-
To by akorát dopadlo jako Duke.... zmrvený až na půdu s 1 zbraní, protože proč ne...
-
Zajimavy, ze to tentokrat nehazou na piraty. Kdyz se neco odflakne tak je jasny, ze se to neproda. Staci jen primarni vyvoj na PC a budou koukat jak se to bude prodavat a pak at si to prevedou treba na kalkulacku. Kde jsou ty vykriky o cipech na PC, aby se nepiratilo alespon v takovy mire jako dnes?
-
Tak a tady to mate ID. To bylo jak skvela bude vzajemna spoluprace se Zenimaxem, sup a je po Doom 4. C-c-c... Pocitam, ze za par let prejde Carmack a par dalsich nejvyznamejsich osob ID Softu do Bethesdy a ID Soft padnou uplne. To jsem to dopracovali. *9*
-
jsem trosku zklamanej jednanim id softu, protoze PC a jeho fanousci jsou duvod jejich uspechu a oni tenhle vztah jenom kvuli penezum nicej... kdyz maji x let pc jako primarni platformu a ted najednou udelaji rage na tri a zrovna na ty primarni to funguje nejhur, tak je to vysmech, radsi by se meli zamyslet, prestat delat blbosti a udelat skvelej vyladenej doom 4 jenom na pc a v pripade uspechu udelat port na konzole, ale tohle chovani neni moc sympaticky ;/
-
-
ja mam spis blbej pocit, jestli kuli financim tyhle veci jsou od id nebo od bedasoftu :) skoro bych intrikoval, ze za to id nemuze a pekne s nima zametaj.. to jak bedasoft tlaci do konzoli to fakt nevoni...
-
-
A proč by měla být PC primární platforma? Nebo jsi další z těch, kteří nesnáší konzole jen proto, že jsou to konzole? Jdi se vycpat *12*
-
-
Žeby protože se to potom hraje úplně jinak? Podívej se třeba na takovej předmětovej systém v Rage - v inventáři sice můžeš mít nějakých takových udělátek k prasknutí, ale přímo ve hře můžeš přepínat jenom mezi čtyřma. A proč? Protože na d-padu holt víc tlačítek není. Co na tom, že to nemá žádnou logiku? S těma zbraněma je to tam pochopitelný ještě míň...
-
to je tym ze hry na PC boli nieco co pohanalo vyvoj grafickych technologii.
-
-
proč zase jen grafika?...
-
-
Nejde jen o grafiku. Nový engine, nové AI atd. si bere hodně z výkonu stroje. Konzole jsou dnes už slabé a brzdí herní vývoj. To je jednoznačné. Na druhou stranu toto zbrždění nemusí být zase až tak špatné. Je fajn si vzít oddech a nemuset každý rok kupovat nové PC, či nové komponenty. Takové zbrždění ale nesmí trvat příliš dlouhé období. Proto je pomalu na čase vyvíjet nové konzole, abychom se pohli dál.
Mimochodem, nenávist ke konzolím je logická, když vezmeme v úvahu mnohdy velmi nepovedené porty her z konzolí na PC. Nikdo se tedy nemůže divit, když jsou tu lidé, co konzole nemusí. -
pretoze to bolo stale o grafike?
-
-
-
fanatik :)
-
-
No jestli jim Dooma predstavili jako Rage tak se odlozeni na neurcito nedivim .:-)
-
Já nějak nechápu, proč by měl být id soft hnedka ve sračkách, jenom kvůli těm technickým problémům. Jasně. Chápu, že jsou lidi nasraní, když si koupí hru a ani ji nespustí. Je to vůči spoustě hráčů dost blbý, pač já sem si ani nevšiml nějaké snahy, ty chyby řešit. Ale srážet kvůli tomu celé id je podle mě blbost. Jako kdyby všichni hned zapomněli na ty dřívější hry. Rage je podle mě pecka, i když k tomu mám taky nějaké výtky...
-
-
Tak ono jde spíš o to, že id definovali žánr stříleček a s Rage se i díky velkohubým slibům čekal další posun, minimálně evoluce žánru, když už ne revoluce. Namísto toho přišla kopie Borderlands...
-
-
Tak cekat od ID evoluci natoz revoluci snad uz ani nikdo moc neocekava.Staci se podivat na DOOM3,coz byla remeslne kvalitne udelana hra,ale rozhodne tam nebyl citit zadny posun,evoluce,natoz revoluce.Navic obsahovala jednu zasadni chybu,ktera hru hodne srazela v pozdejsich castech a tou je repetetivnost a predvidatelnost.
A tehdejsi "souboj" mezi D3 a HL2 si myslim,ze vyhral prave HL2 ,ktery se o nejaky posun zanru snazil a myslim,ze se mu to v nekterych sferach i povedlo.
Takze od ID tezko cekat nejaky pokrok co se gameplay tyce.Spis jsem ocekaval opet nejaky velky posun co se technickeho zpracovani tyce,cimz jsou ostatne ID prosluli.
Nicmene ani to se nejak nedostavilo.
-
-
-
No nevim. Po designove strance je Rage plytky jako Doom 3. Vcelku nic poradne zabavnyho. Jen rutina.
-
-
az na to ze doom3 vypada lip jak celej posranej technologickej rage :-))
-
-
Ale nevypadal. Staci pridat config. Vetsina lidi co na to drzkovala, ani o tom nevedela. On normalne jede podle autodetekce, abys mel 60fps. Graficky, hlavne ta druha cast v metro city, vypada super. Textury nejsou tolik roz plizly (jen se to cuka i na nabusene masine). Ale zrovna tam jsem to prestal hrat. ID mi pripominaji vyslednym designem hodne veci od Raven softvare - hratelnosti hraji vzdy druhe housle, pokud nejsou diky technologiim v necem prvni. Potom hrac skoci i po tom, pac to nema konkurenci, ale prave diky tech naskoku...
-
-
-
nezda sa mi to, iD su hru podla mna financuje a bude financovat sam
-
-
kdyby na to mel zustal nezavislym a nenechal se odkoupit
-
-
no vidis, predsa len som mal pravdu, nemusi verit hned kazdej blbosti
http://beefjack.com/news/rumour-doom-4-indefinitely-postponed-after-rage-issues/ -
chces mi povedat ze nie su schopny si platit tych 60 co u nich maka ? (rage vyvinu 40 ludi ;) + dalsich nejakych 40 pomocnych zamestnancov ? teda cca 100 ludi po dobu 3 - 4 roky ? pricom carmack navyse vlastni firmu ktora vyvija rakety na civilne lety do vesmiru... mne sa zda ze na to maju...
-
-
-
Tak už jenom neustálé přirovnávání k Borderladns mi jasně řeklo - tuhle hru nekupovat. Jasně, můžu bejt v menšině, ale já od hry neočekávám jen dobrou hratelnost a grafiku, já z ní chci cítit emoce, nejlépe díky promakanýmu příběhu nebo atmosféře... Což jsou přesně ty věci, který mě u Borderlands chyběly....takže sorry Rage, asi nebudu tvůj nejsem tvůj cílový hráč.
-
-
Borderlands je nahodou kruta vec. Nakonec by to nemelo takovou prodejnost a ohlasy po svete, kdyby se to vetsine nelibilo. Takze se ti bude rage libit - zjednoduseny Borderlands bez rpg prvku krizeny s Bulletstromem bez humoru. :P
-
Blbost, ja se tesil, ze to bude jako vynikajici borderlands, jenze to s nim nema nic spolecneho.
-