Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Jo a nebo ti u příjmacího řízení dá na výběr, že tě taky nemusí příjmout. *3*

To že je něco ze zákona, neznamená že se tak i děje v praxi.
  • Pokud, jestlize, kdyz, mozna, ...

Mas nejaky rozumny duvod se domnivat, ze prave v tomto pripade budou zcela vyjimecne splneny vsechny sliby (nemluvim o ocekavanich) ??? Trebas nejakou uzasnou historickou zkusenost s vyvojari? Vazne mas nejakou pkristalovo kouli, ktera ti rekla, ze prave v tomto priapde "nebudou na to sr*t jako u předchozích dílech" ???

Me naopak veskere predchozi zkusenosti vedou k domence, ze to bude PRESNE jako vzdy => velky hype kolem, ohromna ocekavani, giganticke problemy po spusteni (nepujde se prihlasit, servery budou padat jak hrusky, celodenni/vikendove odstavky ...) ... a po par tydnech velke zklamani, odliv hracu ... a velmi rychly prechod do nejakyho f2p bastlu ala swtor.
  • No jasne, de…bil jako ty samozrejme vubec netusi, ze si do tech her regnes vlastni ucet, a ten jednose pouzivas, a zadne M$ ani sony ucet na to nepotrebujes. Ale to lidi do maj vymazano nemuzou tusit, protoze ty sezerou to, co jim marketaci nakecaj i s naviakem.

Takze rasi prestrihni svuj kabel, mohlo by se ti po nem stat neco moc zlyho ... rikal to gates.
  • Ehm ... kupodivu to kazda firma musi ... pokud si to prejes. A kupodivu to musi dokonce ze zakona. Dokonce ti ty prachy musi vypaltit v hotovosti i v pripade, ze to nelze na pracovisti (z nejakych duvodu) ... pak ti je musi na vlastni naklady zamestnavatel napriklad dopravit k tobe domu.
  • Ehm ... naprosto ... kdekoli? Ty si vazne myslis, ze by amici platili bance za to, ze muzou pouzivat SVE penize? Jasne ze pokud chces nejaky extraburty a nestandardni transakce ... tak si to calnes, ale normalni prevod/prijem/pouzivani karty nestoji ani korunu.
  • Sak viz skyrim a jeho konzoloidni ovladani ... a jeste uzasnejsi parodie na inventar.
  • ESO v prezentacích nepředvedlo napsrosto nic vyjímečného.
    Smrdí tu hype značky ElderScrolls, tak jak tomu bylu u SWTOR.
    Měsíční poplatky a cílení na konzole (znamenající masivní kompromisy v ovládání a UI) napovídají, že priorita číslo jedna je vyždímat z toho co nejvíc peněz.
    Tahle hra nedopadne dobře, to už víc věřím WildStaru než tomuhle.

A teď si udělám screenshot tohoto komentáře, ať můžu za rok za dva dělat machra ve stylu "já sem to říkal".
  • tojá naopakdoufám, že to bude online jako darksouls, nebo jen s online vychytávkama jako dragons dogma :)
  • Cheč, cheč, mám si účtek, k tomu kartičku, platím si na internetku po celým světě. A poplatky 100% žádný.

ČSOB Student konto. Aneb studovat vysokou se vyplatí.
  • u Fio mam debetni kartu (embosovanou) zdarma, poplatky - pokud to uz neupdatli - take minimalni...
  • martin.mares.984
    Ja bych tomu dal cas. Ja patrim k lidem kteri pamatuji uz prvni Asheron's Call, potom LOTR Online a nevadilo mi platit poplatky ani u jedne a ani u ESO mi to vadit nebude. Je tu sance, ze jim to vyjde, protoze je to prece jenom starsi znacka a tak muzou oslovit vic generaci hracu a mezi nima i ty, kteri pamatuji doby kdy se proste za MMO platilo. Navic tu je hodne atraktivni lore (ktere se do propracovanosti a hloubky muze rovnat leda tak LOTR) a po komercnim uspechu Skyrim hodne silna znacka. Proc by to Bethseda nemohla zkusit??? Prejit na free to play model muzou kdykoliv a navic v soucasnosti se jim jenom do bety hlasi pres 3 miliony lidi, coz je vic nez treba v prvnim roce hracu Guild Wars 2 a to ESO jeste ani nevyslo. Pokud o to bude patricny zajem a za ty poplatky i dostatek kvality, moznosti a aktualizace herniho sveta, tak pro ne... chapu ovsem, ze pro mladsi hrace to neni zrovna to co by asi chteli.
  • Planet Side 2?
  • prodejem zbrani, bednicek, atd., ktere ti padnou po konci kola... ty veci se daji prodat za Eura a ty se ti potom pripoctou na tvoji steam penezenku *3*
  • Kein
    Já nevím jak ty, ale já mám všechny účty zdarma, včetně spořících. A neznám aktuálně banku, která si nechá platit za běžný účet, možná tak poštovní spořitelna, ale u ní jsou už jen důchodci a idioti.
  • To skutecne musi. A kdyz nemas sebemensi paru o tom jak funguje PSN a XBL a online hrani na obou konzolich, tak by asi bylo lepsi mlcet.
  • Bohemund
    Kámo už se na to vys*r. Každý má rád něco jiného bože můj, jestli si myslíš, že každá hra má být HC tak sorry ale třeba lidi co nemají moc času ale mají rádi fantasy, tak jako já, tak si chtějí chvilku pojezdit koněm v docela hezky udělaném světě, sem tam udělat nějaký ten quest a neproloadovat u bosse půl dne. To ty ale nedokážeš pochopit, dle mého. Nemáš rád TES, okej, ale proč tu furt kvůli toho hysterčit? Čirý fanatismus :)
  • To by mě zajímalo, kde je účet s internetovým bankovnictvím a kartou (kreditní nebo debetní s možností platby na internetu) bez poplatků. Fakt jo. Ale nevím, jestli něco mám čekat od člověka, co používá výraz "výjimka potvrzuje pravidlo".
  • Jack1947
    Pomalu a jiste, tu radi Minuskovy sotek zase... achta snaha zavdecit se je neskonale "tupa¸¸.
  • walltar
    Nevím, ale mě účet v bance nepříjde až tak zbytečný ... ne každá firma je ti schopná platit výplatu na ruku.
  • Tak já osobně mám teď v zájmu Black Desert. To se zatím rýsuje extrémně dobře.

Taky mě nepotěší, když někdo zajímavej koncept tak podělá, to je pravda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit