Přejít na výpis diskuzí
Best of E3 2015 aneb nejlepší hry výstavy podle Games.cz
21.6.2015 | Redakce Games.cz
146 příspěvků
-
Souhlas, každý má svůj názor. Já jsem se každý rok těšil na ACčko, moje nejoblíbenější série, jenže už to nějak není ono, nejsem na to nahypovaný jako kdysi. Letos mě můžou akorát překvapit, což bych byl moc rád. Totálně mě letos odpálil nový Need for Speed, vynikající trailer, hudba, hlavní protagonisti, výběr aut, kamera kolem které všichni brečí, se dá vypnout. Uvidíme, jak to dopadne. Dishonored 2 vypadá fantasticky a samozřejmě Fallout 4. Co mě ale dost příjemně překvapilo je nový Ghost Recon, který vypadá na parádní zábavu ve více lidech. A jak bych mohl zapomenout na výborného Hitmana, který se vrací k Blood Money stylu.
PS: Nezávidím dneska vývojářům jejich práci, je snad nejhorší doba, co se týče herní komunity. Všudypřítomný hate za jakýchkoliv okolností, většinou před vydáním samotné hry. Youtube plný 13 letých odborníků na Fallouty a Hitmany, viděli ty hry z dálky, na trailerech a jdou nám do toho kecat. Zkuste třeba podávat konstruktivní kritiku přímo vývojářům, mají Twitter, Facebook, Instagram, ve většině případech vám i odpoví. P*čováním na Youtubu a Games.cz hry nezměníte. -
Kingdom Come, Star Citizen, Dišonrd, Hitman pokud by byl jak starý díly, Planet Coaster za dobrej tycoon bych vraždil.
Celkem mě zaujalo to o čem mluvil Dean Hall... Ion ale tady se nedá říct, že bych se těšil protože se o tom skoro nic neví.
No man's sky... Tam se spíš ale těším až odhalí nějakou herní náplň.
Z toho co se píše v článku určitě Divinity: Original Sin - Enhanced Edition... ale jen kvůli tomu, že jsem se ještě nedostal k původní hře, takže už si počkám na tu vylepšenou. -
Nesmis bejt takovej hispter *3*
-
Jediné co vypadalo trochu dobře byl Unravel. No a pak KC:D ale ten sice na E3 byl, ale vlastně nebyl vidět. Takže těžko říct, jestli se tam počítá.
A vlastně ještě celá tiskovka Square Enix byla taková dobrá komedie, ale na motivy téhle tiskovky asi žádnou hru nikdo neudělá. -
Jak tady tak čtu ty komentáře tak si říkám že by si tu spousta lidí měla najít jinýho koníčka než hraní, protože evidentně je to všechno špatně a jde to do kytek... prodejte nabušený herní kompy a kupte si horský kola :) Když jsou teda ty hry vybraný redakcí tak blbý tak na jaký hry se těšíte vy?
-
uz se to tu resilo..
-
Ja jsem spokojeny clovek a rikam Fallout 4 bude pecka. *14* *3* *1*
-
Co je na tom tak zvláštního si priznat ze se mi nejaka hra libi a myslet si o lidech kterym ne ze jsou blbouni, jsme na foru games, tak to tady funguje. Nemá se smysl pretvarovat ze to je jinak.
na korektni diskuze o nejake hre nechodim sem ale nekam kde se nevyskytuji podobni chytraci jako třeba ty, protože s takovými se bavit normalne neda, i když tady to je spis letitou atmosférou a holt to tady uz jinak nebude.vetsina lidi sem chodi takzvane s nabitym samopalem..ostrejma. takze si ho většinou beru taky:) -
A kde je Metal Gear? Mám to brát tak, že podle vás nepatří mezi to nejlepší z E3? To mě dost překvapuje...
Po té ukázce co jsem viděl bych tady tu MGS čekal někde na vrcholu společně s Uncharted a Horizon. -
Pozor! Nepodceňovat tyhle ty "vývojáře"!
-
Ty největší bomby dostali i ocenění. To asi budou skutečně super památné hry :)
Již se na to těším.
Přitom na E3 byla řada her které jsou zajímavé ale jen nebyly na tom hlavním stánku....Ale chápu, že taková bomba jako lov robotických dinosaurů nemůže odejít bez ocenění. Dokonce to má 4k artwork i když to ve 4k nepojede.
Tohle je něco jako ty ocenění pro mainstream popové hity, kdy to tam dorazí Justin odnese si 150 ocenění a zase odejde....Prostě dáme to tomu co nejvíce prodává, nejvíce prodá, má největší produkční hodnoty, nejvíce se kolem toho nakecá a nejvíce to lidí sledují. -
Á vida, legendární kritická elitní klasická video herní "novinařina" se zase vytahuje, musím vás vážně pochválit, že reklamy umíte psát dobře a navíc úplně zadarmo, a pravděpodobně aniž byste si to uvědomovali. A pak se lidi diví, že klasickou video herní "novinařinu" nikdo nebere vážně, když "novináři" jsou schopni napsat deset masturbačních článků o hře(Nejlepší jsou dojmy z hraní podle videa), kterou nikdy nehráli, a pak o oné hře napsat "recenzi".
Pro inspiraci, jak by vlastně měla ta bájná novinařina(=/= reklamní leták) vlastně vypadat doporučuji například toto video o letošní E3 https://www.youtube.com/watch?v=rGLe_fR4AJE -
No, já jen, když někdo mluví o pár blbounech a spokojené většině... A samozřejmě si neodpustím: *15*
-
Jo patrim k mensine kritiku CoD a AC..pocet lidi kterym se tyhle seriie libi je totiž podstatne vezsi nez skupina kterym ne. Ale chápu ze jsi si chtěl jen na me vypláznout jazyk u udelat vitezny oblicej, od tebe bych ani nic jiného necekal, pane magister.
-
Tak ze zde předložených her mě nezaujala vůbec žádná *13*
-
Všechny uvedené hry jsou neoriginální s*ačky. Tečka. Tak pravím já, a co říkám já, je pravda.
-
Doufám, že tedy nepatříš ke kritikům sérií jako je CoD, AC atd. *15*
-
Nechci nic říkat, ale místo obyčejné předělávky Divinity by její místo vesele mohla zastoupit nějaká jiná hra. Namátkou KC:D, MGS nebo i ten For Honor. Ale je to volba redakce, no.
-
Chvála komukoliv za to, že ty menšiny existují *4*
-
Ani neviem, ze nejaka E3 vobec bola, uz ma to prestalo zaujimat uplne...