Přejít na výpis diskuzí
Betatest Star Wars: The Old Republic startuje už v pátek
29.8.2011 | levis
99 příspěvků
-
V článku máte chybu...bud je to sith juggernaut s červeným mečem nebo sith assassin s dvoubřitvým fialovým mečem
-
-
Byla to chyba, diky za upozorneni.
-
-
Z videa...
Audin, Juggernaut, jeden červenej
Lu-am Assassin, oboustranej fialovej
Jeena, Marauder, dva červený
jen pro přehled :)
-
-
barvu mece si muzes menit jak chces je jich tam prej vic jak ve filmu to same plati o blasterech.
zaroven si muzes zmenit barvu u brneni. -
-
Tak to je comment uplně mimo, nejde o to, že se dá změnit. Ale věta "vedená Sith Juggernautem s oboustranným fialovým mečem" je blbost. Juggernaut oboustranej meč použít nemůže. Měl ho Sith Assassin.
-
-
-
Nějaký rozdíl oproti WoWu, co se game-mechanics týče? Jeden jediný? Nějaký detail? Aspoň mini detail? Špetka inovace?
-
-
Možnost tvořit si příběh sám v rozhovorech
-
yeap nemuzes tam farmit druhou frakci :) kdyz nekoho zabijes vicekrat hned jak se respawne te to kickne k mistu kde mas domov.
-
-
Už vidím, jak to bude někdo používat jako teleport :-D
-
-
Neni tam autoattack, vsechno je delany abilitama
-
Já si tak trochu myslím, že cílová skupina jsou stejně aktuální WoWkaři, kteří potřebují změnu. A to bude skupina docela velká, takže vyčítat jim to nejde...
-
-
Vazne takovehle video dokaze nekoho nalakat? U me ma presne opacny ucinek. A ta grafika uplne pohrbila jakykoliv "sci-fi feeling'' ze hry. Alespon pro me.
-
-
Přijde mi to celkem vpoho, hlavně narace příběhu a lokace... sice z toho není cítit vůbec žádný star wars, ale jako mmo to ujde.
-
Mi osobně příjde dostatečná, ne že bych z ní byl paf jako jsem byl z Aionu, ale pro mě dostačuje. Spíš mě lákají ty další věci jako by měl být příběh, NPC pomocníci a s tím spojený vůbec systém craftu, vlastní loďka...a konečně i "tradiční" MMO pravidla co se týče boje nebo rozvoje postavy:) Ale chápu, že to na první pohled není zrovna zázrak :)
-
-
Co já bych dal za další díl Star Wars: Jedi Knight, nebo alespoň jakoukoliv Star Wars hru která není (jak bylo v jednom článku zde nedávno řečeno) eRPéGéčkem založeným na číslech ale na skillu... *13* Takový Star Wars alá Mass Effect třeba.
-
-
Co já bych dal za další SW hru založenou na číslech. Co píšou kolegové, tak mají pravdu. KOTORy byly a jsou nejlepší SW hry, které kdy vznikly. Nicméně Jedi Knight jsou také velmi kvalitní...
Co se týče Force Unleashed, tak to mělo se SW společné snad jen světelné meče...
A jestli považuješ ME za hru založenou na skillum, tak se ani nedivim, že ti čísla nevoní... (a to jsem velký ME fanboy) -
-
Ta věta o Mass Effectu byl takový blbý výstřel, nesouvisí to s tím předtím, bohužel už to nešlo editovat (buga v komentářích Games :/ ). Nicméně, v TOR ti lítaj čísla po celé obrazovce jak ve vlhkém snu matematika, seká se tam světelnými meči do prázdného prostoru a útočí se tím na protivníka... Ano, mám rád FPS, TPS. Force Unleashed vůbec nezmiňuju, to byl odpad.
-
-
KOTORy jsou založený na číslech a stejně to jsou nejlepší SW hry.
-
-
Jasně, jenže The Old Republic je pokračování KOTORu... Bylo by fajn mít na co se těšit i do budoucna, ne jen se ohlížet na staré a dobré...
-
Naprostej souhlas. KOTOR I & II spolu s Jedi Knight: Jedi Outcast jsou pro mě možná nejlepší SW hry.
Force unleashed je úplně někde jinde.
-
-
Uz od Dark Forces boli Jedi Knight a Jedi Academy doslova skvosty. Force unleashed uz je uplne mimo a vlastne nam tie hry vymieraju svojou konzoloidnostou, pretoze ani ty deti nebavi hrat ty blbosti...
-
presne tak, nejlepe nejakou hru ktera je zalozena na skillu i IQ, treba neco jako call of jedi
-
tohle aspon bude krasne dlouho kdyz je to mmo, navic neni zadna sw mmo hra pokud vim swg zrusili/zrusej.
-