Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hmm cakal som aj nejaky rozbor v mediach, hlavne po vydani Rage a toho ako to dopadlo, v mediach, so stavom v ID software. A predsa len tato sprava je len dalsi dovod na spekulacie, na druhu stranu ma to az tak neprekvapuje.
    Vyvoj idTech 5 (Rage) bol asi dost porod. Ci uz koli komplexnosti alebo planom pararelneho vydania na kozolach a PC. Pomerne rychla expanzia ID Softu co do poctu ludi, nie moc uspeny Quake 4 a rozporuplny Woflenstein. Odchod z Activisionu k EA a potom nasledne kupa Zenimaxom/Bethesdou. Docela slusny namet na clanok podla mna, predsa len nejake insajdy by boli zaujimave a ID soft je stale jeden z pojmov medzi developermy (aj ked si to kazi). Mimochodom co je asi na celom Rage trapase pre mna najzarazucejsie niesu ani tak technicke problemy (aj ked to je pri Carmackovy trochu prekvapenie) ako skoj celkovy postoj ktory , inak pomerne otvoreny, ID soft k celemu problemu zaujal. Zenimax/Bethesda je v podstate ticho, Carmack nadava na vyrobcov grafik a akurad Todd Hollenshead z ID po vydani napisal prace na prvom ptachu ktory vysiel. A napriklad je uz docela ticho, a zas ma prekvapjue ze ani novinary to v recenziach nespomenuli, ze povedne sa slubovalo vydanie spolu s hrou aj ID Studia na robenie modov. Bohuzia vo finalnej verzii 64bit binarky niesu (tie maju obsahovat ID Studio).
  • Off Topic, nehral si vcera navecer coop Rage? Tvuj nick mi je nejaky povedomi. *8*
  • bohuzial, vykreslovanie a streaming textur nie je opraveny v patchi ani v beta driveroch (ati rhd 4850)... takze ak mas nejaky recept na nieco, co som este neskusil, tak mi ho plz napis... lebo som dost smutny z toho, ze som si za hru zaplatil a nemozem ju hrat... lebo je to s tym patchworkom nehratelne... :-/
  • No jestli jim Dooma predstavili jako Rage tak se odlozeni na neurcito nedivim .:-)
  • Takovy takticky dotaz - Bethesda koupila id? Nebo spolu maji jenom smlouvu na vydani nekterych titulu?
  • celkom sklamanie hadam to raz vydaju ale je pravda ze id straca dych volakedy nemali konkurenciu jedine epic celkovo je dost mozne ze keby je tu od zaciatku dice,iw,crytec atd tak by id padlo do prachu uz pri doom2..
  • nekdo z nas dela blbce: http://www.eurogamer.cz/articles/vyvoj-doom4-je-pry-pozastaven
  • Myslíš že na konzolích se nepirátí? tak to si opravdu jen myslíš,třeba takový batman arkham city ještě ani nevyšel v obchodech a už byla na piratebay xbox verze,to samé u toho vašeho gears of war *12*
  • jenže předchozí pisatel psal o problémech, které budou určitě odstraněny buď už ve full verzi nebo patchema. Jinak souhlasím, že vydat nedodělané hry by nemělo vývojářům a vydavatelům procházet a že by se to mělo odrazit na celkovém hodnocení hry. Jen by se ta hra mohla zhodnotit vícekrát - třeba první vydání a verzi tak za rok.
  • To je no,dneska je to ve vetsine pripadu uzka nudle,zatimco drive byly levely mnohem rozsahlejsi,i kdyz geometrii mely samozrejme mnohem jednodussi.
  • harryho potra vem ďas, ale ty jakoby diskuzní příspěvky, to se nedá číst normálně:) Mi přijde že utekl odněkud z ústavu, ukryl se v nějaký internetový kavárně a zřízenci ho nemůžou vypátrat normálně, jak se maskuje za Prince z Anglie :)
  • To je ovsem vubec neomlouva.Vymluvy,ze clovek muze hodnotit hru az po 20 zaplatach je nesmysl.
    Kdyz nejsou shopni vydat odladenou hru,tak musi ocekavat opravnenou kritiku at uz je to sebeuznavanejsi vyvojar.
  • Ja ti nevim,vetsina fps jsou porad tezce linearni hry,kdyz level design nabizi 2 nebo 3 cesty,tak muze hrac temer slavit.
    Sandbox hry porad tvori minoritni podil.
    Me osobne prijde,ze vetsina fps z posledni doby jsou dokonce vice koridorove nez hry pred treba 5 lety.
    A o tom,ze dneska spoustu tvurcu neumi vyuzivat skripty se zdravou mirou,se asi ani nema moc zminovat.
    Podle me tu striktne linearni hry maji sve misto,ale musi se to umet udelat spravne,coz spoustu tvurcu ocividne neumi.
  • fallout
    jindro.veliky, prosím tě tobě doporučuji aspoň změnit profilovou fotku, protože už teď si víc známý pod přezdívkou ,,mínusko,, než pod tvým nickem. Není se čemu divit, princ Harry jako profilovka na herním webu není opravdu zrovna nejlepší výběr... *3*
  • Q3 naprosto super:) To je hra na úrovni. Unreal samozřejmě důstojnej soupeř, oba měli ovšem dost odlišnej styl a způsob hry. To že tě mohla štvát absence opravdový kampaně chápu, Q3 byla ovšem hra zaměřená na progaming a ten jsme si užili:)
  • XorxoxTalarius
    Asi si zahraju a opet dohraju Quake 2 .... posledni dobrou hru co Id udelali ... pak uz to byli jenom prestreli. Quake III nemam rad a to jak je nastaveny a udelany mi nevyhovuje a nikdy se mi nelibil to i uplne prvni Unreal byl daleko lepsi.

Jinak jsem tim chtel rict R.I.P id soft - jako ostatni giganti jsi nepochopil ze chceme kvalitni hru to ano, ale kvalitni hratelnostne a ne technicky, puvodni tve hry byly tak oblibene jelikoz mely dokonaly level design, zbrane i prostredi.
  • koukám, že umíš předvídat budoucnost... jak se bude vyvíjet kurz dolaru za tři roky? Jen abych si připravil svůj investiční plán.

rozhodně nelze tvrdit, že by TES jako MMO nemohlo uspět. To nikdo neví. TES má svou komunitu a měl by určitě nějakou šanci.
  • fallout
    Naprostý souhlas... koridorovkám už hold prostě odzvonilo, každý je dnes už zvyklí na nějakou tu svobodu, kde lze popustit uzdu fantazii. Přece jen když už je člověku předem jasné, že překvapení nepřijde ani zleva ani zprava, tak je to v dnešní herní době trošku nudné.
  • No z bazarovýho prodeje toho vopravdu tvůrci hodně vidí:)..
    A z tý konzolový warez scény (hodně rozvinutý) taky:).

Špatný. Další názor, prosim
  • Ne, ale rád bych si zahrál TES jako mmo. Kdo mmo nehrál, asi nepochopí. Chodit po Tamrielu jen sám už začíná být docela otravné a přitom je to tak pěné místo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit