Přejít na výpis diskuzí
Bethesda bojuje o „stříbrnou“ verzi Elder Scrolls Online na Xbox One
27.8.2013 | Aleš Smutný
98 příspěvků
-
myslis defakto nehratelne swtor s neprosto nesmyslnym f2p systemem? Kde jako platici hrac nemas s kym hrat, protoze omezeni tech neplaticich omezuji i tvoji hru?
nebo mas na mysli puste a prazdne lotro? Tuhle sem to na dve hodky zapnul ... a za ty dve hodiny sem potkal JEDINEHO cloveka. A to sem rozhodne nelital nekde v newbie oblastech ...
nebo se bavime o aoc ... kde si muzes dosinglovat postavu ... a to je tak vsechno? Opet, temer vsude pusto a prazdno (ac ne tak jako v lotro)
Ty hry samozrejme "zijou", protoze naklady na to aby nekde bezelo nejaky zelezo jsou defakto nulovy, a nejak se to dycky zaplati a neco prebejva, ale vyvoj tech her je veskerej zadnej.
Ani jedna z tech her neni vylozene spatna i kdyz ma svy mouhcy, ale ani za jednu bych proste predplatny neplatil, protoze tam jaksi neni co delat. TES nema absolutne zadnou sanci. -
Jasny, jak jinak kdyz uz ti dojdou Argumenty, tak se de zase stouchat do meho pravopisu ( och jak te to musi zrat ze, abys ses nahodou nezkazil. )
Viz co jdi zpatky k Ringovy a udelej mu poradnej ¸¸BLowjob" to jedine , v cem si dobry ?
(sry jestli jsem se nahodou strefil , do tve slabosti. ) *4* *2* -
rad by som ti poukazal na paralelu - bezny ucet v banke, ten je za prachy, za poplatky a az na vynimky (nakupy cez net) je zbytocny [a v dnesnej dobe dost rizikovy]. a predsa sa naslo niekolko miliard idiotov co ho maju.
-
swtor je zoufalstvi. Naklady byly tak vysoky, ze se nikdo neodvazi to odepsat uplne, tak se snazej sec jim sily stacej z toho vyzdimat co se da, ale nejspis se to nikdy ani nezaplati. A presne podle toho to vypada.
-
Mno vis ... me teda neprijde moc normalni chtit litr nebo vic za cosi, co nemuzes defakto nanic vyuzit, a pak po tobe chtit dalsi 3kila mesicne ... a pak potobe chtit v pripade konzoli jeste dalsi prachy mesicne, abys ty svoje koupeny a zaplaceny veci moh milostive pouzivat ... proste lol. Tohle muze platit leda bezmozek.
Beru ze si BUD kouipm hru a pak hraju (a pripadne si prikupuju datace) NEBO si hru gratis sosnu a platim za hrani nebo samo nejaky f2p model.
Ale model, ze si mam kupovat hru, nejspis i obsah a jeste platit mesicne + jeste platit vyrobci HW za to ze mi dovoli ten MUJ HW pouzivat ... no to je proste neuveritelny. -
hraj cs:go, je to free a dokonca tam mozes aj zarabit nejake prachy ( a za tie prachy si mozes potom kupit hocijaku hru na steame )
-
Mno ... ja si nedovedu predstavit cloveka s pulkou mozku, kterej si koupi (za nemale prachy) defakto nepouzitelny HW a pak plati mesicni poplatek za to, ze jej muze milostive pouzivat.
To je asi tak na urovni ze si koupim sitovou kartu a vyrobci budu co mesic posilat kilo za to, ze mi situje ...
Ne ze by se takovych idiotu nenaslo dost, ono se najde ... ale to jsou zkratka ti, co ani pulku mozku nemaj. -
To píše ten, kdo obhajuje svůj pravopis tím, že chodil do zváštní školy. Opravdu mě to bolí od tebe.
-
Je pravda, ze ty se s Veskoslavem srovnavat , vubec nedas ( on aspon kdyz uz trolly, se zdravym rozumem) ty uz holt takovy si. Mimoto lepsi je bejt D*ment a myslet nez byt s polovinou nebo mozkem, ktery je ve tvaru delsi fazole, skoda slov pro tebe a to be podobne, (divim se ze si jeste nenaklikavas pluska, a ostatnim minuska, verim ze bys to zvladl... *3* To je gool "Příspěvek obsahuje zakázané slovo d*m*nt¸¸
-
Jasně v tom máš recht, ale tajně doufám v mmorpg
-
Pokud vím, tak nepotvrdili, že jde o MMO, ale jen "online RPG". To klidně může být na styl multiplayer z Demons'/Dark Souls. Tak poslední část původního traileru (ta scéna s Street Fighterovou Blankou na pseudo-Twitteru) tomu nasvědčuje.
Samozřejmě i tak to může být super. Záleží jako moc se skutečná hra bude lišit od toto prvního traileru. TGS nám to poví, takže se těším. -
Nebo Deep Dawn... na to se chystám. Po pár letech by to mohlo být trošku dospělé MMORPG
-
Wildstar. Vypadá naprosto fádně a nezajímavě, ale pokud hraješ WoW a jsi zainteresovanej v TESO, tak by se ti mohl líbit.
Dál taky zrovna teď vyšlo FF14: ARR.
Pak několik korejských budouích MMO vypadá skvěle (jedno naprosto bombasticky), ale o těch se tradičně nemluví mimo okruhy jejich fandů. -
Mírně se pleteš. Fanoušci série jsou hlavně ti, co ve dvanácti letech hráli Morrowind jako svoje první RPG. Takoví jsou hlavně zamilovaní do lore (přiznejme si, TES série byla gameplayem vždy nejlíp tak průměrná), kterou TESO naprosto poplivává, takže asi u nich mít úspěch moc nebude.
Když se nad tím zamyslím, tak naprosto nechápu na koho TESO míří. Jedna skupina ho nebude mít rádá z důvodů, které jsem popsal výše. Další skupinou TES fandů jsou ti, co mají rádi mody (takže si prostě od Bethesdy koupí jejich zabugovanej paskvil a čekají až z toho oddaní modeři udělají hratelnou hru). TESO modovat nepůjde, takže ti taky odpadají.
Zbývají snad jen děcka, co prvně hráli Skyrim na Xboxu 360 kvůli masivnímu marketingu a cool hudbě v traileru. FUS RO DAH! Předpokládám, že TESO cíluje na ně, takže by bylo hodně vhodné zaměřit marketing na Xbox ONE verzi. PS4 verzi bych vypustil, TES byla vždycky slabá série na PS3 (na druhou stranu asi nebude její tvorba moc namáhavá, když jsou si PS4 and X1 tak pobodné) a PC verzi bych vydal jen tak mimochodem, aby se neřeklo.
Jako naprosto otřesná hra to bude jasně tak jako tak, ale na tom nesejde, pokud ji dobře vyhypujou. A cílovku budou mít na Xboxu ONE, takže by se na něj měli zaměřit.
Tak to vidím já. -
to tady čteme porad jak je v mmo drsna konkurence, ale ktere hry tedy tvori tu konkurenci? protože tady na tiscali čteme jen o tomhle mmo a ješte o wow. to se ptam jako fanda mmo, ktery by si rad nejake zajimave zahral
-
Ve Wowku se taky už nějakou dobu dá tímto způsobem cálovat herní čas. Prostě nafarmíš danou částku goldů (at' už za měsíc / dva) a dáš to člověku, co disponuje bud' GameCard klíčem, nebo kreditkou :). Samozřejmě je třeba si ověřit danýho člověka, jestli to není nějakej scammer. Ale jinak to funguje velice dobře :).
-
přesneě, to placení mi vůbec nevadí, až to vyjde tak si počkám na nějaký první gameplaye od hráčů ( jen pro jistotu) a asi si to na 2 měsíce předplatim a pak uvidim jak dál.
PS: ono se ani není čomu divit že F2P model je tak oblíbený, hodně lidí by nejraději za nic neplatily :D -
Hej, legendárny fail. Do pol roka od spustenia očakávam ohlásenie prechodu na F2P.
-
Už jsem řekl, že Wildstar bude katastrofa v jiné diskuzi. Rád bych dodal, že pokud bude Wildstar na škále katastrofovosti asi 10, tak TESO bude asi 58 352 126. Takže skoro tak moc jako SWtOR.
-
To cekani me zabiji :( ve wowku me to uz neba a kdyz s nim prestanu ted nemam co pak delat kdyz jsem doma :/ Rozhodne podporuju ale P2P F2P je totalni zlo.