Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rhulad
    Tak z Veskoslava a z tebe opravdu není nutno dělat dementy, vy už jste se tak narodili.
  • Jack1947
    Jestli si myslis, ze to je pravda zamysli se proc na MMOech travi tolik lidi spoustu casu, (tim nikoho neobhajuji) (sam podle mne hrajes) jen tady delas dementy z lidi, coz se ti stejne nedari.
  • to je vzdycky breku kdyz dojde na placeni :D
    nemam rad f2p z mnoha duvodu... miluju p2p z mnoha duvodu.. na ESO jsem se docela tesil.. takze spokojenost..
  • Jack1947
    Nejdrive Offline a pak MMO projela to ale na plne care, bohuzel - Napad byl zajimavej, realizace spatna.
  • Veskoslav
    Jak říkám, hlupák.
  • Rhulad
    Tak promiň zapomněl jsem zmínit infantila Veskoslava. Oprava! fanoušci jsou dvanáctiletí a Veskoslav a podobní nevyvinutí jedinci.
  • nekromant33
    A já říkám, že jsem ochoten platit pokud bude těch 300Kč měsíčně odůvodněno tím, že mě třeba aspoň jednou za ten měsíc trochu nabobtná obsah hry, případně bude přibývat rychleji než u her, které to zkusili a zklamali, tedy častěji než jednou za půl roku jak tomu bylo u toru nebo jak tomu je u wowka, které ale žije z té velké základny, která má i po odchodu třetiny hráčů pořád skoro 8 mil. hráčů.

Pokud budou chtít 300 měsíčně za údržbu serverů a balance patche, tak to skončí stejně jako ostatní.

Může to být i marketingový tah, kdy rok hra pojede normálně a pak přejde na F2P, TOR to možná zachránilo, ale nevím jestli by na tom byla hra tak jak je, kdyby byla F2P od začátku... To samé platí i pro ostatní jako LotrO nebo Star Trek. Ne každý taky dokáže udělat dobrý model. Pokud by TESO zdarma znamenalo, že mě každou chvíli hra hodí klacek pod nohy v podobě premium-only obsahu případně zpoplatněného UI (heh..), tak to radši ať kvůli subscriptionu umře...
  • Veskoslav
    Problém AoC byla šílena zabugovanost v prvních měsících, kdy ztratili spousty hráčů, kdy hra v podstatě byla jedna obrovská testovací zóna. LOTR uspěl, přežil a má stálou 200k platící základnu+F2P hráče. A co si budeme nalhávat, polovina z nás to nainstalovala jenom proto, aby si ty lokace z knížek a filmů prošli. A ty jsou v té hře skvělé. A problém SW ToR? Skvělá příběhová kampaň, skvělé prostředí a zpracování SW světa. Naopak naprosto nudný a nezáživný soubojový systém, naprosto nudný endgame. A ten zbytek ani nekomentuji, to může napsat jenom hlupák.
  • neuspeli ? ano neuspeli v tom ze nemaji hracskou zakladnu 10 milionu hracu ktery chcipnou az jednou vypnou wow. Jinak si nomralne ty hry zijou dal v pohode.
  • Rhulad
    Bethesda nemůže uspět s takovým světem jako má TES. Neuspěli Age of Conan, SWTOR nebo LOTR a to jsou světy, které jsou kvalitativně světelné roky napřed oproti TES a fanouši TES série jsou hlavně dvanáctiletí caparti co nemají ani kreditku čili když shrnu fakta tak to bude epic fail a mě to vykouzlí úsměv na tváři.
  • Jack1947
    Uch, "bojovat¸¸ to to teda dopracovaly no ze uz se i bojuje o "nadejne¸¸ F2p. *7*
  • Veskoslav
    Na tohle MMO jsem fakt zvědavý. Už kvůli pohledu první osoby, což mi hrozně chybí v MMORPG hrách:( Poslední myslím byla HellGate: London.
  • Říkejte si co chcete, ale ta hra bude legendární :-)
  • Stejně by radši měli ESO nechat free-to-play nebo aspoň to pay-to-play.Pak by asi takovéhle prkotiny nemuseli řešit.
  • walltar
    Čistě technicky v eve nejde tak úplně platit měnou ve hře ... napřed někdo musí to GTC koupit za reálné peníze a člověku ji za kredity jen prodá. Tohle by šlo uskutečnit přes mail i v tom wow ... za peníze ze hry by si člověk koupil kód z kartičky. (A dřív se to i v eve řešilo přes maily) Eve jen dovolila lidem aby tuhle tansakci prováděli přímo přes shop, aby se omezil počet lidí, kteří přišli o peníze.
  • ales.smutny
    Pouze některá free-to-play MMO jako DCUO a nebo PlanetSide 2. Nic jiného Jošida, neřekl, naopak v dotazu přímo na TESO a FFXIV odpověděl -

"You will need it to enjoy online multiplayer. This will also depend on the judgement by the publishers, and there will be some free to play titles that you’ll be able to play without needing a PS Plus subscription, like PlanetSide 2 and DC Universe Online."
  • Víš, jak funguje ekonomika? stačí jeden menší problém u Sony ohníček se rozhoří a skončí to tak, že se bude platit každý měsíc přes paypal atd. Nechci nikoho strašit ale stát se to může.
  • MMO sa budú dať hrať na PS4 bez platenia PS+ to bolo potvrdené hneď po E3, čakal by som lepší prehľad od redaktorov...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit