Přejít na výpis diskuzí
Best of E3 2015 aneb nejlepší hry výstavy podle Games.cz
21.6.2015 | Redakce Games.cz
146 příspěvků
-
Spíš nějaké to nečekané překvapení, takhle je to jen akce kdo víc narval do toho peněz... co si budeme povídat narvalo se tam fůra... no nezbývá než počkat co hezkého přinese gamescom. Snad to bude lepší no.
No a co For honor nic? i když to budou jen realistické souboje.
Spíše takhle nečekal jsem bláhově ani naivně nic tudíž jsem nemohl být zklamán, ovšem kdyby tam vykoukla nějaká nová neobroušená hra která si nezadá ničím s dnešními hrami tím líp. -
Mě by potěšilo, kdyby ten žebříček mastodontních značek narušovaly alespoň dva slibnější, možná i "nezávislé", projekty - když už nic, tak alespoň ten Kingdom Come...
-
Hmmm, stejně mi ze všech těchto přijde nejslibnější Kingdom Come.
Pak se snad povede Dishonored 2, Hitman a Deus Ex.
Fallout snad bude mít aspoň zábavnej svět. -
Tak tak není vyloženě hra na kterou se těším... ted akorát výjde Batman supr a ten se tam blízkl trailerem z fps... no ale ten už je onznámený dlouho ... možná Mad max o něm se vědělo taky déle potom ten Doom ( to je zase na delší dobu)... ale někoho to zaujalo viz FF VII reinkarnace (remaster) Last guardian ( to vypadá jako ICO) v lepší grafice... a tak dále.
-
U mě zklamání - není tam žádná nadějná nová značka, nová naděje obecně... Všechno jsou to zkostnatělí staří známí (bez urážky)...
-
No asi tak nějak... vyloženě nic krom pár her (Fallout4, Horizon) co by zvedlo ze židle... nebo naopak zarazilo do židle.