Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skoda. Tim, ze to bylo v alfe to bylo vyjmecny ... stacilo tam jen prihodit " : Forever Alfa" a bylo to v pohode.
  • Pokud to bude víc o přežití a craftingu, tak jako majitel od roku 2016 se těším. Upřímně už čekám surviver takže bylinky, udržování teploty atd... škoda, že nemoci teprve přidají, ale hlavně, aby to přestalo být walking simulator s battle zony v Chernorusku atd.
    • Crafting mi začíná lézt krkem, to bych si rovnou mohl koupit minecraft... Doufám že PUBG alespoň tak nezprasí...
  • Prodavat betu, predbezna koupe, season pass, zvyhodnena cena pro dalsi dlc, vse se da pochopit ale 6 let je proste moc. Chtel jsem kdysi koupit a diky bohu jsemto neudelal. Smutny pribech ale velky potencial to melo. Dnes uz jen zoufala snaha nalakat dalsi na koupi........pozde.
    • *4 roky *11*
  • Jasne, protoze na hre se podili i kamaradka Baty, tak je treba propagovat a pak dat v recenzi hodne bodu navic (hodnoceni pod 7-8 nepujde). Kdo vi jak dlouho bude v beta verzi, tipuju stejne dlouho.
    Navic je dana hra predrazena, za to co nenabizi (treba nektere chyby nejsou stale opravene i po nekolika letech) a dnes je spousta jinych a zajimavejsich her (napr hry vytvorene jednim vyvojarem je videt vetsi pokrok).
  • Vyjde to skôr ako star citizen alebo klingon come?
  • KrPa
    nakup dayz patri mezi mou nejhorsi herni investici
    • Nahral jsme v tom pres 100 hodin, kdz jsme se naramne bavil, tech penez nelituji
    • Za ty 3 piva to stojí
      • KrPa
        na oktoberfestu mozna
    • Vidíš, a ja to mam právě naopak. Ta hra má hodně chyb a vyvoj se fakt vleče, ale nebojim se říct že pro me je to nejlepší hra jakou jsem kdy hrál. Prostě mi sedla a těším se, až bude možnost hru modovat. Do té doby si dávám pauzu.
      • KrPa
        to te lituji
        • Ja lituji tebe. Narozdíl od tebe jsem vedel co dostanu, bavilo mě to a nemusím nikde brečet :-)
    • holt to není lineární tunel a nemá to silný príbeh jako wolfenstein, takže to není pro každeho
  • Že já v*l to před x lety kupoval
  • jamar28
    Čím to je, že jim nevěřím...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit