Přejít na výpis diskuzí
Bethesda bojuje o „stříbrnou“ verzi Elder Scrolls Online na Xbox One
27.8.2013 | Aleš Smutný
98 příspěvků
-
Aspoň bude čas na studium, jak se říká. Takže si "škratám" tu hru ze zájmů a jede se dál. Fakt to člověka naštve, když takový koncept a zajímavé zpracování takto podělají.
-
Ty sis asi dlouho nezjišťoval za jakých podmínek platíš? Asi hodně často chodíš na poštu se složenkami platit byt, inkaso atd? Ne počkat, to dělají tví rodiče?
-
No jo no, před nějakou dobou jsem byl hodně hype do ArcheAge a po zahrání beta testu mi to nevypadalo špatně. Ale pak to v Koreji vydali a nabralo to hodně špatnej směr, jak popisuje ten post, co jsem linknul.
Jak jsem říkal, značná škoda. -
Fakt? To je škoda. Četl jsem o tom nedávno, jak jsi sem o té hře něco postoval a zaujalo mě to.
-
Nebreč dítko mé, že poplivat tvou svatou značku jsem si dovolil.
-
To je fakt. Taky mě to značně zklamalo.
-
Tak to je škoda ... na papíře to vypadalo zajímavě.
-
*jeden z hrdinů naší doby
Heh. -
ArcheAge je v Koreji zklamání jak sviňa.
Tady to popsal jeden z hrdinů naší dobry, DOC_ZENITH.
http://forum.fansite.cz/index.php?topic=13145.msg291413#msg291413
Black Desert vypadá naprosto famózně, snad vývojáři vyplní svoje sliby. -
zarobit ? a to ako jak ? :D
-
Tak já mluvil o PC verzi, a kdo říká že si to koupim na za litr, stačí chvíly hledat a můžeš si to najít v cizích shopech o dost levnější i s dopravou ( pokud bude krabicovka, pokud ne a bude to digitálně only, tak znám pár webů na kterých jsou klíče o něco levnější než u vydavatelů a případně ( a hlavně někdy ) na steamu)
PS: je fakt že asi nejlepší by byl P2P, ale pokud se vývojáři budou fakt starat a nebudou na to sr*t jako u předchozích dílech ( sice mam TES sérii rád, ale ruku na srdce těch bugů tam vždycky bylo :D), tak by to za to mohlo i stát, pokud nabídnou kvalitníé obsah a dobrou komunitní podporu + eventy, bude pravidelně přibývat endgame obsah a hlavně nebudou chamtivý a spokojí se stím číslem co budou mít ( pochybuju že by to bylo nějak moc nízký číslo aby jim to nevydělávalo) , tak podle mě nebude problém, i EVE se svýma cca 200k hráčema ( teĎ už možná míč) si v poho vystačí a ještě z toho platí nový projekt. -
Tak za mě ... Archeage, Everquest next, Black desert, Star Citizen ... ale v těch co sou teď aktivní žádnou konkurenci moc nevidím, vždyť to sou nehratelné F2P srágory jako třeba Neverwinter ... jediné co je dneska konkurenceschopné je snad to wowko, které už má taky na kahánku a možná GW2, pokud ho ještě někdo hraje.
-
Osobně si nemyslím, že to je o množtví fanoušků, ale o kvalitě hry .... pokud bude hra dobrá a hratelná, s dostatkem contentu, tak si hráče najde. To že přejdou dřív nebo pozděj na F2P je celkem jasné, ale o tom nerozhodují ti co hru dělají, ale ti co sedí za kalkulačkou a počítají kolik peněz vydělají ... eve vzešla z ničeho, žádné famoušky ani svět neměla a je tu pořád, má půl milionu účtů a lidem co na ní dělali vydělává nehorázné peníze ... Nebo snad musíš být fanoušek něčeho aby si to hrál? Já fanoušek TES nejsem, ale na ESO se chystám, protože prostě vypadá zajímavě. Zahraju si ten půl rok, než se odebere do věčných F2P lovišť a nebo po měsící zjitím, že ta hra za nic nestojí a půjdu si hledat jinou zábavu.
-
Ehm ... on musi M$ provozovat nejaky servery na to, abych si moh po siti zahrat trebas CODa? Vazne? A od kdy? Ono musi Sony provozovat servery na to, abych si po siti moh zahrat trebas ten TES? Vazne? A od kdy?
Az se naucis pouzivat tu zbylou cast mozku (neb zjevne patris mezi ty postizene) tak ti mozna dojde, ze oni chteji, abys platil za hrani CEHOKOLI po siti, nikoli placeni jejich hry.
Tedy, pokud pujde do detailu, ve stejny situaci se ocitnes az (neb je to jen otazka kdy) bude M$ chtit poplatek za to, ze ve widlich bude fungovat sit. -
12leti caparti??Podle toho,co jsi napsal jsi ty ten 12lety.
Lidi co streamuji skyrim,tezko maji 12let,moderi,taky nemaji 12let,jen ty si to myslis.
MMO conan,SWTOR,LOTR neusplei kvuli velmi spatnemu endgamu.
Ale TES nema byt tradicni mmo,ale spis coop hra ze sveta TES,mesicni poplatky aspon zajisti pravidelne updaty a nove obsahy nez F2P,u ktereho nakonec kdyz budes chtit hrat budes platit i 3x vic jak za mesicni poplatky nebo updaty a nove obsahy budou 1 za rok.
A 13e mesicne neni zadna velka suma,v dnesni dobe si to dokaze zaplatit i zak zakladni skoly z kapesneho,tak jaky problem muze mit dospely??? -
Ehm ... beznej ucet v civilizovane zemi je kupodivu zcela gratis, proto ho ty miliardy lidi maji. A neplati ani zadne poplatky za bezne bankovni operace. Samo vyjimky (CR) potvrzuji pravidlo.
Ostatne viz posledni zmeny ceniku RB ... kde ten jejich uzasnej "zadarmo" ucet stoji dve kila mesicne ... (a podnikatelskej projistotu skoro litr) ... -
Stejne to funguje v NWN a startreku - mena za penize se ve hre drazi za ingame menu (= da se na tom s trochou casu neco trhnout) a defakto si muze kdokoli koupit cokoli - bud pokud hraje dost dlouho nebo calne prachy.
Ber to trebas tak, ze je to zpusob, jak defakto zaplatit free hracum za to, ze hrajou, protoze kdyby nehrali, tak by nehrali ani ti platici hraci. Tenle system je IMO celkem rozumnej, a nevidim v tom problem. Samo, pokud to neni provazany s dalsima omezenima ... ktery ti trebas znemoznujou si nektery ingame predmety koupit proste proto, ze mas limit na penize => nikdy si na ne nemuzes vydelat ... (swtor a dalsi) ... -
Ale aby ta síťovka fungovala nemusí výrobce provozovat žádný servery ani nemusí mít žádnou službu ke který by se deně připojovali miliony jeho síťovek. A navíc stejně sou placený části internetu (share servery, po*no....) kde stejně musíš zaplatit jinak tě tam ani s tou tvojí dokonalou síťovkou nepustěj.
-
Pulrok to trvalo swtoru - s minimalne 10x, ale spis 100x vetsi zakladnou funs, tohle bude IMO podstatne rychlejsi sesup.
-
Ono tech fanousku nebude malo, ale jednoduse svet lotra a sw ma fanousku radove vic. Uz jen proto, ze v obem pripade se mezi potencielni hrace radi i fanousci filmovych serii, knizek ...
To u TES neexistuje.
Proto je predem jasny, ze placenej model do par mesicu totalne krachne. Nekdo tu vejs psal, ze lotro ma 200k platicich hracu (by me zajimalo, kolik z nich ma lifetime predplatny) vs 7M wowka ... a kolik z tech lidi (protoze zadni "novi a nepouziti" tu nejsou) asi tak muze ziskat nova gameska at uz bude jakakoli ... dve MMO si moc lidi platit nebude.