Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ono udělat třebas jen level-design před deseti rokama a teď je značnej rozdíl...
  • kdyby na to mel zustal nezavislym a nenechal se odkoupit
  • Před deseti lety se hry dělaly s nadšením a penize byl bonus? Naivko. Samozřejmě vždycky tu je indie scéna, která tak z části funguje, ale firmy jako EA, Activision (založený před 30 lety) jsou firmy založený proto, aby (překvapivě) vydělávaly peníze...
  • nezda sa mi to, iD su hru podla mna financuje a bude financovat sam
  • Žeby protože se to potom hraje úplně jinak? Podívej se třeba na takovej předmětovej systém v Rage - v inventáři sice můžeš mít nějakých takových udělátek k prasknutí, ale přímo ve hře můžeš přepínat jenom mezi čtyřma. A proč? Protože na d-padu holt víc tlačítek není. Co na tom, že to nemá žádnou logiku? S těma zbraněma je to tam pochopitelný ještě míň...
  • pretoze to bolo stale o grafike?
  • proč zase jen grafika?...
  • "že kvůli ne zcela uspokojivému startu střílečky Rage" co se divěj takle nedoladěnou hru co 80% uživatelum nefunguje vydat a pak se divit že to nemá prodeje,to je vrchol všech vrcholů.Já ještě že jsem si ji nepředobjednal,měli by jí odemě vyreklamovanou jedna dvě.Takovou prasečkost pustit do světa je hnus.Za tu dobu co je venku vydali jeden patch co vubec nic neřeší a dál se na to vy*rali to je na pěst.No a že DOOM 4 nevznikne je jasnej dukaz hroutícího se světa do kapitalistickejch sra*ček.Nesipe to nic se dělat nebude.To není už jako před 10 lety kdy se hry dělaly z nadšení a utrženej zisk byl jen bonus k tý práci.A vono ať toho DOOMA4 radši nedělaj protože aby to dopadlo jako s RAGE a oni k tomu jen řekli že pro ně je priorita konzolová scéna a na tech hra běží skvěle a že jsou flustrovaní z toho co hráči PC sféry zažívají,Tak nato já osobně se jim můžu vys*rat.S pánem bohem....
  • to je tym ze hry na PC boli nieco co pohanalo vyvoj grafickych technologii.
  • skaven123
    s tvojim prejavom urcite mesacne zarabas < 1000eur
  • skaven123
    fanatik :)
  • lool, analny pubertak a warez nula tu bude vykrikovat.
  • A proč by měla být PC primární platforma? Nebo jsi další z těch, kteří nesnáší konzole jen proto, že jsou to konzole? Jdi se vycpat *12*
  • skaven123
    nevravim ze neexistuju, to som nepisal, pisal som ze by som nezniesol DOOM 4 ZAMERANY na konzoly :)
    rozdiel je v tom ze pc by mala byt primarna platforma, a potom nech si robia s portom co chcu
  • DOOM3 existuje i pro Xbox (ten první) a DOOM1 a DOOM2 dodatečně naportovali na Xbox Arcade. Ono taky na čem dneska nefunguje DOOM, že jo (foťáky, kamery, iPod, atd.).
  • To je tak, když kravaťáci začnou kecat do práce umělcům a čekají od nich zázraky.
  • DOOM je silná značka takže pokračování určitě výjde otázka je kdy. Rage jsem si koupil a jsem celkem spokojený ( naštěstí nemám žádné výraznější problémy ) až na to jak hra skončila. Konec byl pro mne hodně velkým zklamáním. Navíc mi připadá že ač byl Rage na poměr FPS nadprůměrně dlouhý ( mě zabral okolo 12 hodin ) připadá mi že tomu světu by spíše sedlo něco na způsob Fallout New Vegas.
  • skaven123
    som rad, doom 4 zamerany na konzoly by som nezniesol

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit