Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja mam spis blbej pocit, jestli kuli financim tyhle veci jsou od id nebo od bedasoftu :) skoro bych intrikoval, ze za to id nemuze a pekne s nima zametaj.. to jak bedasoft tlaci do konzoli to fakt nevoni...
  • jsem trosku zklamanej jednanim id softu, protoze PC a jeho fanousci jsou duvod jejich uspechu a oni tenhle vztah jenom kvuli penezum nicej... kdyz maji x let pc jako primarni platformu a ted najednou udelaji rage na tri a zrovna na ty primarni to funguje nejhur, tak je to vysmech, radsi by se meli zamyslet, prestat delat blbosti a udelat skvelej vyladenej doom 4 jenom na pc a v pripade uspechu udelat port na konzole, ale tohle chovani neni moc sympaticky ;/
  • Tak cekat od ID evoluci natoz revoluci snad uz ani nikdo moc neocekava.Staci se podivat na DOOM3,coz byla remeslne kvalitne udelana hra,ale rozhodne tam nebyl citit zadny posun,evoluce,natoz revoluce.Navic obsahovala jednu zasadni chybu,ktera hru hodne srazela v pozdejsich castech a tou je repetetivnost a predvidatelnost.
    A tehdejsi "souboj" mezi D3 a HL2 si myslim,ze vyhral prave HL2 ,ktery se o nejaky posun zanru snazil a myslim,ze se mu to v nekterych sferach i povedlo.
    Takze od ID tezko cekat nejaky pokrok co se gameplay tyce.Spis jsem ocekaval opet nejaky velky posun co se technickeho zpracovani tyce,cimz jsou ostatne ID prosluli.
    Nicmene ani to se nejak nedostavilo.
  • Tak ono jde spíš o to, že id definovali žánr stříleček a s Rage se i díky velkohubým slibům čekal další posun, minimálně evoluce žánru, když už ne revoluce. Namísto toho přišla kopie Borderlands...
  • Borderlands je nahodou kruta vec. Nakonec by to nemelo takovou prodejnost a ohlasy po svete, kdyby se to vetsine nelibilo. Takze se ti bude rage libit - zjednoduseny Borderlands bez rpg prvku krizeny s Bulletstromem bez humoru. :P
  • Ale nevypadal. Staci pridat config. Vetsina lidi co na to drzkovala, ani o tom nevedela. On normalne jede podle autodetekce, abys mel 60fps. Graficky, hlavne ta druha cast v metro city, vypada super. Textury nejsou tolik roz plizly (jen se to cuka i na nabusene masine). Ale zrovna tam jsem to prestal hrat. ID mi pripominaji vyslednym designem hodne veci od Raven softvare - hratelnosti hraji vzdy druhe housle, pokud nejsou diky technologiim v necem prvni. Potom hrac skoci i po tom, pac to nema konkurenci, ale prave diky tech naskoku...
  • Důvěra v ID je řádně otřesena. A podle mě samotné ID překvapilo jakou má PC komunita ještě sílu byť ji víceméně odepsali a soustředí se primárně na konzole. Protože i konzolistům došlo, že když si tohle dovolí k jedné platformě, kdy zkusí něco podobného i na ně.
    Carmackův multiplatformní engine (což byla jeho snaha v RAGE ukázat) ještě potřebuje hodně práce. Snaha o snížení nákladadů se nekoná a Carmack má asi co vysvětlovat. ID teď půjde cestou šíření pozitivních informací ať už jsou pravdivé či nikoliv (kvůli dalším projektům). Stejně tak Bethesda (u které je momentálně ticho po pěšině) kvůli Skyrimu.
  • ano moze to byt chyba vyrobcov grafik ale ehm ked ostatne hry funguju (aj novinky) a akurat jedna nejde - Rage (aj ked mozno vyuziva pokrocile funkcie ktore ostatne hry nepotrebuju) tak asi chyba bude niekde aj v ID. Respektive mna ako hraca/zakaznika to nemusi zaujimat, mam jednoduchy argument - ostatne hry mi idu vasa nie. A fakt sa potom naskytuje otazka na akych ovladacoch to potom testovali ? A posledna vec, myslim ze by im aj tie chyby hraci odpustili, predsa len je to uplne nova technologia, ale ten postoj a sposob nekomunikacie je asi najvecsi problem. ID soft to hadze na ATI/Nvidia, k rieseniu sa moc nemaju a na konzolach to ako tak funguje a z ich vyjadreni ma clovek pocit ze hraci na PC su ako odpad.
  • jesusek
    Já nějak nechápu, proč by měl být id soft hnedka ve sračkách, jenom kvůli těm technickým problémům. Jasně. Chápu, že jsou lidi nasraní, když si koupí hru a ani ji nespustí. Je to vůči spoustě hráčů dost blbý, pač já sem si ani nevšiml nějaké snahy, ty chyby řešit. Ale srážet kvůli tomu celé id je podle mě blbost. Jako kdyby všichni hned zapomněli na ty dřívější hry. Rage je podle mě pecka, i když k tomu mám taky nějaké výtky...
  • Pignicku, diky, napsali jsme obe verze - jak tu puvodni z Kotaku (ktere casto miva dobre insiderske zdroje, viz jejich odhaleni naplne Modern Warfare 3 jeste pred oznamenim), tak samozrejme i update, az to Bethesda dementovala. Diky za upozorneni.
  • Paulcz
    pak ale nechápu na čem to Id Soft vyvíjel, když neměl funkční drivery :)
  • Blbost, ja se tesil, ze to bude jako vynikajici borderlands, jenze to s nim nema nic spolecneho.
  • Díky bohu, na Dooma 4 se moc tesim, i kdyz to bude asi jeste par let trvat :D
  • az na to ze doom3 vypada lip jak celej posranej technologickej rage :-))
  • Nerozmyslal niekto nad tym, ze zly start Rage nemusi byt uplne problemom Id Soft ?
    Oni ako jedny z mala (ani vlastne neviem kto este iny) robia hry pod OpenGL. Nie je to skor tak, ze Id Soft nachytal na "hruskach" aj Nvidiu aj ATi, ktori mali zle implementovane OpenGL ? Preto vydavali speci ovladace.
  • no vidis, predsa len som mal pravdu, nemusi verit hned kazdej blbosti

    http://beefjack.com/news/rumour-doom-4-indefinitely-postponed-after-rage-issues/
  • IWKYN
    To by akorát dopadlo jako Duke.... zmrvený až na půdu s 1 zbraní, protože proč ne...
  • Nevim jestli uz to tady nekdo psal (nechce se mi to cely cist) ale celej tenhle clanek neni pravda, uz to bylo vyvraceny viceprezidentem Bethesdy jako uplnej nesmysl. Nastesti.
  • Tak už jenom neustálé přirovnávání k Borderladns mi jasně řeklo - tuhle hru nekupovat. Jasně, můžu bejt v menšině, ale já od hry neočekávám jen dobrou hratelnost a grafiku, já z ní chci cítit emoce, nejlépe díky promakanýmu příběhu nebo atmosféře... Což jsou přesně ty věci, který mě u Borderlands chyběly....takže sorry Rage, asi nebudu tvůj nejsem tvůj cílový hráč.
  • No nevim. Po designove strance je Rage plytky jako Doom 3. Vcelku nic poradne zabavnyho. Jen rutina.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit