Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tady nejde o peníze, ale princip a o kakani na hlavu:)
    A nevim jestli prekopani pribehu a celého systemu hry je skutecne nutne protože se to vydava na konzole. Ja vim ze si to novi hraci budou moct koupit uz vylepsene, ale mezi ne neptarim.
    Muj názor je ze když udelam nejakou hru a prezentuju ji jako hotovou tak hotova je, ane ze ji za rok od zakladu ptrekopu, navzdory tomu ze dostala 9/10..cele to je postavene na hlavu.
  • Já jsem byl z letošní E3 velmi nadšený, protože předvedli překvapivě dost slušný počet zajímavých her, takže rozhodně fajn.
    Osobně u mě vede hlavně nový Metal Gear Solid, u kterého nevěřím, že by mohl dopadnout špatně. Také ale lituju, že to není serie, která by byla u nás více známá, protože by pak byla šance na překlad od distributora - snad aspoň něco neoficiálně bude, i když ten rozsah textů bude asi dost brutální.

Jinak se samozřejmě těším na nový Deus Ex, South Park, Dishonored, Xenoblade Chronicles, Unravel, Doom (radši bych tedy byl za nové Rage), Halo, Gearsy, Horizon a já nevím, co ještě...
  • Podle mě tam dark souls nemá co dělat,šlo pouze o oznámení. Jinak za mě Fallout 4,SW:Battlefront a Deus EX
  • Chim
    Díky, tvého názoru si cením. Hned vím, které hry si můžu automaticky odškrtnout ze seznamu.
  • No já jenom, že když o tom mluvil, měl před sebou nějakou "cube" od nV, ve které určitě tikal nějaký nadupanější Intelácký procesor (minimálně i5) - dal jsem si to, možná trošku nevhodně dohromady a normálně jsem se začal trošku bát... Jasně, že může jít i o určitá omezení enginu - on Cryengin asi nebude úplně optimalizovan pro "komplexnější Settlers"...

Uvidíme, až vydají oficiální požadavky, případně u bety...
  • Za mě Metal Gear, Fire Emblem, Deus Ex a Doom 4
  • Magister_Peditum
    Pokud to chtějí udělat komplexní, jak tvrdí, tak je ta historka docela možná. AI totiž většinou stojí za starou bačkoru. Vždyť i v Zaklínači 3 oproti dvojce došlo k jejímu zjednodušení (alespoň co se týče denního cyklu).
  • RodneY55
    jenze Divinity: Original Sin Enhanced Edition bude zdarma pro vlastniky puvodni verze. Takze ti, co jsi to uz koupili dostanou akorat obsah navic. Ti co si to nekoupili si to budou moci koupit rovnou vylepsene. Navic tahle vylepsena verze vychazi i na Xbox One a PS4, kde si to predtim hraci koupit nemohli.
  • walltar
    Jo taky bych to tak viděl... Ale nic s tím neudělám, originální hru jsem nehrál, a bojkotovat to jen kvůli tomu nebudu. Tak nezbývá se na to jen těšit až si to budu moct zahrát.
  • Tak dle mého se E3 docela povedla. U mě je to jasné a to MGS. Jedna z nejlepších sérii vůbec, je tu naprosto ignorována, jak hráči tak redaktory. A.I/animace/fyzika/grafika/ vypadá naprosto perfektně vyváženě a Witcher3 proti tomu působí, jako kdyby stál proti Metal Gear Solid. Vlastně počkej :) Už Ground Zeroes má velice povedenou A.I na hard a tohle má být ještě dál. Navíc Big Boss, extrémně charismatická postava. Totální pecka!!!

Dále pak Dark Souls 3, Bloodborne se povedl, ale chtěl bych větší lokace, jednu větší lokaci jako domáci základu, větší než Majulu.

Nakonec pak novinky od Sony a to Last Guardian, Uncharted 4 a Horizon.
  • walltar
    Tak zatím nic moc neukázali... A s děláním RCT hry už mají zkušenosti. Plus grafika vypadá mnohem líp, než ta u oficiální RCT hry.

Mě zaujalo to že to je RCT hra a že na ní pracuje Frontier.

Jediné co mě překvapilo je ta předobjednávka v den uvedení teaser traileru... to už je takové přehnané. *1*
  • Chim
    To video je poměrně přesné řekl bych.
  • Dishonored 2 (původní hru a atmosféru miluji), Kingdom come: Deliverance (zde oceňuji pojetí světa, realistické a historicky akurátní a doufám v nastavení nového standardu AI), Unravel Reveal (ta hra je prostě roztomilá pološinovka)- hry, které budu bedlivě sledovat.
  • Hmm..nevim..v dnesni době procesoru s osmi jadry to spis vypada ze to mají nejak pitome vymysleny. Ale jsme jen laik, třeba to je jinak
  • Chim
    Za dobrý tycoon bych byl taky rád. Trailer na Planet Coaster mě tedy ale ničím nezaujal. Třeba se pletu, ale tohle podle mě dobrý tycoon nebude.
  • On se tesi na 60 fps a krutoprisnou odezvu mysi..pokud možno ve 4k:)
  • tiskovka byla bizardní, ale na konami před pár lety to nemá :)
  • Mimochodem zachytili jste taky slova D. Vávry, že CPU jsou bottlenecky pro jejich systém A.I.? Škoda, že to blíže neupřesnil...
  • ja v tehle ruznych enhanced edition vydim velky problém. mel jsem rozehrany Wasteland a když oznamily tu enhanced edici, hrat sem to prestal. protože co jsem vlastne hral? byla to hra kterou tvurci zamysleli udelat nebo to bude az ta vylepsena. byl ten pribeh skutecne ten pribeh co je spravne nebo to bude az ten vylepseny? To same plati pro Divinity. Nevim jestli je stastny napad vydat nejakou hru, prezentovat ji jako hotovou, chtit za ni plnou cenu a pak po nejakem case komplet všechno prekopat a vlastne tim potvrdit ze sem byl blbec a puvodne si koupil nejakej nedodělek pro legraci.
  • Unravel +1, rozhodně... KC:D +1, rozhodně... Dále určité naděje ve mně vzbuzuje Shadow of The Beast a Ion, o dost větší pak atmosféra Firewatch, Drams od Media Molecule a ReCore...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit