Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gesto
    DLC u dobrých her potěší, cena už moc ne... ale co nemám rád je, když dlc vychází po půl roce nebo roce po dohrání hry, a držet ji v počítači (někdy i 40-50 giga), nebo ji zase stahovat kvůli pár hodinám hraní, nevím nemám rád tenhle trend
  • to je nejaká nová móda ohlasovať season pass ešte predtým ako hra výjde, viac ako 2 mesiace pred vydaním hry? K čomu to je dobré?
    • Hmm... Far Cry 4 měl oznámené všecky deluxe edice,season pasy a podobné hovadiny ještě dřív než byl trailer... tohle je ještě v pohodě
      • na fc4 Volejníkovi nesahej, je to dokonalá hra bez jediný chyby
      • hej to si pamätám, season pass ohlasený ešte skorej ako celá hra :D
    • Tak to je informace pro potenciální hráče, ne pro těch 5 Frantů, kteří na fórech řeší každej nesmysl...
    • Proto aby jsi se mohl rozhodnout zda kupovat hned a nebo čekat na finální edici.
  • no tak to je jednoduché aspoň vím že si to koupím levnějš a v celku jako GOTY *5*
  • Až bude venku všechno (DLC's, čeština), pak si to pořídím. Není kam spěchat.
    • préésnéétáák..stačí pár mesiacov počkat po vydaní a bude to všetko pokope aj s opravami a za babku.:) *1*
  • "Vývojáři prý na DLC ještě nezačali pracovat.."

Přece nepřiznají, že je vykrojili ze základní hry a budou prodávat za cenu další hry
    Tahle DLC politika se děje už u všech velkých her, smutné *7* *1*

Bude zajímavé sledovat, kam až se to vyvrbí, nicméně už teď je lepší u většiny her počkat, až za rok vyjdou v GOTY, GOLD, ... edici se všemi přídavky (= plná, kompletní hra).Po zkušenostech s Fallout NV určitě počkám. Pěkně mě podělali, když jsem si koupil krabicovku, později chtěl dokokupit DLC ale ouha, byly staženy ze storu a v nabídce pouze Ultimate edition.
    Bethesda a DLC prostě nejde dohromady.
    • to neni nova politika. driv se to cutlo a vyhodilo (aspon ti sikovnejsi, co to chteli vydat), dnes to lze diky dlc pozdeji dodelat, ikdyz to vypada jak rikas.
  • To že mluví o dlc před tím než hra vyjde mi zrovna důvěrou nenaplňuje ... ale to také může být že jsem od přírody skeptik *3*
    • Septik ?
  • U her od Bethesdy už jsem se poučil a na konzoli to rozhodně hrát nebudu
  • Mě osobně evokuje , když dlc vychází pomalu dříve než základní hra.
    Každopádně DLC nepodporuju .. Je to hnusná taktika vydavatelů jak vyždímat z už tak předražených her ještě více. Zdárným příkladem je např. Battlefield 4 :) Každopádně hraní her se stává dosti finančně náročným koníčkem ..
    • Evokuje?
      • Chim
        Já někdy dokonce i Evoluji, nejlépe ve spojení s nějakou jinou postavou.
      • to je cizí termit
    • No já pamatuju když hry stály 2k. Ted sem např koupil Witcher 3 za 600kč. Já sem naopak s cenou her dneska spokojenej, jen stačí počkat pár týdnů/měsíců na slevu nebo rovnou na na complete/gold/ultimate atd. edici.
      • to je kurzem. Tenkrát byla koruna mnohem slabší. Tenkrát (v 90. letech) taky nebylo zvykem hry moc kupovat :-)
        • uplne ne. na konzole staly od 40 do 140 us. staci pohledat.

napr: http://www.1up.com/news/90s-game-price-comparison-charticle
          si jeste pamatuju kdyz jsem v cizine kupoval crusadera (no remorse, no regret)
        • Na tom něco bude, každopádně to nic nemění na faktu, že hry jsou nejdostupnější v historii. Já když si vezmu, co jsem po Steamu a GOGu nakoupil jenom letos, tak před deseti lety bych se nedoplatil. Ani to nestačim všechno hrát.
    • Nj za posledních 20 let se to strašně rozšířilo. Kdysi dávno bylo jen pár vyvolených pařmenů a lidi co neuměli s počítačem tak většinou nehráli. Dneska si koupí PS a nepotřebujou umět nic.
  • Bethesdu mam rad, ale at jdou s téma vecnejma DLC nekam. Hra vyjde, clovek to dohraje a pak se k tomu ma vracet po pul roce zase kvůli tomu ze vyslo DLC? Bud at to tam daji hned, klidne i za cenu odlozeni vydani nebo vůbec.

Ted třeba vyslo DLC k DA:I, odehrava se dva roky po hlavni zapletce, jakoby epilog..kurvva jakej epilog, ja myslel ze jsem to uz dohral a ne ze bude konec az tedka, rok po vydani.

ja bych ty DLC postavil mimo zákon, jako podvod na zákazníka.
    • to má jednoduché řešení, kterým já se řídím. Nikdy nehrát hry hned po vydání, ale počkat rok nebo víc, pak koupit nějakou edici, kde jsou všehny DLC, a zahrát si to potom. DA:I jsem třeba ještě nehrál. Witchera jsem sice hrál, ale DLC mě nepřinutí si tu hru znovu nainstalovat.
      • DRIZZT: To je ale pro mě problém, protože chci hru hrát, když vyjde, všichni o ní mluví, píšou atd. Hraní má pro mě určitý společenský aspekt, který tkví v časopisech, diskuzních fórech, youtube atd. Začalo to kdysi s Excaliburem a trvá to doteď na games.cz, myslím, že zdejší diskutéři to budou chápat.

Už teď mi například vadí, že svět hraje Phantom Pain a já se pořád potácím někde na Skellige *3*
      • Tak DA:I ani nehraj. Teda pokud tě baví hrát sám laciné mmočko tak si to klidně zahrej.
        • žádné mmočko jsem nikdy v životě nehrál, takže mi chybí srovnání. Hrál jsem Kingdoms of Amalur, které bylo přirovnáváno k single-player MMO a to mě celkem bavilo.
          DA:I si zahraju kvůli příběhu a lore. Četl jsem knihy od Gaidera (autor DA). Navíc lidi hrozně nadávali na DA2 a když jsem si to zahrál, tak to byla výborná hra.
          • Ok tak jestli pro tebe byla DA2 po perfektní jedničce dobrá hra, tak Inquisition bude pro tebe nejlepší hra na světě. Naprosto kašle na všechno dobré co v prvním díle bylo.
            • Ona prvni DA taky nebyla zadna slava, i kdyz ji mam docela rad. Vzhledove byla uz v dobe kdy vysla za zenitem (stromy vypadaly jak z roku 2002) byla nekdy unavne zdlouhava a ta naloz DLC taky zrovna nepotesila. DA:I me bavila mnohem vic a DA 2 taky nebyla spatna..Ale chapu ze nekdo povazuje prvni dil za nejlepsi, preci jen mel asi nejbliz ke klasickym hram typu Baldurs Gate a to plno lidi povazuje za plus, ja ne.
    • Je to velký problém, tohle vydávání nehotových her. Fallout 3 byl ukázkový případ, sice jsem ho dohrál hned po vydání, ale ve skutečnosti jsem hrál asi 1/2 obsahu, co má hra teď. Vůbec, za poslední roky jsem nedohrál spoustu AAA her, ačkoliv je poctivě "dohrávám" hned po vydání. Problém je, že autoři si zvykli, hry dodělávat v době, kdy už je venku jiná pecka a k jejich hře není čas (chuť), se vracet. Drzost s níž např. autoři Zaklínače 3 dali do hry truhlu až v pátém DLC nebo kdy (i když ji přidávali i do předchozího dílu, takže věděli od začátku, že bude potřeba), je na pár facek.

Mám rád hry, které vyjdou rovnou hotové. Smrt DLC!
      • a preto si rok vždy počkám až tá hra bude mať kompletná na nejakú game of the year edíciu, lebo naozaj memám čas aby som všetky hry hral 2-3 krát a nechcem sa ochudobňovať o všetko čo tá hra môže ponúknuť a mať opravené kritické buggy
      • Navic je ta bedna nepouzitelna ...
  • Chim
    Z morálních důvodů rozhodně toto nekupuji.
    • njn to sme celý mi, zátokový moralisti :D
      • Chim
        Tam nenakupuji už několik let.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit