Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ristoro
    Jeden z nejchytřejších komentářů za poslední dobu na tomhle webu. Úplně ukázkový příklad debility je nový NFS. Lidi brečeli 10 let, že chtějí zpátky tuning, prostě Underground styl a když ho dostanou, jediné na co upoutají pozornost je, že je tam otravná kamera (která se dá vypnout) a že to EA 100% poserou. Existují desítky kvalitních nových her, to jen věční rypálci budou chytře mluvit, jak hry byly nejlepší kdysi (taky jsem hrával 15 let dozadu). Ty hry trpěly také závažnými chybami, jen se na ně časem zapomíná, to samé se stane u her, které existují teď.
  • Vojta_Ilavsky
    Těším se na Sea of Thieves, protože piráti, FPs a kostlivci. Navíc to vypadá graficky pěkně a nenáročně. Risen 2 mě nebavil a nad ACčkem jsem zlomil hůl po Brotherhoodu.
  • Názor mám, nicméně nechápu tvůj příspěvek. Je bezpředmětný říkat cestu k nějakýmu výsledku? To je přece hovadina.
  • Tohle je relevantni mozna pro lidi co to ještě nehrali..ale nic..moc nechapes oc mi jde, a nemam naladu to resit.hezkej den.
  • walltar
    Já bych řekl, že si sedli někde na sedačku, nebo na židle a domluvili se o tom co se jim nejvíc líbilo.
  • Zkus si udelat vlastni názor, pak ti všechno co jsi ted napsal prijde bezpredmetne.
  • Docela by mě zajímalo jak se na tom Games usnesli. Nějak se hlasovalo o každý hře? Nebo to jeden vymyslel a ostatní schválili? Snaží se v tom zohlednit aktuální fázi hry,její potenciál? Jak se projevila shovívavost k prezentaci (viz. square enix)? Ta evidentně není přímo úměrná kvalitě hry. Přijde mi hrozně důležitý mít ty hodnoty někde uvedený, takhle je to takový hrozně na vodě a vlastně se z toho nedozvím vůbec nic. Je to takový jako napsat nějakou rovnici a místo výpočtu napsat rovnou výsledek.
  • RodneY55
    clovek si koupi hru... a ti zli vyvojari pridaji coop, pridaji dalsi obsah, vylepsi grafiku a navrch k tomu to poskytnou zadarmo... jak si to vubec muzou dovolit... hruza, co ?
  • Ilusiveman
    U mě rozhodně vede Fallout 4 a nové Deus Ex, kde sice dubbing zněl jak sedlácí z české verze prvního zaklínače, ale nejsem hnidopich. Hra je doslova zase krásná a vypadá, že si zase s urovněmi a příběhem vyhráli, navíc Praha? Krásnej bonus.

PS: Abych nezapomněl novej Battlefront vypadá taky skvostně ^^
  • Rovnou si mohl napsat ze te se ser*ou hry původem z PC a ne delat tuhle blamaz:)

Ja jsme třeba po dvou minutach vypnul video z Uncharted protože me to malem unudilo k smrti..
  • Sithard
    brno a jeho masarykuv okruh se objevilo ve spouste zavodnich hrach :-P
  • del0
    Zaujal mě snad jenom Deus Ex (pěkněj art, překvapivě solidní grafika + líbila se mi ta atmosféra ve stylu Half-life 2), Fallout 4 (customizace) a samozřejmě trochu ten Doom, ale doufám, že to byla jen pomalá gamepadová předváděčka a ve finále to bude rychlejší.
  • Jo, zachranuje to fakt ze se mi ty hry zdaji dobre a zrejme budou ještě lepsi, takze to trochu osladi tu horkost.
  • Hnisavec
    najväčšie sklamania výstavy podla mna Fallout 4, Kingdom Come a Doom...všetky z gameplayu extrémne nudné, prkenné a nijaké....
  • Souhlas, dobře to napsal i Olejník na Twitteru: "Dle názorů na E3 v diskuzních fórech začínám být přesvědčený o tom, že nikdo nenávidí hry víc než hráči."
  • jasne, akorát se snazi ovlivnit názory lidi uplne stejne jako ti co dehonestuje v tom videu..strucne receno..dela uplne to same jen na druhé strane barikady:)
  • walltar
    Tak zase nadruhou stranu... Pokud sis ji při vydání zahrál a bavila tě, tak si nic moc neztratil.

Pokud bude tahle verze výrazně jiná tak máš možnost si tu hra zahrát znova a mít z toho 2x tolik zábavy a pokud dostatečně jiná nebude tak není důvod se tím vzrušovat.

A když to člověk navíc dostane zdarma... tak to je imho jen pozitivní.
  • walltar
    Mirror's Edge... na tohle jsem ale v tom svojem výčtu her na které se těším zapoměl. Původní mirror's edge byla svěží hra se zajímavým nápadem. Imho celkem super počin.

Ono to dost často není o tom že by člověk chtěl něco negovat... ale prostě dost lidí dneska už nevěnují velkou pozornost AAA produkci. Vydávají většinou hry bez nápadu, které když si člověk nezahraje tak o nic nepříjde. A je to pro ně prostě něco co koupí, nebo nekoupí jak to výjde podle aktuálních ohlasů.

Ale jinak třeba moje snová hra: Kombinace Total war + Empire at war + univerzum Warhammeru 40K. To bych asi sežral klávesnici kdyby to někdo ohlásil.
  • walltar
    Btw... jen tak, to že se na ty hry netěším, neznamená že si některé nezahraju. Ale přece jenom tyhle velký hry jsou taková výplň k pár zajímavým hrám které přes rok vypustí nezávislá produkce a menší studia.

Ale třeba Fallout nebudu ani pokoušet... F3 ani F:NV sem prostě nebyl schopný dohrát. Ty hry mě přestaly po pár hodinách bavit. Jsem už moc poznamenaný původním Falloutem a tyhle nový nejsou nic pro mě.

Deus Ex... I když to byla celkem zajímavá hra, tak nemůžu říct, že bych se nějak extra těšil. Gameplay mě připadal jako takové schované koridorové FPS s pár vylepšeníma.

Star Wars: Battlefront nějak nemusím už od jeho prvního dílu... Vždycky to byl reskin Battlefieldu, ale s hratelností která imho nebyla tak dobrá jako Battlefield. A tento nový ještě osekávají a dělají "Přístupnější" takže opět není se na co moc těšit.

Dark souls, Halo, Uncharted... nehrál jsem ani jednu z her z těchto sérií, takže mě ani jejich další pokračování moc nezajímají.
  • špatný den nebo proč se tady dobrovolně ztrapňuješ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit