battles)
-
"Mankind Divided nás enormně zajímá bez ohledu na to, jestli ve hře figuruje Praha, Brno, Bratislava nebo Luka pod Medníkem."
V tomhle bodě bych chtěl krotit autorovu bujnou fantazii. Brno samo sebou v žádné počítačové hře nefiguruje, nefigurovalo a nikdy figurovat nebude. -
Games.cz se nelíbil DooM?!? Tak to mně zklamali teda...
-
zaujal mne fallout 4 a jsem zvedavej na mad maxe
-
KC:D vypadá, vzdory mé obecné skepsi, neuvěřitelně. Vidím prostě tuny skvělých nápadů - nechci to zakřiknout, ale začíná to vypadat opravdu jako splněný sen...
-
Nejlepší... to se těžko rozhoduje. Raději zmíním pár her, od kterých jsem buď vůbec nevěděl, nebo jsem od nich nic nečekal a z nějakého důvodu mě zaujali.
Plošinovka Mighty No. 9 (viz trailer: https://www.youtube.com/watch?v=iY8EqyBh34k). Na plošinovky moc nejsem, ale tohle mě z nějakého neznámého důvodu oslovilo.
A rád bych se taky dozvěděl něco víc o ReCore (viz: https://www.youtube.com/watch?v=D2xgu4QnYA0)
A pak nový DOOM. Vypadá na pěknou brutální řežbu. -
No tak mluvíme o E3... to byla vždycky akce o velkých projektech a o velkých penězích. Navíc zaměřená na konzole.
Lidi co dělají nezávislé hry se až tak na E3 necpou, a pokud tam jsou tak spíš kvůli tomu že se tam sejdou lidi z branže. Ale pokud něco ukážou tak se to dost často ztratí právě za těma značkama, který za sebou mají miliony. -
Což by bylo asi možná nejzajímavější nevím ale tak nechtěli už čeřit vody... pěkně postupně nejprve HOTS, potom Overwatch a další...
Díky článkům na games, byl normální člověk ušetřen, sledování těhle sáhodlouhých show... -
A tak mohlo být hůř, že jo - ještě tam mohli napasovat Bllizzard a můžu si to jít rovnou v tom vydýchaném vzduchu hodit *2*
-
Jo jsem se díval na gameplay ukázku souboje a zatím KC asi nejzajímavější hra z E3.
Dišonrd... tam se na dvojku celkem těším, i když ta hra není až tak nic extra. Každopádně to dotahuje zasazením a pocitem při hraní.
Ale co mě nejvíc pobavilo... tak jsem zjistil, že po všech těch trailerech a ukázkách se stejně nejvíc těším (kromě KC a SC) na Planet Coaster... Vypadá to na graficky pěkný RCT. A ne to čekám už celkem dlouho, protože RCT3 sem nějak nepřekousnul právě kvůli grafice.
Jo a pokud by někoho ta Gameplay ukázka KC z E3 zajímala tak tady: https://www.youtube.com/watch?v=_vwEmFojZV0