Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prophet
    Vím, že to bude zabugovaný, tvůrci na mě budou ždímat prachy za dlc, ale já se na ten nový Fallout tak strašně těším!!! *14*
    • Proste hraci trpi urcitym druhem masochismu.
      • V poslední době her tohoto žánru moc není a bugy má v poslední době každá hra
        • Ma, protoze ji mamlasove tak kupujou ...
  • Autoři sice ještě nezačali pracovat na DLC, ale už ví, že budou stát 40USD, hmm.. Tak to je paráda!!
    Nicméně jem na to zvědavej. Počkám na reakce kolegů hráčů a uvidíme jestli to koupím. Graficky to vypadá pěkně, ale mě hlavně zajímá herní obsah.
    • Fallout 3 byl celkem fiasko. Dobrý byl až Fallout New Vegas, který byl dělaný Obsidianem. Bethesda od dob Morrowindu neudělala dobrou hru.
      • 0011
        Jo jasně, hru kde i na sto bodech ze sta v dané používané zbrani sekneš do obrovské příšery z metru a napíše ti to, že jsi minul, nevyvážené mechaniky, kdy člověk mohl vyrobit kouzlo, kterým vyhladil celé město a zvětšit si libovolnou vlastnost o tisíce procent. Ano atmosféru to mělo zajímavou, ale vás nesnášeče skyrimu fakt nechápu, navíc je to hra, na kterou vzniklo snad nejvíc modů v historii hraní a baví mě tam toulat se krajinou narozdíl od morrowindu. Jinak taky mám mnohem radši New Vegas, ale nazvat F3 fiaskem jsou trochu silná slova
        • problém je v tom, že mně prostě nesedí herní mechaniky od Bethesdy. To co umí udělat je velký a zajímavý svět. Bohužel ten svět nedokáží vyplnit smysluplným obsahem. Všechny questy jsou zcela generické (mohl by je vytvářet nějaký bot). Málokterá sandboxová hra dokáže udělat zajímavé questy. Napadá mě snad Divine Divinity - jedna z mála her, která měla velký otevřený svět, do kterého byl smysluplně zakomponovaný příběh i zajímavé vedlejší questy.
          • Mam to naprosto stejne, jasne skyrim ma krasny svet a jsou tam i mnohem lepsi mechaniky boje apod. ale samotny obsah je desne nudny. Morrowind i kdyz vypada dnes uz dost letite ma mnohem lepsi atmosferu a zajimavejsi questy. Dokonce casto kritizovany oblivion je podle me lepsi nez skyrim, tam jsem prolezl vsechna mesta a guildy a ty questy co me tam nabizely byli zajimave. Coz u skyrimu jsem v nejakem Falkreath snad ani nebyl.
          • 0011
            nevím, mě přišli vedlejší questy dobré a některé obzvlášť vtipné, ale jestli ti jde o lepší vedlejší questy tak i to řeší nejedna modifikace:
            http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/searchresults/?src_cat=35
            na skyrimu se mi líbí to, že pro něj vzniká takových tun obsahu, že si ho můžeš udělat jaký chceš
          • Protoze jsi atypicky exot, milionum lidi ten styl sedi. Ale na svuj nazor mas pravo, globalne to ovsem neni pravda.
            • tos vystihl presne ;-) sam bych to nenapsall lip :-D
      • fallout 3 metascore 91, user score 8.0 fakt fiasko *1*
        • souhlas. fallout 3 byl bozi a libil se mi brutalne. atmosfera na jednicku. a to i presto, ze jsem miloval prvni dva dily + tactics (ale ta mi moc nelezla). a je fakz, ze drtiva vetsina hracu to hodnotila pozitivne, coz je velkej uspech. nakonec to delali pro lidi...
        • Skyrim dostal taky 10/10 a byl to pouze simulátor chůze krajinou
          • fallout new vegas mel prave nejlepsi ty DLC, zakladni hra zas az tak uzasna nebyla.Design hry byl dost spatny, kdyz si vzpomenu na New vegas jak se tam na prazdne ulici krouti dve prostitutky tak me jeste dneska beha mraz po zadech, cele to tam vypadalo jak poskladane z krabic od bot.Navic to melo po vydani mnohem vic bugu nez dokaze napachat Bethesda. Obsidiani hry moc delat neumi, a mohli byt radi ze vetsinu prace za ne udelal Bethesda, kdyby to jelo na jejich enginu a systemu byl by to stejnej propadak jako Alpha Protocol, nebo Pillars.
            • tak jasne ze Pillars sbiraly dobre hodnoceni, aby taky ne kdyz vsechny herni weby leta jely na tom jak je kickstarter super a vzejdou z nej ty nejlepsi hry, kdyby pillars daly male hodnoceni srraly by si na vlastni hlavu. Staci se podivat kolik lidi Pillars hraje dneska na steamu, a porovnat to treba tebou opovrhovanym Skyrimem, tam jasne poznas co je propadak o co ne. Vetsina recenzentu co davali Pillars vysoke hodnoceni tu hru nikdy nedohrala, jde jen o takzvany kickstarter efekt.
              • Chim

Reakce na příspěvek:

Jenomže kvalita a prodejnost jsou dvě různé věci.
            • @flash
              na metacritic je Pillars 4. nejlépe hodnocenou hrou letošního roku (před ní jsou GTA, MGS, Witcher). GTA a MGS nejsou můj typ her, Witcher mě trochu zklamal, takže zůstává PoE.
            • Plete si pojmy. Dobra hra muze byt popadak, taky si plete subjektivitu a globalni dojem. Je jasne ze i ten nejvetsi propadak muze nekoho bavit, ale to na celkovem globalnim dojmu nic nemeni.
            • Alpha Protokol a propadák? Běžte si laskavě nafackovat! Scie to neprodalo miliony (ono se tomu ani nedá divit když sou hráči jako VY) ale hra to byla zatraceně dobrá!
            • Jasne ze pro nektere lidi, jako treba ty to propadak neni, ale vzhledem k tomu ze zrovna vyslo vetsi DLC a neni to tak dlouho co hra vysla, uz se o ni skoro nikde nepise/nemluvi. A to z toho duvodu ze to vetsinove lidi nebavi, z globalniho hlediska se jedna o jasny propadak, ktery velmi brzy bude k dostani za 4.99 na steamu .
            • Pillars rozhodně není propadák. Pro mně je to zatím hra roku 2015. Už se těším na dvojku
          • Skyrim je dobrá hra, ačkoliv takhle zpětně by zasloužil spíš 9/10
            • 8/10 se stestím, bez modů to moc hrát nejde, už jen ten standardní inventář je zlo... poděl*t inventář u RPG je docela problém. Normálně bych dal 7/10 a za to že to jde modovat si lidi muzou přidat +1, ti kteří nato mají nervy. Ne každej má zájem koupit hru a začít jí modovat, aby byla dobrá. Docela dlouho modding Skyrimu nebyl žádnej med, dokud nevznikly programy jako ModManager a Tool (co ti udelá load order a nahlásí kritický nekompatibility + navrhne řešení)
            • 8/10 - plus za velký sandboxový svět a grafiku, minus za příběh, za vedlejší questy, za souboje, za vývoj postav
      • Fallout 3 > Fallout NV
  • Hejlu co na to skocej a zacalujou za to jako za 3 hry se najde urcite dost ... trebas k tomu vydaj zbroj na kone za $15 ... sak inflace a tak ...
  • F4 mám vyhlédnutý, ale na rovinu, bojím se, co Bethesda zase zmastí. :-( Že ve F3/F3NW oproti F1/F2 okleštili tvorbu postavy a z propracovaného RPG systému udělali parodii, to jsem tak nějak překousl, protože to zachránila atmosféra světa po jaderné válce. Že celý ten svět byl nakonec nelogický (např. polonazí nájezdníci uprostřed radioaktivního pekla vypadali opravdu směšně, stejně jako Legie v sukýnkách a sandálech, když mávali mačetami proti samopalům) a příběh a úkoly (až na pár výjimek) byly tupé na n-tou, to jsem bral jako nemoc současných RPG her, které prostě nic extra nenabídnou. Ale není to Bethesda, aby něco už napůl blbého nezmršila ještě víc...
    • v tom pripade byl i mad max 2 podle tebe s***ka. uz vidim po hlavu oblecenyho scavengera, jak ma na sobe kupu hader, to by prislo vtipny mne :-P predpokladam, ze kazdej gang by mel mit stado krav na kuzi, dvorni svadlenu a mistniho kozeluha.
    • tak Caesarovci byli oháklí podle obsluhy toko casina v Las Vegas a meče neměli, ostatně jediné meče byly ty obří co měli super mutanti, jinak meče ve hře vůbec nebyly.. a že chodí polo oblečení, vzhledem k tomu, že se FNV odehrává v Údolí smrti, kde je skutečně pekelné vedro, chtěl bych vidět tam někoho běhat v kožichu :)
      • :-) když je na každém kroku radioaktivní louže nebo zmutovaný škorpion, vezmeš si tam sukýnku a sandálky nebo zbroj, která tě ochrání od hlavy až k patě?
        • 0011
          myslíš, že zdegenerovaná feudální společnost, která nepoužívá počítače a pravděpodobně neumí ani číst bude řešit radiaci?
          • Tak tomu zase neodpovídalo vybavení prostředí. V kdejaké barabizně uprostřed pouště ležel na stole funkční počítač... Navíc zdegenerovaná feudální společnost řešila problémy, které do ní nepatřily ani náhodou.
            • ps: feudalni spolecnost nepouzivala pocitace, ale ani nebyla ve falloutu ;-)
            • ano. realne by to byla nuda a sed a ty jako hrac bys tam mel kulickovy pocitadlo. to je jako vykladat o system shocku 2, ze se tam i pres shodam valely vsude zaznamy... pri trose fantazie... treba s tim pocitacem moc neumeli :-P
            • 0011
              Jejich problémy si moc nepamatuju, jejich hlavním problémem jsem byl já protože jsem ukončil jejich bídnou existence a obral je do posledního víčka, takže radiace byla pro ně ve srovnání s genocidou kterou jsem rozpoutal nicotná *15*
          • ostatně, Caesar v té hře umírá na rakovinu, to má určitě z toho pobíhání v sandálech mezi radioaktivníma loužema *4*
            • *1* To by teda mohla být i příčina.
        • když cheš lepší zbroj, musíš se dát k NCR, nebo Brotherhood, obyčejný trhan než lepší než koženou zbroj nedosáhne, no možná Casarovci by mohli, ale ti jsou zas pošahaní a nic jinýho než ten power armor nepomůže
          • mě spíš vrtalo v hlavě, proč se všichni honí za nějakými bojovými roboty které pošle k žemi pár raket, když v tom světě existuje technologie naprosto nezničitelných hologramů co tě zabijou na 3 rány a nejdou vypnout *7*
  • Hnisavec
    seasson pass som si nikdy nekúpil a ani pri 500 hrách za posledných 5 rokov nemám pocit, žeby mi to niekde chýbalo. DLCčka som kúpil za život jedno do Dark Souls a dve do Dark Souls 2 a tam som to už ľutovaľ, lebo ma nebavili....
    • Stačilo napsat jsem přiteplený japanofil
      • Stačilo, teď o tvé chybějící inteligenci každý ví.
    • ha, Artorias of the Abyss je také nejlepší DLC historie a asi i jím zůstane. Kolik mě to DLC zabralo? 10? 20 hodin? Bez PR, bez populitstických keců, které vedou trapáci v CDP. Prostě to vydali, mě spadla čelist a nepotřebovali to hypovat jak všichni ostatní.

DLC k Bloodborne bych uvítal!
    • nightborne
      Já koupil jedno.. do Euro Truck Simulatoru 2 =D
  • Tady mi to az tak nevadi. Neco jineho je, kdyz v takovem Deus Ex vystrihnou z pulky cast hry, kterou nasledne dodaji jako placene DLC.
    • by to dopadlo jako ceska mafia2, az po te co by zkrachovali. jsem nahodou rad, ze to dlc nakonec v human revolution vyslo.
    • Boha, jaký je v tom rozdíl? Pořád vystřihnou část hry a prodávají jí za další prachy *7*
      • U takoveho sandboxu by mohli porad neco pridelavat...mohli by tu hru delat jeste rok nebo 2 a i potom by nekdo prisel s napadem na dalsi DLC. Ostatne, zalezi jen na tobe kdy si chces tu hru zahrat, jestli hned po vydani, nebo za ,,rok,, se vsema DLC.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit